Informare rapida Asupra durerilor de Spate: Ce să Facă și Semnale, D’Alarma

Patru din cinci oameni, , ocazional, suferă de dureri de spate, cel mai frecvent în zona umerilor sau a coloanei vertebrale lombare. Chiar dacă durerea este severă, c’este o probabilitate de  90%, cel mai bun, în termen de șase săptămâni . Cele mai multe dureri, cu toate acestea, dispare, de obicei, termen de o săptămână. Și, în 95% din cazuri, acolo’nu este cauza grave – dar acest lucru nu înseamnă că durerea de spate nu produce durere și disconfort!

Informatii pe spate

să recunoaștem, umerii au o eroare de bază de proiectare – nu sunt făcute să reziste la stres în plus, și să continue de stres al omului poziția de postură. Oasele din spatele nostru să fie asigurată împreună, astfel încât acestea sunt stabile, dar au suficientă flexibilitate pentru a evita mersul pe jos la fel de rigid ca busteni de lemn. Acest ritm “liber” este posibil datorită oase mici – vertebre – separat “disc” a țesutului conjunctiv greu care înconjoară un miez de izvoare, și de către mușchii și ligamentele transverse cruce. Mersul pe jos în poziție verticală înseamnă că gravitația comprimă în mod constant, oasele noastre și discurilor vertebrale.

Această structură complexă poate fi compromisă de multe condiții.
excesul de greutate, de exemplu, pune o presiune asupra structurilor de spate, dar, mai presus de toate, un săraci postură este un important cauze de dureri de spate.  Timp de ore în fața unui ecran de computer nu ajuta, .

care sunt semnele de “red-alert“?

întotdeauna ar trebui să caute ajutor medical de urgență în caz de simptome severe: deși rareori dureri de spate este o problemă serioasă, unele simptome trebuie să fie păstrate într-o mai mare atenție altora. Printre semnele de “red alert” sunt:

Articol similar:  Depresia Ajuta

 • bruscă de slăbiciune în picior sau în picior;
 • durere constanta nu exonerat de odihnă sau se agravează în cursul zilei;
 • senzație de amorțeală în picioare;
 • bruscă probleme cu urinare sau intestinale (de exemplu, pierderea controlului);
 • durere, care îmbunătățește, mai degrabă decât agrava cu l’activități;
 • durere la nivelul coloanei vertebrale – în spatele coasta (coaste).
 • ar trebui să Te rogi pentru ajutor medical:

 • dacă ați luat comprimate steroizi
 • în caz de traumă.
 • în caz de cancer;
 • în caz de stare generală de rău sau febră;
 • care sunt tratamentele disponibile pentru tratarea durerilor de spate?

  Cel mai adecvat tratament nu poate fi separată de diagnostic medical. El va pune întrebări despre simptomele și va supune pacientul la un examen fizic, dar, probabil, nu va prescrie de examene (de obicei X-ray). Cu siguranță veți fi sfătuiți să continue să mutare, chiar dacă doare – ar trebui, cu toate acestea, pentru a evita mișcările care agrava durerea. L’analgezice și, uneori, relaxante musculare pot fi utile în’ameliorarea durerii pe termen scurt.

  de asemenea, puteți consulta un fizioterapeut. El va folosi o varietate de tehnici, în funcție de simptome, de exemplu  exerciții de stretching, sau consolidarea musculare, și exerciții de postură, masaj, și de manipulare spinală . Acum internetul a luat locul vechii pagini aurii și de a găsi un profesionist de recenzii excelente, nu e o problemă majoră. Eu personal cunosc dr. David Marks și eu nu pot spune destule lucruri bune: se lucrează într-un centrul de fizioterapie și reabilitare în Roma centru, MDM. Aici este site-ul de studio associato, unde puteți găsi informații profesionale, și, mai presus de toate, datele de contact: www.mdmfisioterapia.it.

  Articol similar:  Cum de a crea un spațiu în camera mea pentru copilul meu | Sarcina

  Și că, să zicem, dell’acupunctura? În unele situații s-a dovedit a fi o’optime de tratament impotriva durerilor de spate.

  În orice caz, un tratament pe care toți sunt de acord este una dintre cele’exercițiu – yoga, stretching, aerobic sau exerciții de consolidare – pentru gestionarea și prevenirea recidivei. Vă recomandăm masaj și manipulare spinală numai dacă se efectuează în combinație cu exerciții speciale, din cauza lipsei de dovezi ale eficienței lor dacă este folosit singur.

  Alți profesioniști vindeca dureri de spate (până la partea de sus și de jos a coloanei vertebrale) sunt chiropracticieni, care lucrează mai ales prin manipularea coloanei vertebrale. Ei folosesc  peste 50 ‘ajustări’  care constau din lovituri scurte controlat pe articulații individuale. Uneori auzi un zgomot sau un sunet cracare este deranjant în timpul l’intervenția unui chiropractician (nu vă faceți griji, este normal).

  Un semn, merită, de asemenea, osteopaths, care cred că fiecare parte a corpului uman depind de alte părți, și locomotor (oase, articulații și mușchi) este cadrul general. Daca merge de aliniere, rezultând într-o serie de probleme. Osteopaths utilizarea de ‘ajustări’ similare cu cele efectuate de chiropracticieni, dar, de asemenea, de lucru pe muschii printr-o manipulare usoara.

  Dacă simptomele persistă sau se sugerează o problemă de fond, se pot efectua teste suplimentare, inclusiv CT sau rmn, care poate examina discuri, nervii și oasele coloanei vertebrale. În cazurile mai severe, uneori este necesar să operație, chiar dacă riscul nu este indiferentă, deoarece trebuie să funcționeze foarte aproape de maduva spinarii.
  O’ tratament în caz de dureri severe de spate poate fi l’injectarea epidurala de anestezic / analgezic.

  Articol similar:  Bula face remediu Xenical

  de asemenea, Multe persoane susțin că tehnic “Alexander” poate preveni mai mult de probleme.

  teoria este că relația dintre cap, gât și spate controlează modul în care funcționează restul corpului. Această tehnică își propune să anula toate obiceiurile proaste de postură și să mențină o poziție verticală cu capul ridicat, într-un mod natural, care fac copiii. Persoanele care practica aceasta tehnica susțin că aceasta poate ajuta cu respirație, de relaxare, de coordonare, și l’echilibrul. Nu este posibil să se excludă un “placebo” de la oameni care pretind că eficacitatea sa, cu toate acestea, este o siguranță tehnică și c’unele dovezi că este într-adevăr util.