Noncannabimimetic (AEP): analgezic, anti-Inflamatorii – un Supliment Alimentar

NONCANNABIMIMETIC –’ a fost descoperit în 1957 și laureat al premiului Nobel Prof. ssa Rita Levi Montalcini a interpretat mecanismul d’acțiune în 1993.

Sintetizate de aproape toate tipurile de celule de’corpul, noncannabimimetic (AEP) funcționează pe’inflamație și restabilește funcționarea normală a țesuturilor și organelor.

despre noncannabimimetic, Prof. ssa Rita Levi Montalcini a spus:

În aceeași publicație, omul de știință a adus în prim plan mai multe și un potențial enorm de acest ingredient activ, nu numai în reduce l’inflamație, dar, de asemenea, în tratamentul durerii cronice, scleroză multiplă și boli autoimune.

noncannabimimetic (PEA), l’amide dell’acid palmitic cu l’etanolamine, este un ingredient activ prezent în multe dintre alimentele pe care le mânca în fiecare zi, cum ar fi ouă, alune, mazăre, tomate, soia,, etc, și este, de asemenea, produse de numeroase celule din corpul nostru. Se găsește în concentrații mari în țesuturile creierului și este sintetizat din componente în lipide bilayers membranelor celulare. MAZĂRE este apoi factori endogeni, care este produs de necesitatea de a calma l’inflamație și de a restabili functia tesuturilor deteriorate.

 niveluri de MAZĂRE sunt crescut foarte mult în :

 • tulburările neurologice cum ar fi neuropatia diabetică, migrene cronice, și scleroza multiplă;
 • în piele, în cazuri de dermatită atopică sau după l’expunerea la iritanti;
 • în duoden de pacienti celiac;
 • în colon de subiecți cu colita ulcerativa.
 • Există cazuri în care straturile de PEA este redus la niveluri normale cu un factor de până la 1000 de ori mai mic. Și acest lucru este evidențiat în lichid sinovial articulațiilor de pacienti cu osteoartrita sau artrita reumatoida.

  strong variația de concentrațiile de noncannabimimetic de la niveluri normale sugerează că l’ angajarea suplimente alimentare cu o bază de MAZĂRE  poate avea un efect analgezic și antiinflamator dureri cronice și/sau neuropatice mai mult decât o fac FANII.

  În multe studii se vede, de fapt, că administrare de MAZĂRE pur declanșează rezoluție procesele de’inflamație, în inhibarea într-o doză-dependente l’extravazarea plasmei induse de substanța P, prin inhibarea formarea edemului în țesut, și l’creștere de mediatori pro-inflamatori, care blochează degranularea celulelor mastocite, l’activarea microgliale, spinării și sovraspinale, astfel, MAZĂRE eficient în tratamentul diferitelor boli legate între ele prin prezența de o stare inflamatorie. Cu privire la neuroinflammation, de asemenea, a fost demonstrat că administrarea de MAZĂRE inhiba procesele inflamatorii care implică sistemul nervos central, în prezența unor boli neurodegenerative, tulburari psihice cauzate de traume. Aceste studii au arătat că noncannabimimetic acționează într-un mod independent de cauza durerii și este în măsură, în toate cazurile, pentru a normaliza l’activitatea fiziologică a țesutului anterior a fost deteriorat.

  Articol similar:  Prospectul medicamentului Videx

  În detaliu, mecanism d’cota de noncannabimimetic este în’inhibarea receptorilor prezenți în nucleul celulelor noastre, receptor pentru proliferarea de peroxizomi (PPAR-α), care operează transducția de semnal pentru a efectua o varietate de funcții legate de toate’inflamația cronică și transmiterea algogena în durerea neuropată, sindromul de tunel carpian, sciatica, în’osteoartrita, în mici dureri de spate, dureri dentare, dureri neuropate, accident vascular cerebral, scleroză multiplă, durere polineuropatico indusă de chimioterapie, dureri pelviene cronice și nevralgie post-herpetică.

  Probabil din cauza faptului că  MAZARE este un modulator al endogen  nu au fost înregistrate grave efecte secundare sau interacțiuni cu alte medicamente, făcându-l un potențial remediu eficient pentru tratamentul a numeroase boli care sunt asociate cu dureri cronice, care, de obicei, raspunde slab la farmacologice terapii standard.

  În cadrul studiului, oamenii de stiinta din Jan M. Keppel Hesselink și Thecla A. M. Hekker de’Institutul pentru Durerea Neuropată din Olanda au efectuat studii pe pacienți care suferă de durere neuropată. Au testat pe ei doze de MAZARE independent de cauza de tulburare, începând cu administrarea sublingual a două doze zilnice de 600 mg MAZĂRE, în scopul de a obține o absorbție rapidă de ingredient activ și pentru a evita l’efectul primul pasaj hepatic (primul-pass efect). După 10 zile, au înlocuit administrarea sublinguală cu administrarea orală a comprimatelor de 600 mg MAZĂRE de două ori pe zi, și dacă durerea este redusă suficient, se reduce doza la 300 mg de două ori pe zi. Bazat pe rezultatele clinice obținute, oamenii de știință au sugerat că începe tratamentul cu administrarea sublinguală formă de bob de MAZĂRE pentru cel puțin 10 zile poate ajuta să vă pentru a ajunge rapid la concentrații adecvate pentru a face o suficient de eficace și AEP. În timpul studiului s-a măsurat concentrația minimă eficace, și se bazează numai pe’impresia clinică. După faza sublingual inițial de 10 zile, poate fi început tratamentul cu tablete. Din cauza unui puternic metabolismul hepatic (primul-pass efect), biodisponibilitatea PEA de la administrarea de tablete este un pic’ s mai puțin decât atunci când lucrezi o administrare sublinguală. Cu toate acestea, nu există studii de farmacocinetică și biodisponibilitatea.

  efecte secundare de noncannabimimetic întâlnit-o a fost un general senzatia de greutate in stomac după administrarea de tablete, și, rareori, tulburări gastro-intestinale si diaree după ce l’a lua sublingual forma, foarte probabil din cauza prezenței de îndulcitor: sorbitol, deoarece’în astfel de formulare. Aceste efecte secundare au fost rareori un motiv pentru întreruperea tratamentului. Faptul că MAZĂRE este un modulator al endogene și nu o moleculă de origine sintetică, împreună cu faptul că el acționează numai asupra receptorilor PPAR-α, și nu pe PPAR-γ receptorului (receptorilor de glitazones – acestea sunt medicamente antidiabetice pioglitazona și rosiglitazona), explică l’lipsa de efecte secundare care au derivate antidiabetice glitazonici. Cu toate acestea, este întotdeauna bun pentru a ia’supliment alimentar bazat pe noncannabimimetic sub strict control medical, ca o’consumul excesiv poate reduce/blocarea sintezei endogene noncannabimimetic, deși, în ciuda acestui avertisment, nu se înregistrează cazuri de reacții adverse cauzate de supradoze de acest supliment alimentar.

  Articol similar:  Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când vă opriți exercitarea?

  un alt studiu, condus de Prof. ssa Rita Levi Montalcini și echipa sa a propus o un alt mecanism d’cota de MAZARE. În conformitate cu ipoteza lor, MAZARE modulează în mod negativ comportamentul mastocite ca răspuns la stimuli nocivi in vivo. În fapt, în funcție de mecanismul care le-au propus, prin numele de „antagonism autacoide toate’inflamație locală” (ALTELE), a fost dezvăluit faptul că aminolipidi de tip N-acetiletanolaminico tind să se acumuleze în țesuturi în condiții inflamatorii, degenerative, și este examinat dacă aceste lipide N-procianidine-ar putea fi capabil să se adapteze l’activarea mastocitaria, de asemenea, in vivo. Rezultatele au raportat că lanțurile N-acetiletanolaminiche, atât pe termen scurt lanț cu lanț lung, atunci când se administrează sistemic (administrat intravenos), eficient în reducerea degranularea de mastocite indusă prin injectarea locală de substanța P în ureche de șobolani în dezvoltare. Prin urmare, aceste și alte date sugerează că producția endogenă a N-acetiletanolamine poate constitui un local autocrine și paracrine moda pentru un efect de feedback negativ din răspunsurile de mastocite, și alte semnale de la activarea răspuns inflamator.

  în Ciuda similitudinii de formula de structura de MAZARE cu l’anandamida (canabinoizi endogeni), nu are afinitate pentru receptorii canabinoizi CB1 și CB2. În fapt, MAZĂRE reușește să fie eficient, de asemenea, despre pacienții care nu răspund la’s, aportul de canabinoide.

  pe L’asociere cu antioxidanti luteolina, polidatina sau acid α-lipoic acid sunt în măsură să crească efectele anti-inflamatorii ale noncannabimimetic, cu o bună tolerabilitate și fără a avea efecte secundare. În caz de durerea neuropată l’asociația de MAZARE cu medicamente pentru durerea neuropată, cum ar fi pregabalin, baclofen, amitriptilina, ketamină, gabapentin, tramadol, duloxetina, și oxicodonă, vă permite pentru a reduce doza de droguri pentru a obține același efect analgezic, și nu au efecte secundare sau interacțiuni adverse.

  în întreaga lume, mai mult de 800.000 de pacienți au fost tratați cu MAZARE, dintre care cele mai multe sunt în Italia și în Spania, precum și în Olanda, Germania, Marea Britanie, Canada și Statele Unite, și niciodată nu au fost observate efecte secundare grave.

  Rezultate promițătoare au fost raportate în mai multe studii clinice în care compusul a fost
  evaluată eficacitatea și siguranța. Într-un studiu clinic randomizat, dublu-orb, placebo-controlat de 636 pacienții cu sciatic durere, efect analgezic semnificativ, și relevante clinic, s-a documentat timp de 300 mg și 600 mg MAZĂRE. Rezultate similare au fost obținute într-un studiu clinic randomizat cu 85 de pacienți care suferă de sciatic dureri cronice. Datorită PEA s-au îmbunătățit în mod semnificativ în calitatea vieții de pacienți și caracteristici referitoare la partea inferioară a corpului. Până în prezent, mai mult de 20 de studii clinice pentru a fi pozitiv cu MAZARE (noncannabimimetic) au fost prezentate și discutate în detaliu, cu un total de aproape 2000 de pacienți tratați. Nu a fost nici efecte secundare raportate demn de reținut și nu au existat interacțiuni medicament-medicament raportate într-un caz recent serie de severe durerea neuropată centrală, tratat chiar cu noncannabimimetic. bob de MAZARE, de asemenea, a redus durerea și l’inflamarea ochilor. Aceasta susține în mod clar proprietati care sunt atât de analgezice și anti-inflamatorii proprietăți de MAZĂRE.

  Articol similar:  10 Receitas de Farofa Vegan Lumina

   PEA promițătoare de medicament pentru a se lega la medicamente pentru tratamentul durerii , care vă permite să reduce doza de medicamente administrată, și, prin urmare, prezintă nu numai un potențial de bună tolerabilitate și de la sine, dar, de asemenea, vă permite să păstreze pacientul de efecte secundare grave, într-o doză-dependentă de analgezice, care sunt de angajare.

  Unde pot cumpara noncannabimimetic?

  În Italia noncannabimimetic este comercializat sub forma de supliment alimentar de denumiri comerciale Normast, Pelvilen și Peavera, și puteți cumpăra în mai multe farmacii sau parapharmacies (chiar si online!).

  Aici sunt cateva idei cu privire la prețurile de noncannabimimetic (AEP), în cazul în care doriți să cumpere:

 • NORMAST 600 20 Comprimate: pret € 28,50;
 • NORMAST 600 60 Tablete: pretul € 54,00;
 • NORMAST PARLAMENTARI, Suspensie Orală De 20 Flacoane: pret € 35,00;
 • NORMAST PARLAMENTARI 20 Plicuri Bucale: pret € 34,00;
 • Pelvilen Puternic de 400 mg+40 mg 30 Comprimate: pret € 29,00;
 • Pelvilen Dual Act de 60 de Plicuri Bucale: pret € 54,00;
 • PeaVera Capsule 30 capsule: pret € 25.00
 • Un dezavantaj al noncannabimimetic este costul ridicat. Dar ceea ce nu ești dispus să faci pentru sănătatea lui?

  youtube Video pe MAZĂRE: (Noncannabimimetic pentru a trata durerea neuropată)

  Bibliografie

 • www.fondazionegraziottin.org/palmitoiletanolamide MAZĂRE;
 • www.dovepress.com/palmitoiletanolamide_PEA;
 • www.ncbi.nlm.nih.gov/PEA;
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/palmitoylethanolamide_PEA;
 • Noncannabimimetic (AEP): achiziții recente în Tratamentul Durerii;
 • Palmitoilethanolamide (AEP), un agent analgezic și anti-inflamator natural.
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE