Verificați Sănătatea Dumneavoastră, Este Timpul Pentru O Revizuire Completă A Corpului Nostru?

Ai o mașină – sau un cazan în casă? Dacă l’le-am folosit cu regularitate de ani de zile, fără o întreținere regulată, aceasta nu ar fi o surpriză dacă te rupe toate’dintr-o dată. Același lucru este valabil și pentru că mașina este surprinzător de bine conceput, este corpul uman.

atunci Când sunt tineri și fără griji, cele mai multe dintre oameni nu  pasa de sanatatea ta  și rareori se dezvoltă mai mult decât o răceală sau dureri ocazionale. Cu trecerea anilor, cu toate acestea, condițiile, cum ar fi l’osteoartrita, care provoacă dureri în genunchi, solduri si maini, sunt din ce în ce mai frecvente. Același lucru este valabil pentru probleme cu inima – și majoritatea oamenilor nu știu că au o problemă până când au suferit un atac de cord poate fi fatală.

de aceea, controale periodice de sănătatea lor sunt atât de importante. Ei pot calcula factorii de risc (cum ar fi presiunea și colesterol ridicat, și pentru a asigura un tratament adecvat, pentru a reduce riscul de a dezvolta o boală gravă. A fost surprinzator de eficiente – avem mai mult de jumătate ratele de mortalitate la atac de cord si accident vascular cerebral, în Italia, în doar 20 de ani. Ia-o control general, cât mai curând posibil, corpul tau iti va multumi pentru asta.

Ce sunt controalele?

la fel ca si cu probleme cardiace, de screening pentru unele tipuri de cancer pot salva vieți, prin identificarea timpurie a simptomelor și permițându-vă să intervină prompt, cu un tratament adecvat.

screening-ul cancerului intestinale este oferit în Anglia, în intimitatea propriei case, fiecare dintre cei doi ani în’intervalul de vârstă 60-74 ani; între 60 și 74 de ani din Irlanda de Nord și între 50 și 74 de ani în țara Galilor și în Scoția. Și în Italia?

Articol similar:  Doar 10% din farmaciile spaniole efectuează îngrijirile farmaceutice, potrivit unui studiu

Fiecare femeie este invitat să se supună
de screening pentru cancerul de sân la fiecare trei ani de’la vârsta de 50-70 de ani. În unele regiuni din Regatul Unit, puteți suferi de screening, chiar și la vârsta de 70 de ani prin contactarea unitatilor sanitare locale.

Pentru screening-ul de cancerul de col uterin, folosind testul papanicolau. În Anglia, Irlanda de Nord și țara Galilor, femeile cu vârste cuprinse între 25 și 49 ani primi o invitație la fiecare trei ani, iar cei între 50 și 64 de ani la fiecare 5 ani; în Scoția, screening-ul se face la fiecare trei ani pentru toate femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 60 de ani. Și în Italia?

pe L’aorta este vasul de sânge și mai mare a corpului, și poartă ieșirea sângelui din inimă la înaltă presiune. Dacă în anii’aorta se formează un „balon”, care este definit ca ‘anevrism‘ c’este riscul că se va rupe. Starea care poate fi fatala. Toți oamenii din marea Britanie ar trebui să fie analizate pentru anevrism de’aorta abdominală de a merge la un test cu ultrasunete nedureroasa, de’65 de ani.
S-ar putea efectua screening-ul de peste 65 de ani, dacă nu ați rulat înainte – pentru că l’anevrism aortic abdominal este mult mai frecventa la barbati decat la femei, numai bărbații au voie la acest screening estimare.

Toate aceste teste sunt extrem de recomandat!

Probleme cu inima? Ia un control!

Chiar dacă aceasta nu este posibil să se măsoare tensiunea arterială sau colesterol, fără o’mașină specială, este poate controla încheietura mâinii. Fibrilație atrială (af sau E problema de la inimă cele mai frecvente, care afectează mai mult de un milion de oameni și, dacă nu este tratată corespunzător, crește riscul de accident vascular cerebral. În caz de palpitații, în special, s-au alăturat la oboseală, amețeli sau dificultăți de respirație, vizitați imediat un medic. De asemenea, ar fi oportun, ca te mai în vârstă, să ia l’obiceiul de a verifica încheietura mâinii ocazional. Dacă o emoție este foarte neregulat, consultați medicul dumneavoastră.

Articol similar:  Mai mult de 75 de ani: de 15 ori mai multe retete, dar la un cost unitar similare

un service – cum?

În Regatul Unit au dreptul la un control medical gratuit la fiecare cinci ani, începând de la’s, în vârstă de 40 de ani. Acestea sunt efectuate de chirurgi, dintre care unii gestiona o clinică specializată în controlul de rutină. Unele farmacii oferă un serviciu similar. Și în Italia?

ai grijă de tine, oamenii – cum să fie ele?

prostatei de la baza de membru devine, desigur, mai mare cu l’de vârstă. Acest lucru poate cauza diverse probleme – nevoia de a urina des (chiar și noaptea); trebuie sa fug la baie, dar a fi nevoie să aștepte o lungă perioadă de timp înainte de a fluxul de urină momeala; sau au un flux de urină este foarte mică. Acestea pot fi semne de cancerul de prostata, dar, de obicei, cauza este mult mai puțin grave. Invita omul sa faca un control medical pentru anumite condiții, medicamente sau, eventual, chirurgie, pot fi foarte eficiente.

om și-a pierdut stimul de dragoste?

la fel de mult ca 40% din bărbații de peste 40 de ani suferă de probleme de disfuncție erectilă. Aceste tulburări de creștere cu l’avans dell’s, de vârstă, dar, de asemenea, poate fi cauzata de unele medicamente (în special tablete pentru a tensiunii arteriale) sau diabet de tip 2 nu sunt diagnosticate. Să demonstreze omul tău că îți pasă de sănătatea ei, vorbesc cu el despre preocupările dumneavoastră și să-l invit să se supună unui control.

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE