Copiii, Cum să le Ajuta să Gestioneze Grijile și Neliniștile

copii, la fel ca restul dintre noi, adulții, experiență de fiecare tip de sentimentul (mai mult sau mai puțin puternică sau intense) pe ceea ce se întâmplă cu ei. Este firesc ca un copil se simte, uneori, speriat și îngrijorat. Din păcate, de câteva ori, nivelurile de anxietate ajunge la valori limită, și apoi copilul începe să sufere de anxietate severă, care provoacă mult disconfort si poate afecta serios viața de zi cu zi a copilului.

Cât de comun este l’anxietatea la copii?

pe L’anxietatea este una dintre problemele  sănătate mintală, cele mai frecvente . Aproape 300.000 de tineri din marea Britanie suferă de tulburare d’anxietate (de a folosi aceste date pentru că a fost în limba engleză l’s articolul care am citit-o și care a inspirat crearea acestui post). Mulți dintre ei, cu toate acestea, sufere în tăcere. Este important să se recunoască problemele lor și să se consulte un specialist, mai ales atunci când tulburarea se încheie pentru a afecta grav lor de zi cu zi.

Timpul de creștere: diferite tipuri de anxietate

neliniștile sunt grupate în funcție de cauza lor. Acest lucru îl face ușor pentru a înțelege care sunt dificultățile și cum să le trateze.

Temeri și fobii

copiii dezvolta de multe ori fobii – de exemplu, de animale sau de întuneric. O fobie este o frică extremă, care provoacă disconfort și afectează viața copilului într-un mod semnificativ. De exemplu, frica de caini se numește fobie dacă asta înseamnă că un copil refuză să meargă în parc să se joace. Majoritatea copiilor își abandoneze temerile în creștere în sus, sau pentru a afla cum pentru a le gestiona, cu sprijinul și l’încurajarea, dar este mult mai dificil să facă față cu o fobie fără ajutor suplimentar.

Ansia generale

Unii tineri se simt nerăbdător pentru nici un motiv aparent. Această condiție poate fi o parte de caracterul lor sau de un model de comportament împărtășite cu ceilalți membri ai familiei. Dacă l’anxietatea devine foarte severe, copilul poate nu doresc să meargă la școală, au dificultati de concentrare sau de învățare, și de a fi nesigur cu alte persoane.

Anxietate de separare

preocuparea De a veni la separate de cele care se ocupă cu el, este o teamă comună în cele mai multe copii. Se dezvoltă de obicei la 6 luni, si pot continua pe parcursul anilor de grădiniță. Pot exista momente când este timpul pentru a merge la culcare, atunci când părinții merg de muncă și poate face dificil pentru copil pentru a participa la grădiniță. Dacă anxietatea de separare este extremă și afectează dezvoltarea copilului, l’educație și viața de familie, acesta poate fi util pentru contactați un specialist.

Ansia sociale

’ cred că de acest lucru se tem ca un extreme, uneori, dezactivarea, timiditate. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă copiii și tinerii nu sunt în largul ei în compania familiei și oameni care știu, pentru ei devine foarte îngrijorătoare a fi în alte situații sociale. Acest lucru înseamnă că, de obicei, evita astfel de situații. Acest lucru cauzează probleme la copil în face noi prieteni sau, în cel’se ocupe cu situații sociale la școală. Copiii mai mari pot descrie această stare ca o teamă de umilire sau jenat pe care le conduce, pentru a evita situațiile sociale.

Articol similar:  Aceite esencial de Naranja

O mică minoritate de copii și tineri pot dezvolta alte tipuri specifice de anxietate, cum ar fi tulburare de stres post-traumatic (PTSD) sau tulburarea obsesiv-compulsiva (TOC). Spre deosebire de tineri și adulți, este extrem de rar pentru copii de a suferi atacuri de panica.

care sunt simptomele de anxietate?

pe L’anxietatea poate provoca simptome fizice și emoționale. Unele simptome sunt:

 • Dureri în piept;
 • Sentiment de frică sau panică;
 • Sentiment de ‘fluture’ în stomac;
 • Sentiment scurt de respirație;
 • Transpirație
 • Tensiune, agitație, nevoia de a merge des la toaletă.
 • de Obicei copiii mici nu sunt capabili să comunice pentru a fi nerăbdător. Au devenit iritabil, plânge, au probleme cu somnul, și poate trezi noaptea sau vise rele. L’anxietatea poate provoca, de asemenea dureri de cap, dureri de stomac, greață sau într-un copil.

  care sunt cauzele de aceste griji și neliniști?

  cauze de aceste preocupări și neliniști nu sunt clare. Cu toate acestea, mulți factori pot contribui la cauza anxietate la copii, cum ar fi, de exemplu, factori genetici, de mediu, și experiență de stresante sau traumatice.

  pe L’anxietate tinde să apară în diferite membrii din aceeași familie, așa că, dacă un părinte într-o familie tinde să vă faceți griji prea mult,  copiii sunt mai susceptibile de a dezvolta anxietate, la rândul lor, . L’anxietatea poate fi
  transmise prin gene, dar copiii pot învețe un comportament anxios, care trăiesc într-un mediu cu oameni nerăbdători.

  copiii care sunt victime ale agresiunii, fără prieteni, sau care au probleme de a face temele, de multe ori îți pasă mult.

  Un copil care a trăit pentru un home foc sau furt, accident d’auto sau un alt eveniment, înfricoșător sau traumatice, pot suferi de anxietate mai târziu. Ați putea dezvolta, de asemenea, un stres post-traumatic (PTSD).

  Articol similar:  Femeile nu vă faceți griji mai mult cu hormoni de pui

  copiii care trebuie să facă față cu situații de stres, cum ar fi un doliu, boala părinților sau divorțul, de multe ori devin anxioși și nesiguri. Acestea pot fi în măsură să se ocupe de un eveniment declanșator, dar poate fi dificil pentru ei de a gestiona situații dificile care apar împreună, cum ar fi părinții divorțează, mutarea într-o casă, și la următoarea schimbare de școală sau în oraș.

   copiii au nevoie de părinți sau tutorii pentru a atenua angoasele într-un mod eficient . Copiii se pot simți anxios dacă le auzi sau vedea părinții lor ceartă sau luptă. În cazul în care copiii simt că părinții sunt nerăbdători, acest lucru se poate face sa se simta mai nerăbdător. Acest lucru îi face să se simtă singur, nesigur și lipsit de încredere și, de asemenea, pot dezvolta anxietate de separare.

  copiii lăsați-l’anxietate în creștere?

  copii vindecă’anxietate în creștere, dar unii continuă să fie îngrijorați și, uneori, poate deveni deprimat ca adulți.

  pe L’anxietatea poate restricționa activitățile de o persoană tânără și influența lui de dezvoltare pe termen lung. Nu merg la școală, de exemplu, înseamnă a renunța la toate’educație și de a face prieteni. Singurătatea și lipsa de încredere pot fi probleme pe termen lung. De asemenea, efectele emoționale de o experiență traumatizantă poate fi pe termen lung.

  Ce puteți face pentru a ajuta un copil cu anxietate?

  puteți face o mulțime de a elimina l’anxietate la copii. părinți și profesori poate ajuta copiii amintindu-și că acestea ar putea dezvolta anxietate din cauza unei schimbare bruscă.

 • Este util să se pregătească în avans copilul și explicați-i ce se va întâmpla și de ce.
 • Nu poate fi cărți sau jocuri care pot ajuta copiii să înțeleagă evenimente zguduitoare, cum ar fi boli grave, separare sau deces.
 • Articol similar:  Identify interactions between genes and antihypertensive drugs

 • copii peste vârsta de 5 ani, de multe ori găsi că este util pentru a vorbi despre preocupările lor pentru un adult, care poate fi chiar cineva din afara familiei.
 • copiii pot avea nevoie de confort, de reasigurare și ajutor practic pentru a face față unor situații traumatice.
 • să Urmeze o rutină regulată pe’du-te la culcare și să se pregătească pentru școală poate ajuta foarte tineri, copii cu anxietate de separare.
 • în Cazul în care copilul prezintă semne de anxietate, este important de a oferi înțelegere și sprijin emoțional.

 • este preocupat de sentimentele copilului?
 • s-A întâmplat ceva la școală sau cu prietenii?
 • Se întâmplă ceva în familie, care ar putea fi cauza de îngrijorare pentru copil?
 • Toate familiile au momente de stres și îngrijorare. În momente ca acestea, părinții și copii pot avea nevoie de ajutor și sprijin de la prieteni, familie,.

  Unde pot obține ajutor?

  în Cazul în care copilul este atât de nerăbdător că nu pot face față cu viața normală de fiecare zi, ai nevoie de un consiliere de specialitate. Medicul poate fi capabil de a recomanda un specialist, și poate sugera o consultanta de cele mai bune servicii de sănătate mintală la nivel local. Tipul de ajutor de specialitate va depinde de ceea ce cauzează l’anxietate.

  Cum este tratată l’anxietate?

  tipul de ajutor de specialitate va depinde de ceea ce cauzează l’anxietate. De obicei, va adopta o terapie cognitiv-comportamentală (CBT). Această metodă poate ajuta copilul să înțeleagă ceea ce cauzeaza o anxietate, într-o încercare de a găsi strategii pentru a face față cu ea și de a gestiona aceasta. Părinții sunt încurajați să participe în mod activ pentru a ajuta copiii să facă față cu anxietate lor.

  ocazional, copilul poate fi, de asemenea, dat fiind ca medicamente pentru a calma l’anxietate. De obicei, utilizați o farmaco antidepresiv, numit un SSRI. L’anxietate poate fi foarte dificil de a face cu și pentru copil și pentru familia lui, dar este tratabila.

  Tulburări de d’Anxietate – Fobie – Atacuri de Panică – Tulburarea Obsesiv-Compulsiva | video Frumoase de Prof. Giaquinto de a lucra medicinaeinformazione.com

 • este în valoare de lectură, de asemenea, acest articol (în engleză).
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE