15 Reducerile Sunt Fierbinte La Moment

tu ești genul de persoană care îi place să fie mereu în cele mai recente moda si aduce „stil” de sezon? Dacă răspunsul este da…tu ești în locul potrivit! Aruncati o privire la aceste reduceri, de la stilul chic și sexy fierbinte în momentul de față. Suntem siguri că aici veți găsi inspirație pentru următoarea oprire la salon, hairstylist.

pregateste-te pentru un „lift”! Perdeaua, neîngrijit exploda într-un ochi-catching cut Mohawk stil care este acerbă, sexy si doar pentru indraznet!

Părul la spate și un amestec de roșu rame de forma fata de acest model, subliniind ochii săi ochi-prinderea.

O serie de reflecții subtile, care variază de la cupru maro alune de a da o dimensiune de luminozitate mare la acest stil, caracterizat printr-un smoc de-o parte și dintr-o scară făcută în arta de a spori gât și obraji.

Din viața lui Marilyn din tine cu acest bob senzual simt retro care captează atenția pentru valuri moi și voluminoase.

Un ochi-prinderea franjuri laterale creează un cadru perfect pentru aceasta casca voluminos, care este un clasic reinterpretat într-un mod elegant.

Această tăiere armonioasă are lungimea perfectă pentru a încadra fața și îi conferă mișcarea și lumina de păr. Și ideal pentru un stil tineri și, în același timp, elegant.

Un bob neted și reflecții platinum încadrată contururile acestui model, subliniind maxilarului, important pentru un efect care este interesant și absolut moda.

fluctuante mișcarea aceasta se taie sub forma de valuri perfecte, ca o coroană de acest stil pixie platină, și de a simplifica optic fata oferindu-datorită volumului concentrate în partea superioară a capului.

Articol similar:  Răni la rece: cauze și remedii naturale

O textura la aerisit și plin de viață stabilește principalele caracteristici de acest model, în timp ce diferite nuante de blond adăuga adâncime și multidimensionalitate.

sirene jale! Roșu de foc este principala atractie a acestei frumoase lungi, senzual caracterizat prin valuri moi care se încadrează trecut umerii ei.

Iubesc culoarea! Reflecții, plin de cireșe-de culoare, multi-stratificat îmbogăți artistic acest scurt-cut și fin prelucrate.

Un breton, sexy, ușor și acoperă ochii, și încuietori de alpinism pot îmbunătăți forma feței și, în același timp, vopsea un portret perfect al parului sanatos si luminos.

volumul pe partea de sus a capului conferă suvite blond platinat un volum maxim, pentru a obține un stil dramatic si lumineze fata.

reflecții culoare caramel, se potrivesc perfect cu valurile în acest stil, care face cu ochiul un ochi la cincizeci de ani, în timp ce încă menținerea o alura și moderne.

O tentă de cupru placat cu radiant permite acest bob urcat să strălucească, și scoate în evidență un aspect care aduce un omagiu culorile minunate ale pădurii și toamna.

Liberamente tradotto da latest-hairstyles.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE