26 Stiluri de mare Pentru Parul Lung | Idei uite

parul lung arata feminin și romantic și sunt întotdeauna foarte populare, nu contează cât de mult ai alternative tendința, există mulți oameni care doresc să crească părul lor. Să vedem împreună un aspect superb pentru parul lung.

Parul lung ondulat

primul aspect este cel cu părul lung și creț. Parul cret, da o nota sexy, dar femeile se confruntă mai rotund sau in forma de inima de undele de lumină va fi donat mai mult.

Părul lung și scalate

reduceri scalate sunt excelente pe parul lung, deoarece acestea dau mai mult de corp și le face să arate mai voluminoase. O scalare este precupețit pentru a arta ne permite pentru a rezolva problema de mic volum parului subtire. Puteți alege de la în cazul în care pentru a începe de scalare, și dacă îl practică pe o reducere, neted sau aspru, pentru a sublinia și mai mult valuri. Stilul scalate, este îmbunătățită și mai mult dacă prima scara este suficient de scurt pentru a crea un breton partea de lumină. Acest aspect va fi cadrul perfect pentru fata ta, consolidarea caracteristici.

Păr gros

Dacă aveți părul lung și gros, puteți încerca o panglica într-un model spic. Pentru a re-crea acest stil, mai întâi împărțiți părul în jumătate din centrul și începe a face o panglica prin luarea blochează în afara și de a le aduce în spre centru, alternativ, și apoi scoate niste fire de la părți pentru a obține un look mai feminin și moale. Fii creativ prin introducerea accesorii.

Parul lung cu bont breton

Puteți alege diferite tipuri de breton, care va armoniza cu superba coafura lung. Franjurile sunt lungi și netede sunt ideale pentru a acoperi o frunte largă sau, pentru piei un pic mai matur, unele rachete salata. Fringe, în acest caz, este, de asemenea, perfect cu un coc sau o coada. Marginea curții, și a întrerupt pentru a fi mai bine adaptate la tăieturi geometrice și scalate. Atunci când vorbim despre franjuri pentru parul lung, cea mai buna alegere franjuri sunt versatile, care pot duce la alta sau de aer în față și lăsând ochii descoperit. Franjurile sunt deschise pentru a se potrivi aproape orice tip de tăiat și ele sunt foarte confortabile pe fata de forma rotunda.

Articol similar:  Gravide și forma de burta |

Pentru a obține o mai uimitor s-ar putea să doriți să încercați ombre, dar asigurați-vă că joci cu lumina și umbra pentru a spori caracteristici faciale mai bune și, mai important, ține cont de nuanta pielii si culoarea ochilor.

Tăieturi și glam parul lung: ombre de la maro închis la blond

Parul lung si ondulat: ombre pentru par lung 2015

Parul ondulat si lung, look chic cu umbre 2014 – 2015

Reduceri de păr părul lung și drept: ombre de la blond la maro inchis

Superb stilul ombre femeie

Părul drept și lung: stilul ombre

Tendinte pentru parul lung: umbre fantastice pentru a realiza diferite arată

Uita-te pentru parul lung: impletituri

de Tăiere păr lung

Ombre blond la șaten mediu

Cod glam pentru par lung

Cod simplu: uită-te în fiecare zi pentru parul lung

Coada parul despletit, cu panglica pentru vara: uita-te pentru parul de o femeie

Parul lung, cu bentita

Împletite partea moale: idei pentru par fantastic

Bun și păr pentru păr lung

Panglica moale păr gros

Panglica parte și ciufulit parul: lung reduceri

Uită-te stiu de vară și chic: Coda cu treccia

Impletituri pe impletituri: stiluri de păr și elegant 2014 – 2015

Coada vâlvoi

Uita-te pentru mare de păr în fiecare zi de la femeie

Treccia morbida: Super Drăguț

Stil Shadow

Coada mare la fețele ovale, alungite

timp de Recoltare pentru sărbătorile

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE