15 Coafuri Cu Impletituri Mai Elegant

impletituri sunt stilul de cele mai elegante și mai simplu mod de a păstra părul. Există multe, multe diferite tipuri de impletituri, cum ar fi spic panglica, panglica franceză tirolez, partea panglica, cascadă, și împletite coroana.

coafuri cu impletituri si prelucrate pentru a crea atât de multe posibilități stilistice, se va potrivi orice lungime si tip de par. În plus, puteți adăuga la look-ul de pene la sfârșitul impletituri mici, sau benzi de păr, pline de culoare, și interconectate.
Indiferent de lungimea parului tau, împletirea câteva fire puteți plasa atenția pe ochi și pe gât într-un mod elegant. Inspirați de aceste impletituri romantice și frumoase și o notă specială la aspectul de obicei.

Coafuri cu impletituri: Panglica partea moale

efectul ciufulit acesta oferă volum de panglica subțire, lung peste umeri si este foarte simplu de a crea. Ai nevoie doar de a face o împletitură de partea moale.

Coafuri cu impletituri: Panglica herringbone pentru sărbătorile

Acest stil adauga o nota romantica cu panglica clasic într-un model spic. Secțiunea de sus a parului este împletit și fixat cu un ac de păr. Restul parului este împletit într-un fantastic panglica într-un model spic. Pentru a da o nota mai mult, puteți adăuga flori proaspete sau cele sintetice.

Coafuri cu impletituri: Panglica de proiectare la inima

Acest frumos panglica de la forma de inima are un aer romantic și dulce și este locul perfect pentru o dată sau pentru un week-end de vacanță. Pentru a avea un efect mai bun, poti strofinarti mâinile cu un dram de ser mordant cum veți proceda pentru styling.

Articol similar:  La enfermedad celíaca

Coafuri cu impletituri: Panglica spic franceză

Aceasta panglica lung, herringbone este deosebit de ordonat și modern. Un ser cu netezirea că darurile luciu este ideal pentru a păstra în ordine. Ac de par in forma de stea de mare de la un aer mai romantic și original. Acesta este un aspect care te poate recrea în toate anotimpurile și este potrivit pentru parul mediu-lung.

Coafuri cu impletituri: Panglica centrale încuietori laterale

Aceasta este o panglica într-un model spic pe frumoasa și elaborate, care adaugă încuietori la partea a impleti central. Cea mai bună parte din aceasta panglica este efectul care creează scheletul a fost rece. Pentru un efect de lungă durată, puteți frotiu un pic de ser stilul pe la mijlocul lungimi, folosind palmele.

Coafuri cu impletituri Idei pentru panglica în formă de șarpe

Acest impleti uluitoare în formă de șarpe, acesta va fi cu siguranță benefic pentru o mulțime de priviri. Efectul va fi chiar mai minunat și mai bine dacă părul dumneavoastră este lung. Un pic de spray fixativ va ajuta parul pentru a menține textura necesare pentru acest look fabulos, ia în zile fără griji și seri între prieteni.

Coafuri cu impletituri: Panglica de mare

Totul începe cu o panglica lung într-un model spic, care este apoi legat ca daca era o coada mare. Are un efect romantic, și surprinzător. Pentru a obține un efect care este chiar mai uimitor, puteți asocia cu panglici colorate.

Coafuri cu impletituri: Impletituri si cozi de mare

panglica la forma de coroana dă o notă de alternativă și originale la aceeasi coada informale. Este perfect pentru vara, deoarece aceasta eliberează gâtul de păr. Un dram de ser luminoase va ajuta acest aspect pentru a rămâne luminos și în ordine.

Articol similar:  La dermatitis Perioral: curas naturales

Coafuri cu impletituri: Impletituri diy parul lung

Acest aspect neted și este sporită de tonuri de roșu și delicat și romantic impletituri la cascada. Întreaga coafura arata ca o operă de artă frumoasă din spate.

Coafuri cu impletituri: Umbre în tonuri întunecate, coarda, panglica, herringbone, franceză pentru păr gros

Acest umbre in nuante de ciocolata este sporită de o distracție panglica într-un model herringbone pentru francezi. Pentru o privire bohemién puteți adăuga unele de culoare panglica panglica într-un model spic.

Coafuri cu impletituri: Valuri de vară stil plajă, nepieptănate Parul cu o panglica într-un model spic

undele lungi stil plajă sunt totuși ciufulit pe partea de sus și să te întorci într-un romantic panglica într-un model spic, care îi conferă un aspect original. Elaborate panglica într-un model spic adauga o nota de casual și cool, magnific, ciufulit.

Coafuri cu impletituri: Impletituri frumoase pentru fete

Aceasta panglica cu un arc de la un aer dulce și senzual. O privire de a fi original și romantic, care va prinde cu siguranta un ochi. Ideal aliat este un serum de styling, care va ține arcuri în locul lor mai mult.

Coafuri cu impletituri: Panglica, herringbone, franceză pentru vara

Aceasta panglica într-un model spic are un aer de romantism si jucaus. Pentru a obține mai mult textura, puteți spettinare ușor panglica și fixați smocuri, cu ajutorul unui spray. Este o opțiune perfectă în orice situație: la birou, la școală și pentru sărbători.

Coafuri cu impletituri: Impletituri laterale și cozi de cal

coada secundare și panglica care o însoțește și dă-o ciufulit și, în același timp, sofisticat. Panglica partea adaugă un dram de dulceață pentru parul ondulat. Se poate dovedi a fi solutia ideala pentru a da volum parului subtire, deoarece valurile adauga textura si corpul pentru a intregul look.

Articol similar:  Crăciun: manifestare culturală și inspirație, morale

Coafuri cu impletituri: Impletituri diy parul lung

Aceasta panglica este foarte eye-catching și moderne, și de a face look romantic și rece. Panglica din partea de sus îmbină cu părul atât de perfect, și se pare ca o floare a înflorit.

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE