15 Partea cozi de cal sunt la Modă, Romantic, Neted, Sexy si Moale Pentru Parul Lung

stil mai mult de moda pentru parul lung este panglica partea care a dominat la N. Y. Fashion Week, la nunti de vedete pe covorul roșu de la multe evenimente. Partea de cal oferă o mulțime de variante și lasă loc pentru creativitate, precum și a da un aer de elegant, în timp ce restul de foarte actuală și casual.

Dacă adăugăm în câteva valuri și un pic de mișcare, partea cozi de cal au devenit, de asemenea, foarte sexy!

Code laterali eleganti

Dacă purtați un costum de important pentru un eveniment, este recomandat să păstrați părul să arate mai simplu. Cozile parte, este pe parul drept si pe cele usor ondulat, da un aer natural și grațios.

Încercați pentru a colecta părul într-o parte și apoi spettinare partea de sus, pentru a adăuga volum și formă. Lasă urechile descoperiri și poartă o pereche de cercei, special pentru a completa acest look super chic.

laterale Coada la modă parul cret

Acest stil este perfect, parul este lung si cret, dar, de asemenea, dedicat pentru cei care au parul mediu, puteți adăuga unele fire de extensie pentru a realiza o arata chiar mai glam si feminin. Parul este împărțit în două secțiuni și cravată în două laterale cozi de cal, unul pe partea de sus de un alt.

rezultatul este un dublu cascadă de păr creț, care sunt distribuite pe întreaga umăr, în timp ce coada pe sus acoperă partea de jos la baza. Pentru a obține un efect diferit, face doar o panglica, moale și gros, cu secțiunile de la fața.

Articol similar:  Indiferent ce este, care este plin - nu Fără Frontiere

Coc sofisticat, cu coada bara laterală

coc cu partea cozi de cal creează un aspect interesant, datorită coada scăzut, care colectează un nor pufos de păr, lăsând blochează superioară liber, să facă un coc romantic.

elastic coada nu trebuie sa fie strans, pentru a da cel mai moale și voluminos posibil. Acest fabulos noul aspect are un efect care este chiar mai romantic dacă este însoțită cu un breton de-o parte și de smocuri mici, moi la rama fata!

laterale Coada anii ’60,

Pentru a obține un aspect modern și profesional de testare-o coadă în pur stil al anilor ’60! Perie părul pe spate și se aplică acest spray volumizator pentru a adăuga volum și corp. Face o coadă mică și moale și puneți-le în spatele urechii, pe umăr.
Apoi, cu ajutorul unei perii, pentru a realiza un sistem de blocare de moale și voluminos, care se încadrează elegant peste un umăr!

Există o mulțime de alte fantastic cod asimetrice la galeria noastra de look actual, de ce să nu descoperi stilul tau preferat chiar acum!

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE