15 Uită-te La Părul Casual si Simplu

Dacă vrei să spui la revedere definitiv de parul tau, poate doriți să încercați un nou look, cu o trés chic! În acest articol, veți găsi un look simplu, dar la modă, stil, tot timpul.

în Primul rând, vă sugerăm un coc ciufulit și imediat se uite chic și modern, acesta funcționează foarte bine pe parul lung si corpolent, și este foarte ușor de a crea. Raccogliti parul ca atunci când faci coada, și apoi juridică, într-un coc moale. Apoi a scos o crenguta și face chiar mai moale pentru a obține efectul ciufulit. Un alt truc pentru coc ciufulit este de a utiliza o coadă ca bază, și câteva ac de păr pentru a colecta părul într-o irezistibilă ciufulit. Dacă doriți să adăugați un romantic, puteți folosi accesorii, flori sau bijuterii pentru par.

Chiar si o panglica va da un aspect fermecător și elegant. Începe împărțind părul în două secțiuni. Poti face o panglica, și numai într-o singură secțiune. Puteți face, de asemenea, două impletituri pe ambele secțiuni pentru un look mai casual. Ia două secțiuni și începe să se rostogolească-le pentru a forma un coc. Puteți face, de asemenea, mai multe impletituri, dacă vă place, sau a le face mai moale spettinandole ușor. Fi sigur de a lega coc cu elastic si agrafe de par, iar cu degetele, încercați să trageți un mic smoc de o pară și mai murdar.

Există multe coafuri și stiluri, fantastice care sunt perfecte pentru zi cu zi. Puteți alege între un clasic, coada scăzut și un elegant coc. De asemenea, puteți adăuga o notă creativă a styling-cu accesorii. Acum fii creativ și de a crea un nou look pentru parul tau si se bucura de un stil simplu, dar foarte chic.

Articol similar:  Predare sensul de compasiune

Valuri de plajă, cu o panglica pe partea: stil boho

Stilul casual si feminin: Impletituri cu coada

Selena Gomez Coda alla

Panglica francez cu coada secundare

Stil fantastic pentru week-end

Tutorial pentru coada suflecate

coada de cal de mare cu panglica franceză

Par scurt, cu impletituri

Stilul casual si de zi cu zi de păr moduri: ombre pe parul mediu

Pletele cascadă pe parul scurt

Stilul simplu si casual: părul lung, cu panglica tirolez inspirat

Stilul simplu si casual pentru parul drept: se taie pixie scurt

Undele scurte cu parul facut cu placa

Bob lung simplu și feminin

Stilul este simplu și casual: un scurt-Cut dintr-O linie

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE