Tumori solide, AG-120 Medicament Experimental Promițător

în urmă cu Câteva luni l’companie farmaceutică, plaja Agios produse Farmaceutice, un lider în domeniul de metabolismul tumorilor (mai ales tumori solide), a prezentat rezultatele studiilor pe’ inhibitor AG-120 , cu ocazia Conferinței Internaționale privind AACR-NCI-EORTC pe moleculară obiective și abordări terapeutice împotriva cancerului. L’AG-120 este un medicament experimental pe care l-a creat imediat o mulțime de așteptări, din momentul în care a reușit pentru a opri cresterea celulelor canceroase la pacienții cu boala deja într-un stadiu avansat.

După tratamentul cu AG-120, cincizeci și cinci de pacienți cu diferite tipuri de tumori solide care au răspuns mai mult pentru tratament, a obținut un răspuns parțial. În alte 29 de pacienți, tumora nu a fost crescut; în acest caz, rata de boală stabilă a fost egal cu 53%.

La unii pacienți l’inhibitor AG-120 a dat semne de activitate perioada 6 – 12 luni; în plus, medicamentul a fost bine tolerat, fără a provoca efecte secundare grave.

dr. Howard Burris III, medicul șef de la l’Institutul de Cercetare „Sarah Tun” de Nashville consideră că rezultatele cercetărilor privind medicamentele sunt încurajatoare și demn de studiu în continuare.

pe L’AG-120 este un medicament, în formă de un comprimat, concepute pentru bloc l’enzimelor de metabolizare mutații, cunoscut sub numele de IDH1. În mod normal, celulele folosesc l’enzime pentru a rupe substanțe nutritive și de a genera energie. Dacă s-a schimbat, l’enzime IDH modifică programarea genetică a celulelor, împiedicându-le să se maturizeze. În acest caz, de asemenea, celulele încep să crească necontrolat.

în cursul studiilor privind relația dintre inhibitori ai, AG-120 și AG-221 (care bloc l’enzime IDH2), iar cancer de sânge. De exemplu, în măduva osoasă a pacienților care suferă de leucemie mieloidă acută sunt acumulate explozii cancer nediferențiat, care este în creștere rapidă. La acești pacienți, medicamentul AG-120 de blocuri de l’mutant enzimă IDH1 și permite celulelor leucemice din măduva osoasă să se maturizeze și să producă celule sanguine normale.

Articol similar:  Diete ideale pentru pierderea in greutate

dr. Burris explică faptul că, în cazul tumorilor solide, l’AG-120 funcționează într-o manieră similară.

transformarea celulelor tumorale solide de creștere rapidă în celulă normală, nu înseamnă neapărat reducerea sau dispariția masei tumorale. În ciuda acestui fapt, dr. Burris se așteaptă să crească procentul de pacienți al căror cancer poate opri în creștere pentru o lungă perioadă de timp, dacă luați droguri AG-120.

doctorul A crezut, de asemenea, că combinând l’inhibitor cu alte medicamente pot ajuta pacientii sa scape, de asemenea, tumora s-a stabilizat. Aceste avize pot fi confirmate sau infirmate numai cu studii suplimentare.

prima fază de prezentarea a început cu l’membru de 62 de subiecți cu tumori solide în stadiu avansat, care contin l’mutant enzimă IDH1. Fiecare dintre aceste persoane a fost deja supus în prealabil la o medie de 3 metode de tratament.

împărțite în funcție de tipul de tumoare solidă a fost detectat.

Douăzeci de pacienți sufereau de o gliom, un tip de tumoare malignă care afectează creierul și, în general, sistemul nervos. Printre acești pacienți, zece au fost tratați cu l’inhibitor AG-120, iar boala lor a rămas stabilă timp de cel puțin 4 – 6 luni.

Alte douăzeci de pacienți au avut un colangiocarcinom intrahepatic, un tip de tumoare la ficat. Printre acești pacienți, 11 văzut boala lor se stabilizeze.

mai mulți pacienți care suferă de condrosarcom, o formă de cancer care afectează cartilajul. Boala s-a stabilizat în șapte cazuri.

au Fost incluse în studiu, alți 4 pacienți cu diferite tipuri de cancer. Numai într-un singur caz, boala s-a stabilizat.

Încurajat de rezultate, Agios produse Farmaceutice planuri de a adăuga suplimentare de pacienți pe lista de abonați la prima fază de studii pe’AG-120 și începe o a doua etapă, la’AG-120, și colangiocarcinom.

Articol similar:  Identifica celule stem de un tip de cancer din copilarie, foarte agresiv

pe L’compania farmaceutica este, de asemenea, testarea de medicamente de nouă generație, l’AG-881, conceput pentru a inhiba enzimele IDH1 și IDH2, și de a lua mai bine la creier.

  • IDH1 inhibitor AG-120;
  • Studiu de AG-120 Tratați în Prealabil Avansate Colangiocarcinom Cu IDH1 Mutații (ClarIDHy) (ClarIDHy);
  • Japoneză Punte Studiu de Ivosidenib (AG-120) la Subiecții Sănătoși;
  • ag-120-cas1448346-63-1;
  • ag-221-cas1446502-11-9.
  • Autor | Anna Abategiovanni

    © REPRODUCERE REZERVATE