Coafuri De Mireasa: 8 Idei Pentru Par De Lungime Medie

pentru a Alege cele mai bune coafuri de mireasa pentru par de lungime medie nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, deoarece există o mulțime de modele noi, printre care de a alege, în acest sezon. Cel mai important lucru de reținut este că ai nevoie de un plus, pentru a sărbători această zi specială. Pentru miresele, în general, nu ar trebui să plăcerea să fie de nerecunoscut ca au mers pe jos în jos pe culoar cu o coafura prea complicat si prea mult machiaj: din fericire, mireasa coafuri de quest’de an pentru par mediu sunt la modă, pentru cei care iubesc să fie cu totul extraordinar, dar, de asemenea, tradiționale și simplu, pentru cei care prefera stilul clasic.

Stilul de „jumătate în jumătate pe”

Acest stil este foarte fashion quest’de ani și este o alegere excelentă pentru o mireasa. Aceste coafuri da o nota de formalitate și stil, dar bine amestecat cu un tânăr, casual look.

Bob mediu

Căști (sau bob) sunt încă un evergreen printre coafuri de mireasa pentru par mediu și de moda tendințele de căutare’anul includ tăiere sfaturi inegale, la care se adauga o finisare urca. Tot felul de valuri, stratificat pentru a da mai mult volum pentru parul fin, valuri, faux-casual, pentru un look modern, care adaugă profunzime.

Bob asimetric

orice este asimetric va face sa arati moderne și potrivite pentru aproape orice stil de rochie de mireasa! Bob asimetrice este alegerea perfecta pentru miresele cu părul mare și gros, deoarece acestea vă permit să-l păstreze mai bine în formă și sub control.

Articol similar:  Gradina bunicului

Accesorii de par

în Plus, quest’de anul acesta nu este neobișnuit să vezi între firele de păr de mirese si multe accesorii elegante pentru par. Privirea ‘little princess’ este lăsând spațiu uite elegant și contemporan.

Coafuri de mireasa pentru par de lungime medie: tendințele

Mireasa coafuri pentru par de lungime medie se arata fabulos cu l’pentru a adăuga o floare de mătase albă: simplu, natural, și mai sofisticat decât diadema. Există unele fantastic noi stiluri de accesorii și alegerea pentru mirese-a-fi este aproape fără sfârșit. Consiliul nostru de administrație? Încercați să fie diferite și să arate individualitatea ta!
Navigați prin galeria noastră de fantastic coafuri de mireasa pentru parul de lungime medie și alegeți dumneavoastră preferat uită-te!

1. Acconciatura romantica e boem

2. Coafura perfecta pentru a aduce frumusetea pe parul de lungime medie

3. Coafuri impletite pentru parul de lungime medie

4. Decupați partea de jos, cu accesorii de par

5. Coafura de nunta clasic de păr de lungime medie

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE