Cele mai Bune 10 Coafuri Colecții Pentru Par Mediu si Lung

capul este acoperit cu impletituri delicate și frumoase, care dau un aer de romantism și de distracție. Impletituri sunt susținute de pini, care sunt invizibile. Acest adorabil stil este în primul rând potrivit pentru părul lung și inima în formă de chipuri. Impletituri obținute în acest fel sunt foarte la modă și, de asemenea, va atrage cu siguranță atenția. Doar un pic de fixativ pentru a menține ordinea în smocuri care ies din coafura.

Coafuri colecții-Coafuri colecții în stil ușor murdar de toate zilele

recolta ciufulit de la casual și girly. Parul slicked înapoi pentru a obține un efect ciufulit. Aceasta coafura fabulos se dovedește a fi o alegere câștigătoare pentru căldura verii și leneș zile. Efectul este chiar mai uimitor, puteți asocia cu flori sau accesorii cu care să decora părul.

Coafuri colecții cu impletituri pentru un eveniment special: Coș de impletituri colectate

Acesta este un spectaculos „coș” de impletituri are un efect mare și de trei-dimensional. Oferind o alura glamour si romantic, perfect pentru o întâlnire. Aceasta coafura este ideal pentru parul lung si pentru cei care doresc un aspect care este artistic și elaborate. Un strop de fixativ va ajuta să păstrați piesele în ordine.

Coafuri colecții: Colectate simple pentru par de lungime medie

Această cultură este simplu, dar, în același timp, fermecător și plin de farmec. Colecta tot parul, pentru a forma un coc moda si spectaculoase, care face potrivit atât în context formal pentru evenimente informale. Puteți adăuga unele accesorii pentru a obține un rezultat chiar mai spectaculos, cu minim de efort.

Articol similar:  Unele date privind cancer pentru persoanele în vârstă

Coafuri colecții: Coc cultură cu o panglica

Acesta este un bun de mare cultură, cu o frumoasa panglica. Efectul acestei recolta este casual și, în același timp, sofisticat. Panglica adaugă o notă romantică la senzual coc, care este mai potrivit pentru parul lung drept. Această recoltă super-trendy, veți câștiga mai mult de câteva ochii.

Coafuri colecții: Colectate simplu și design elegant pentru parul lung

Acest frumos, elegant și recolta de exponate, sexy, dar răutăcios, gat si frunte. Secțiunea de mai jos este împletesc în partea de sus, pentru a forma un magnific și de mare coc, care se va potrivi aproape toate formele de fata. Acest uimitor cultura poate fi o opțiune bună în zilele în care părul tău nu este în partea de sus. Cu siguranță, acest ochi-catching coc nu va trece neobservat.

Coafuri colecții: Colectate rapid pentru femei și fete

Acest fabulos cultură, atrage privirile tuturor. Partea de sus este, de asemenea, împletite și dă un aer mai casual pentru un coc mic, ceea ce face acest look modern si elegant. Acest drăguț coafura oferă o mai multe tipuri de față și este un aliat fantastic în zilele de vară. Pentru o atingere mai original, puteți adăuga accesorii. De fixativ si agrafe de par pentru a ajuta păstrați-l pentru întreaga zi.

Coafuri colecții: Colectate partea neîngrijit

Acest coc ciufulit este elegant și unic. De asemenea, este foarte la modă și funcționează foarte bine cu parul mediu si lung. Coc ciufulit este solutia ideala pentru muncă și pentru relaxare zile gratuite. Pur și simplu colecta tot parul si loc bun unde cel mai preferați. La fixativ si agrafe vor fi aliații dumneavoastră în păstreze pentru mai mult timp.

Articol similar:  → 11 Beneficii Ceai de Scortisoara Pentru Sănătate 【ACTUALIZAT】

Coafuri colecții: frumos colectate cu impletituri

coc ciufulit însoțită de un romantic și senzual panglica pe partea care este într-adevăr la modă. Panglica moale și oferă o mai cochet la coc și se face mare pentru sarbatori sau o seara in oras cu prietenii! Puteți combina-l cu o banda de păr sau o eșarfă.

Coafuri colecții: diferite Tipuri de coc

Acest fabulos cultură funcționează pe toate ocaziile si are o alura că este delicat și frumos. Aspectul este casual, dar sofisticat, înmoaie caracteristici faciale cu har, chiar dacă, în descoperirea de față, funcționează mai bine pe fața ovală și părul lung sau mediu. E un look foarte la modă și pot fi personalizate cu alegerea de accesorii.

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore