8 Stiluri Pentru Parul Lung Cu Breton Aspect La Modă, Care Va Spori Dvs. De Fata Si Sunt Super Cool!

O coafura lung și scalate este cel mai bun mod de a da de circulație și a corpului pentru toate tipurile de par. Dacă te vindeca părul lung și scalate, și du-te să le taie în mod regulat, vă va arăta mai sănătos și corpolent în cazul părului subțire și un anti-frizz pentru par cret!

afla forma de fata ta în fotografiile de mai jos

reduceri scalate ar trebui să obține rezultatul de echilibrare caracteristicile și forma feței. Dacă nu sunteți sigur de forma feței tale, să ia o privire la fotografii fantastice în galeria de mai jos, care cuprinde o gamă largă de forme fata de diferite.

Având în vedere aspectul asimetrice și neconvenționale, sunt foarte la modă în această perioadă, reducerile scalate și lung, să păstreze lungimea, și ne dă un dram de cool și modern!

Părul lung și drept cu bont breton

După un deceniu de păr fals, care, uneori, pot fi preparate și în afara, este acum în vogă este luminos, sănătos și corpolent, cu un dram de circulație. Pentru a obține un full-bodied parul neted, încercați să dau volumul la lungimi, pornind de la bărbie la capete.

rezultatul este un look perfect care arata profesional, elegant și lustruit. Cu adaos de un breton care este potrivit pentru tipul de fata ta, și pe care le putem aduce pentru a deschide la părțile laterale ale feței, pentru un dram de asimetrice, foarte la modă, acest stil se potrivește aproape toate se confruntă cu excepția fețele lungi.

Fețe lungi– cele mai bune reduceri lungi și scalate cu franjuri

cei cu fața lungă sunt, în mod normal, nu este recomandat pentru o lungă perioadă de reduceri, având în vedere că acestea au tendința de a sublinia lungimea feței. Cu toate acestea, aceste reduceri lungi, și scalate cu franjuri poate fi introdusă în mod excelent pentru oricine, cu o față lungă sau minut.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Dorless

pentru a Alege un stil care vă creați un profil este ondulat în părțile laterale ale feței și continuă cu o unda treptat de la maxilar pana la sfaturi. Aceasta este una dintre tunsorile cu breton cele mai frecvente fețe de formă alungită, atunci va fi absolut trendy!

Părul creț și scalate cu franjuri

părul creț și scalate cu breton da mai mult daca este purtat cu o scalare ușor, care reduce volumul la sfaturi. Acesta este un element esențial consiliului dacă nu doriți aspectul triunghiular ia pe parul cret din cauza unor tipuri de tăieturi prea scalate!

Am venit partea cea mai interesantă– de a găsi look-ul preferat–cu franjuri toate mărimi, forme și culori – în galeria de cele mai frumoase reduceri pentru părul lung și scalate cu franjuri!

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE