15 Bucăți Mediu Mai La Modă, Cu Franjuri

doar nu puteți merge în neregulă cu o medie de tăiat cu breton! Aici vă oferim o listă cu cele mai recente sosiri printre cele mai taie rece la mijlocul lungimi.

Reduceri la umeri

Unul dintre reducerile înseamnă că este foarte potrivit pentru aproape toate este bob lung, care ar trebui să doar scutură umerii. Această lungime creează o siluetă care este foarte echilibrat, nici prea lungi, pentru a evita prea mult întinde pe față, nici prea scurte, pentru a vă permite pentru a arăta frumos valuri naturale (sau create de artă).

mediu se Taie ciufulit și defilau

în sensul că pista este necesar de a avea o scalare a făcut artă și de încuietori deși ciufulit, care va permite de tăiere pentru a realiza un volum mai mare și corpul. În momentul de față, ideal pentru un finisaj perfect și la modă, este de a păstra textura naturală a părului tău, oricare ar fi ea. Femeile sigure de aspectul lor, cele naturale sunt percepute ca fiind mai atractive de oameni!

bob lung, par mediu cu breton

Dacă aveți parul subtire, taie scurt, sau mediu cu breton sunt perfecte pentru tine. Există o gamă foarte largă, astfel încât nu va fi dificil de a găsi de tăiere cele mai potrivite in functie de forma fetei, și alegând una cu sau fara franjuri show. Un mediu de reducere se va da mai mult volum parului tau, facandu-l mai corpolent, și dacă adăugați un breton deschis la părțile laterale ale feței va fi absolut trendy!

Reduceri de mediu asimetric cu bont breton

casca este dintr-O linie cu susul în jos este una dintre cele mai în vogă printre uite de lungime medie, cu un breton pentru aceasta toamna. Daca ai fata ovala, se deplasează breton la partea din față și înmoaie caracteristici faciale și de a obține o arata chiar mai rece.

Articol similar:  Ce este o baie de picioare, ionică?

Noi tendințe– reduceri pagetto

reducerea breton, care sunt din nou la moda recent, inclusiv de tăiere la pagetto. Acesta este un clasic atemporal și foarte iubit, care este mai scurt in fata si mai lung la spate. Scalarea se înmoaie treptat liniile suficient de net.

de Cele mai multe reduceri la paggetto sunt însoțite de un breton, și acest lucru este absolut unul dintre cele mai mari tendințe ale acestui sezon.

Linii, sau scalarea treptată?

Daca ai parul subtire opta pentru o taie de pe net linii, care se va adăuga corp la lungimi. Pe păr mai dens și gros, opteaza pentru o scară care este mai moale, care va inmuia fata si va fi mult mai ușor de a gestiona!

de Ce nu ia o privire la noua intrare în galeria noastră de fantastic reduceri medie cu franjuri. Ai putea găsi ideal cut!

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE