20 Coc Cele Mai Frumoase

coc este un clasic și, în același timp, ele pot fi la modă și romantic. Dacă doriți să pariați pe o arata mai tanara si casual, puteți găsi coc ideal pentru tipul tau de par. Chifla moale si casual, sunt potrivite pentru aproape toate situațiile.

coc ciufulit va va rasplati cu un stil relaxat și, dacă aveți posibilitatea să creați artă, face look mai original. Coc este ajustată atât pentru parul cret ca neted și ondulat. Dacă doriți o și mai ciufulit, puteți aplica un dram de volumul de păr pe rădăcini și răspândirea-l uniform cu ajutorul degetelor. Daca ai parul drept, poti folosi spray cu apă de mare, pentru a face efectul chiar mai ciufulit. Vă sugerăm să îți împarți părul în 4 secțiuni și roll-le ușor, aducându-le în sus, una după alta, și apoi atașați-le pe toate într-un singur bun.

Dacă aveți mai mult timp, puteți crea un look romantic si se adauga impletituri la coc. Există mai multe tipuri de impletituri pe care le puteți alege, cum ar fi de francezi, tirolez, cei spic. Toate aceste opțiuni rederanno coafura ta chiar mai mult unic.

Pentru a crea coc la cele mai bune, vă sugerăm să aplicați un dram de spumă și se distribuie uniform pe par. Pentru o nota originala, puteți adăuga accesorii și personalizați ecranul de bun.

Bun con le trecce

coc cu împletituri de păr, feminitate si eleganta. Rezultatul este un joc casual, dar modern. Coc cu impletituri va atrage atenția la gât. La cocul cu impletituri sunt foarte elegant și de distracție. Coc este un joc clasic si foarte sofisticat și se poate adapta foarte bine la evenimente formale.

Coc romantic cu panglica

coc neted, însoțită de impletituri, subțire, dar sofisticat, are un aer de romantism si seducatoare. Parul drept se potrivește acest tip de coc.

Panglica francez cu susul în jos

Acest bun însoțită de o panglica francez cu susul în jos are un aer de elegant și modern. Acest superb coc este ideal pentru cei care doresc un aspect sofisticat, dar cu un aer de cele mai actuale. Acest coc poate fi optiunea ideala pentru un look care este informale.

Articol similar:  5 cele mai mari minciuni despre virusul Ebola

Coc „arrotolato”

coc rulată de un aer de ordonat și îngrijit. Și deosebit de potrivit pentru femeile cu parul subtire si se omogenizeaza și se dovedește a fi aliat perfect în evenimente formale sau în ocazii importante.

Bun pentru evenimente

Acest frumos coc cu panglica este de multe ori recreat pentru evenimentele de pe covorul rosu. Acest tip de coc este cel mai potrivit pentru femeile care doresc sa arate dezvoltat în înălțime. Coc este legat frumos și trece într-o notă de spray de iluminare și cabluri pentru durată de viață maximă. Stilul de acest coc este deosebit de potrivit pentru fata rotunda sau in forma de inima, și este perfect pentru orice ocazie.

Coc semplice

Acest coc este caracterizat prin linii curate și un finisaj strălucitor, care este potrivit pentru orice tip de fata si imbunatateste gât, făcându-l optic mai mult. Acesta este un aspect care poate fi făcută în mai multe forme și dimensiuni și este foarte simplu de a recrea.

Bun cu panglica-cu susul în jos

Acest frumos coc cu o panglica, cu susul în jos este realizat prin împletirea părului de jos în sus și de a reintra în panglica, cu lungimi, care merg de la forma de coc si fixeaza cu agrafe de păr de pe cap, pentru a obține forma perfectă. Acest tip de coc cu un dram de stil coc clasic, în timp ce restul de foarte sofisticat, și se potrivește de minune pentru femeile cu o față rotundă și aproape toate ocaziile.

Bun cu o panglica

Acest chec cu panglica oferă un stil rece și voios. Încuietori laterale forma destul de impletituri, și acest bun alternativă se poate dovedi a fi opțiunea ideală pentru tine. Produce o curbă netedă și împarte încuietori la o parte, formând impletituri, iar apoi sistemul restul de păr într-un coc mic.

Coc semplice

Acest frumos coc, parte-s-a dovedit gât și îmbunătățește forma și caracteristicile faciale minunat. Este perfect pentru femeile care cauta un aspect formal, care este potrivit pentru fețele rotunde.

Coc romantic

Acest look romantic se realizează prin tragerea înapoi de păr și de a crea un coc ceva mai pe-un coc mic și fixează-l cu agrafe. Puteți adăuga unele accesorii pentru a completa acest look, simplu, dar eficient. Se potrivește în orice ocazie și dă special cu parul drept sau ondulat.

Articol similar:  A fost fondat departamentul de bioetică și medicină preventivă al PD de la Lazio

Coc clasic

parul este tras înapoi lăsând doar partea din față și gât, oferind eleganta si clasa. Elementul glam apare la măsurarea bun, perfect echilibrat și liniile sunt curate.

Bun „coroana”

Acest frumos coc pe coroana arata aproape ca o floare care a inflorit pe cap. Cu siguranta nu va trece neobservat și, dacă sunteți în căutarea pentru un stil trendy, poate fi alegerea ideala, deoarece acesta este aspectul preferată de multe vedete.

Coc semplice

Acest coc simplu este preferat de femei cele mai la modă, având în vedere că stau mult pe caracteristicile și forma feței. Acest coc este perfect pentru părul mediu și lung și va prinde cu siguranta un ochi, și-ți dau un aspect care este formală încă la modă.

Bun pentru par mediu

Acest spectaculos bun este laminate în sus și plasate, creând un efect optic de alungire forma feței, de aceea este alegerea ideala pentru femeile cu fata rotunda sau in forma de inima. Acest coc este o alegere de a fi chic și elegant și oferă un aer sofisticat și la modă.

Coc clasic

Acest coc clasic este foarte mult în vogă în rândul modei și celebrități pe covorul roșu. Un look care va atrage multe priviri și-ți dau o alura care este rafinat. Acest coc este perfect pentru parul mediu-lung.

Coc la modă

Acest coc are un aer feminin, elegant și clasic și este foarte mult în vogă în această perioadă. Poți personaliza prin adăugarea de accesorii sau doar o atingere de mordant, care va permite bun pentru a rămâne pentru tot parcursul zilei. Este foarte potrivit pentru diferite forme ale feței, preferând fețele rotunde.

Bun cu panglica Alyssa Milano

lungimi pentru a crea un fantastic de bun însoțită de diverse împletituri și fixată în partea de sus, care este optiunea ideala pentru femeile care doresc pentru a îmbunătăți caracteristicile și fețe rotunde sau în formă de inimă. Acest chingon original și creativ este perfect pentru toate evenimentele speciale, dar nu uitați să adăugați un strop de spray fixativ și edificator să păstrați-l pentru întreaga zi.

Articol similar:  Cine are propriul deranjeaza lumina care este în întuneric

Coc casual

Acest soft bun este o alegere foarte la modă și la modă, care ii confera o alura sexy. Până coc este perfect potrivit pentru reducerile în mediu și poate salva în zile rele de păr.

Coc delicato

Acest coc, delicat, este fixat în partea de jos și dă un aer de elegant, de adaptare la orice eveniment special. Trage tot parul din spate, lăsându-le ușor moale, și de a descoperi contrariul, și legal într-o coadă joasă. Sistemul de păr pentru a forma un coc și fixați-l cu ace de păr și un spray de păr.

Bun cu fire libere

lungimile sunt poziționate și fixate în partea de sus, și du-te pentru a forma acest coc frumos. Rezolva din plete lungi pe partea care dă dulceață și se înmoaie aspectul prin adăugarea o notă de farmec. Acest stil va stârni cu siguranță multe priviri.

Bun pentru par mediu

Partea din spate este legat și pus în partea de sus a capului, în timp ce firele de par sunt mai lungi, se lasă moale pe partea din față și părțile laterale ale feței, da un dram de dulceață pentru acest coc frumos. Acest look este perfect pentru femeile de față. Firele libere sunt o garnitura perfecta pentru caracteristicile și aspectul casual, dar chic oferă o alura sofisiticata și romantic.

Chingon elegante

forma aceasta coafura este ideal pentru femeile din fețele lungi. Sunt plecat de încuietori pe față și pe părțile laterale ale feței pentru a atenua aspectul și de un dram de chic. Acest superb coc este ideal pentru orice ocazie si este mai potrivit pentru femeile cu parul mediu și subțire.

Coc spettinato alla Taylor Swift

Acest tip de coc este perfect pentru persoanele care doresc pentru a afișa caracteristicile și forma feței. Un coc mic creează o formă armonioasă și termina bine. Partea superioară este ușor ciufulit părul pentru a adăuga volum și înălțime să uite. Acest lucru îl face perfect pentru fetele cu o forma rotunda.

Bun Coafuri

Adorabil Coc Coafura

Perfect Partea Coc Coafura

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE