Taie Parul Subtire: 15 Arate Mai La Modă

persoanele cu parul subtire sunt în mod constant în căutarea pentru un look care va ajuta pentru a le face să arate mai voluminos și corpolent. Datorită tehnica de taiere, iar la unele regula, parul subtire va dobândi volum și să fie înălțat la perfecțiune.
Produsele potrivite, și crearea de ori, elementele sunt la fel de importante, și de instrumentele necesare pentru a oferi corpului tău de păr.

1. Efectul franjuri

Un breton net și completă poate da volum parului, vizual. Bretonul este taiat curat pe ochi pentru un efect intens, și sexy.

Uite di Morgan Christy, Machiaj de Lauren Vest, Bob Steele Salon, Atlanta, GA,

Sfatul ori:

1. Creează ori că te preferă pe par (cret, neted, mutare, etc.).
2. Cu placa, buna prima secțiune de franjuri.
3. Ia cea de-a doua secțiune și repetați pasul 2.
4. Continua până la fringe este netedă și definit!

Produse recomandate:

se Obține o bună îndreptat părul și un produs care protejeaza parul de temperaturile ridicate.

tipuri de fețe și par cele mai potrivite pentru:

Acest franjuri este plin și neted și se potrivește perfect pentru fețele, și ovale sau lungă și dreptunghiulară. Toate tipurile de păr, cu excepția cret, foarte gros și masiv, fac asta.

Sfat:

asigurați-vă că pentru a seta întâlniri regulate la stilistul tau de par, pentru a ține sub control lungimea de franjuri. Un breton net, care rame ochii, necesită mai multă întreținere decât o bucată pe partea.

2. Classico e chic

Acest bob urcat este fantastic pentru femeile care doresc pentru a da organismului de păr. Tăiat scoate în evidență pomeții și împachetări în jurul feței, lăsând gatul descoperit. Marginea laterală rame ușor fața și face un aspect proaspăt și modern.

Uite di Becky Bennett, Elon Salon, Marietta, GA

Sfatul ori:

1. Folosiți o perie rotundă, de dimensiuni medii, pentru a rotunji sfaturi atunci când ai de a face fold.
2. Ridica radacinile cu pensula, în timp ce te usuci pe par pentru a crea volum.
3. Cand parul este complet uscat, folosiți placa pentru a defini și de a netezi firele de păr mai indisciplinate, dacă este necesar.
4. Aplica un ser pentru volum parului, pentru a da corpului și consistență.

Produse recomandate:

Vă recomandăm să alegeți un spray sau un ser pentru volum și, dacă doriți să obțineți un pic mai ciufulit, parul uscat cu susul în jos.

tipuri de fețe și par cele mai potrivite pentru:

Acest look este perfect pentru fetele cu pătrată sau în formă de inimă. Parul este natural drept sau usor ondulat, profitați de această reducere.

Sfat:

În general, se crede că scurtăturile nu sunt foarte versatil, dar nu este așa! În loc de rotunjire vârfurile spre interior, puteți rotunji cu un fier de par, pentru un aspect vintage adorabil și foarte original.

3. Pixie elegant

reduceri, pixie pantaloni scurti sunt perfecte pentru femeile cu parul subtire. A crea volum si corp este simplu, atunci când secțiunile sunt atât de scurte, și, cu acest stil, atât de chic, nu regret deloc părul lung.

Uite di Flonnie Westbrook, Elon Salon, Marietta, GA

Sfatul ori:

1. Pregătește părul parțial umed cu spuma de așteptare lungă durată.
2. Folosiți o perie rotundă mică pentru a lucra la încuietorile de la spate și spre partea de sus pentru a obține un incredibil efect de volum.
3. Atunci când părul este uscat, folosiți un pieptene de dimensiuni mici pentru a găzdui lacătele de la rebeli.
4. Vaporizeaza câteva picături de spray fixativ preferat, pentru a da o definiție pentru a arata.

Produse Suggeriti:

vă Recomandăm produse, substanțe nutritive, și de restructurare, care va proteja parul de daune de temperaturi ridicate.

tipuri de fata si par mai potrivite:

reduceri pixie da în special pentru fete in forma de inima, si se potrivesc la aproape toate tipurile de păr, cu excepția buclat, foarte dens.

Sfat:

Nu exagera cu cantitatea de produse de par folosesti, în scopul de a evita cântărire-l jos și de a crea un inestetice efect de greu.

4. Cret lungo

Adauga caracter părul lung, cu un micro frisée. Linia de mijloc rame fata, în timp ce lungimile de a crea un efect magnific volum și densitate. Efectul de ansamblu este foarte romantic și original.

Uite di Selan Frese, Machiaj de Tekoah Ferro, Blaze Salon de Culoare, Cedar Rapids, IA

Sfatul ori:

1. Utilizați un pieptene cu îngustă dinti pentru a crea linia de mijloc.
2. Placă de păr de la ceafă până la tâmple, dar lasă stratul superior al parului pentru a atinge frisée.
3. Utilizați o placă adecvate pentru a atinge friséé, și să treacă pe încuietori de mai sus. Ia tot timpul necesar pentru a obține un aspect profesional.
4. Foloseste-ti degetele pentru a descurca părul și de a crea chiar mai mult volum.

Articol similar:  5 Alimente Care Lupta L’Respiratia Urat Mirositoare

tipuri de fata si par mai potrivite:

Acest stil este perfect pentru fețele ovale și în formă de inimă, și se potrivește perfect pentru parul drept si subtire.

Sfat:

de a Folosi ca o mini placa pentru frisée să reproducă același aspect de imagine, în timp ce, dacă vrei un efect mai moale, încercați să o farfurie mai mare.

5. Scalato chic

Încercați acest fabulos scurt-cut pentru a realiza iluzia de plin de păr și corpolent. Scalarea se face în arta de a da volum și încadra fața.

Uite di Lindsay Hines, Elon Salon, Marietta, GA

Sfatul ori:

1. Împărțiți părul, creând o linie pe alta. Nu utilizați un pieptene, dar degetele, pentru a realiza o mai natural și delicat.
2. Folosiți un fier de călcat de păr de mărime medie, să curl sfaturi. Încercați să creați valuri moi și mari, dar nu vă faceți griji prea mult precizie. Aspectul, în general, este moale și ondulat.
3. Vaporizeaza câteva picături de spray fixativ pe păr și glisați degetele prin par pentru a separa undele.

Produse recomandate:

Un produs specific pentru parul subtire va fi aliat perfect pentru a atinge acest aspect.

tipuri de fata si par mai potrivite:

fețele pătrat, în formă de inimă lucra perfect cu acest bob urcat.

Sfat:

de obicei, parul subtire sunt un pic mai corpolent, asa ca nu exagerati cu doze de produsele pe care le folosesc. Preferi o textură ușoară, care nu are greutate de păr.

6. Onde sensuali

Un mod fantastic de a face mai complet și voluminos păr subțire este de a crea valuri moi. O ușoară scalare, iar lungimea de la umeri pentru a ajuta valuri pentru a avea un senzual și voluminos. Linia laterală face ca acest stil proaspăt și modern.

Uite di AnVa Spa și Salon, Olanda, OH

Sfatul ori:

1. Începe de cotitură pe fier pentru păr, și de spălare și pieptănare parul. Aplica o doza generoasa de ser termo-protector.
2. Împărțit în secțiuni de păr și piese de ceafă, curling firele de par de la sfaturi la radacini.
3. Pulverizat un spray fixativ pe valuri, mână în mână trece la crearea de ori.

Produse recomandate:

Utilizarea de produse care protejeaza parul de caldura, dar că fereastra de mansarda o textură ușoară și nu se simte grea efectul de ansamblu.

tipuri de fata si par mai potrivite:

Acest aspect este deosebit de potrivit pentru fete, ovale și alungite, și se potrivește la aproape toate tipurile de par.

Sfat:

Curling firele de păr de exploatație placa de fier într-o poziție diagonală, acest lucru oferă un efect mai moale și echilibrat la valuri.

7. Blonde Ambition

Eliberat de un pic de greutate și să încercați acest frumos bob. Parul scurt cu vârfurile tăiate la net, da o mai corpolent uită-te la părul. Scalarea lumina este cheia pentru a menține acest stil plin și voluminoase și marginea laterală dă forma și caracterul.

Uite di Salcam Cronic

Sfatul ori:

1. Puteți lăsa părul uscat în aer liber, sau pur și simplu uscați-le cu o perie cu zbaturi.
2. Piese de curat, parul uscat, împărțit printr-o linie pe alta.
3. Utilizați o placă mică și piese de ceafă, fixarea secțiuni de păr nu sunt de lucru pe cap.
4. Continuați până când piastrato tot capul de păr, inclusiv breton la o parte, încercarea de a rotunji ușor cu vârfurile spre interior, pentru a obține un aspect care este armonioasă și ordonat.

Produse recomandate:

Folositi un produs bun este edificatoare pentru a da un luciu de acest fantastic bob.
Tipurile de fata si par mai potrivite:

Această tăiat dă mai ales pentru fețele rotunde și în formă de inimă. In mod natural parul drept sunt baza perfectă pentru a reproduce acest aspect.

Sfat:

Dacă sunteți în dragoste cu culoarea și-ar dori să-l încercați, considerăm că va trebui să dedice timp și îngrijire corespunzătoare pentru întreținere. Daca parul tau este in mod natural întuneric, radacinile vor fi destul de evidente și va trebui să utilizați de multe ori la hair-stylist. Cere coafor daca sunt nuante de blond, care sunt mai ușor să se mențină decât naturale de bază.

8. Bob romantic

Acest bob, împreună cu linie pe partea care este perfect pentru femeile cu parul subtire. Cand ai parul subtire, este esențial să nu scară prea mult, de fapt, dacă vă menține volumul cu o reducere de, parul va arata mult mai corpolent.
Uite Flonnie Westbrook Elon Salon, Marietta, GA

Articol similar:  Femeile gravide ar trebui să aibă o bună sănătate mintală

Sfatul ori:

1. Aplica un produs volumiser pe parul umed si pettinali să-l distribui uniform.
2. Se usucă părul cu capul în jos, acest lucru va cumpara volumul a crescut.
3. Cand parul este aproape uscat, începe în cutelor cu o perie rotunda mare, pentru a da efectul de bine echilibrat si rotund la sfaturi.

Produse recomandate:

Folositi un spray sau un volumizing mousse textură ușoară, care nu irrigidisca acest fabulos bob lung.

tipuri de fata si par mai potrivite:

vă Mulțumim pentru linia laterală și volumul efect, această reducere oferă aproape toate tipurile de fata. Parul neted sau usor ondulat, ele sunt baza perfectă pentru a reproduce acest stil.

Sfat:

ține-ți capul în jos și a da un strop de spray fixativ pe păr, apoi risistemali cu mâinile, încercând să nu pentru a le aplatiza. Folosesc acest truc atunci când ești în baie, la scoala sau la birou pentru a obține un efect de volum imediat.

9. Morbida seta

Acest fantastic scorțișoară ajută pentru a da un caracter la această reducere. Părul atingând umerii cu o tăietură și hotărât, care oferă un efect deplin și rame fata. Marginea laterală face curat si modern.
Uită-te la Tara Kerr, Elon Salon, Marietta, GA

Sfatul ori:

1. Usucă-ți părul cu o perie cu zbaturi pentru a obține o suprafață netedă și disciplinat.
2. Atunci cand parul se va usca complet, lucru păr strand de strand cu o farfurie pentru a obține acel efect de aplomb și sofisticat.

Produse recomandate:

Folositi un nutritive și termo-protector, pentru a preveni deteriorarea temperaturi ridicate. Poti folosi atat pe parul umed și uscat.

tipuri de fata si par mai potrivite:

Acest aspect oferă în special la fete, ovale și alungite, pentru că marginea laterală completă ajută la reechilibrarea fetele tind să fie mult timp.

Sfat:

Utilizarea de extensie de păr de la părți pentru a da o mai mare lungime a reduce sau pentru a obține mai mult volum.

10. Deep red

Acest roșu intens și vibrant, dă caracterul și intensitatea să uite. Cheia pentru păstrarea voluminos această reducere este la o scară ușor numai la părțile laterale ale feței. Dacă preferați o taie, acesta va fi chiar mai corpolent.

Uite di Pacificul de Nord-vest Aprovizionare Frumusete

Sfatul ori:

1. Aplica un produs volumiser pe parul umed si pettinali să-l distribui uniform.
2. Se usucă părul cu capul în jos, acest lucru va cumpara volumul a crescut.
3. Cand parul este aproape uscat, începe în cutelor cu o perie rotunda mare, și apoi definiți strand de strand cu o placă de dimensiuni medii.

Produse recomandate:

Folositi un ser termo-protector de bună calitate, care pastreaza parul sanatos si stralucitor.

tipuri de fata si par mai potrivite:

Toate tipurile de facial va fi îmbunătățită prin această lung tăiat și netedă. Femeile cu fata ovala sau întins, ar putea adăuga un breton pe o parte pentru a echilibra proporțiile.

Sfat:

a Nu se folosi cantități excesive de creme sau seruri pentru par, pentru a evita rigidizare efect foarte natural de acest aspect.

11. Val glamour

Încercați acest aspect atunci cand vrei o coafura mai elegant și sofisticat decât de obicei. Blond, smântână, și smoc partea dau caracterul și adâncimea, și valurile acest stil practic irezistibil.
Stil de Peles Salon și Spa de Zi, Johnstown, PA

Uite di Peles Salon și Spa de Zi, Johnstown, PA

Sfatul ori:

1. Spala parul cu un sampon hranitor, apoi tamponali cu un prosop și uscați-le cu un difuzor.
2. Aplica un ser sau o spuma pentru par ondulat și de a folosi un pieptene dinte larg pentru a distribui produsul uniform.
3. Ajutându-vă cu degetele, distribui produsul bine, pentru a ajuta la activarea spumă.
4. Dacă doriți, pentru a evita inestetice încreți, vă recomandăm să folosiți un anumit produs, și trece îndreptat pe păr și apoi de lucru firele unul câte unul cu fier pentru păr.
5. Sistem de bucle în jurul feței, placa de franjuri parte și apoi prin pulverizare un dram de spray-ul tău preferat.

tipuri de fata si par mai potrivite:

fețele pătrat off, ca cel din poze, ele sunt uimitor cu aceste valuri moi și breton la o parte.

Sfat:

se apropie o ocazie speciala? Fix o programare la dvs. de încredere hair-stylist și să aducă fotografii cu tine, pentru a face sigur că veți obține un aspect fantastic, fără complicații și fără teama de a face greșeli. Ia un moment pentru tine, ai meritat— o!

Articol similar:  Inovația și sustenabilitatea sunt pilonii de congresul FIMMG

12. Buna pista

parul subtire sunt fantastice cu scalare o mulțime de a citi, dar puteți face întotdeauna o scara un pic mai pronunțată în jurul feței. Parul tau va arata corpolent și incorniceranno fata, subliniind caracteristici.

Uite di AnVa Spa și Salon, Olanda, OH

Sfatul ori:

1. Utilizați o perie cu zbaturi pentru a usca părul și pentru a atinge o curbă netedă.
2. Folosind o placă mică, runde sfaturi de fire în jurul feței ușor spre exterior.
3. Foloseste-ti degetele pentru a defini firele de păr și spray-l cu un spray fixativ pe tot parul.

tipuri de fata si par mai potrivite:

fețele pătrat și rotund, ele sunt uimitor cu această tăiere netede mijlocii. Parul este neted și subțire sunt baza ideală pentru a realiza acest lucru ori.

Sfat:

persoanele cu parul subtire, uneori, suferă de probleme de excesul de sebum. Folosesc un sampon purificator pentru a elimina excesul de sebum si pentru a da volum parului.

13. Corto ramato

cut Acest pixie este frumos, și este una dintre mai multe opțiuni pentru părul subțire. Tăietura este ușor asimetric și smoc partea a crea o mulțime de mișcare și de culoare conferă caracterul și intensitatea la acest aspect magnific.

Uite di Edie Styling Center, Oldsmar, FL

Sfatul ori:

1. Nu încercați să fie prea precise atunci când face ori de acest pixie.
2. Uscat parul folosind degetele și apoi tăiați o parte din componente și breton la partea de placa.
3. Bucurați-vă de ea!

Produse recomandate:

vă Recomandăm produsele de lungă durată, dar textura este ușoară, nu se simte grele sau blocat în păr.

tipuri de fata si par mai potrivite:

fete in forma de inima va străluci cu această reducere. Parul este neted și subțire sunt baza ideală pentru a realiza acest lucru ori.

Sfat:

scurtături, deoarece acest lucru vă oferă șansa de a aduce cercei, ochi-prinderea și original.

14.Bretonul asimetric

Nu este nevoie să aveți o mulțime de păr pentru a obține acest look și face să strălucească. Nu există nici o scalare, breton si varfurile se taie la net, da personalitate si da iluzia de o reducere a urcat. Bretonul asimetric este atingerea finală care face acest lucru taie modern și proaspăt.

Uite di Letisha Harper

Sfatul ori:

1. Uscare părul în secțiuni, folosind o perie cu zbaturi. El trage pe părul ei, cu o pereche de clești, să se concentreze mai bine pe secțiunile unde lucrezi. Asigurați-vă că dvs. uscător arată întotdeauna spre podea.
2. Odata uscat, împărțiți-le din nou în secțiuni, și părți din ceafă pentru piastrarli strand de strand.
3. Împărțiți părul, creând o linie de mijloc.
4. Se aplică câteva picături de ser de lustruire pentru a obține o suprafață netedă și ordonată, dacă este necesar.

tipuri de fata si par mai potrivite:

chipurile, de formă ovală și alungită strălucească cu această reducere. Parul este neted și subțire sunt baza ideală pentru a realiza acest lucru ori.

Sfat:

spălați-vă părul cu produse fără sulfați și adăuga întotdeauna un dram de ser sau spray volumizator atunci când face fold.

15. Condimentat roșu

anima culoare cu acest fantastic nuanta din culorile de pădure. Este minunat in orice anotimp! Păstrați aspectul de corpolent de păr, creând o scaltura numai în jurul feței.

Uite di pur și Simplu Swank Salon & Spa, Hudson, OH

Sfatul ori:

1. Uscare părul cu uscătorul pentru a elimina cea mai mare parte din umiditate. O perie plat va fi perfect pentru a obține un finisaj la fel de buna ca asta.
2. Dacă este necesar, comutați placa pe fire în jurul feței și pe cele superioare, atunci când părul este complet uscat.
3. Se aplică câteva picături de acest volumizing spray pentru a da un volum instant.

Produse recomandate:

Utilizarea produselor de consistență subțire, lasă părul ușor de aerisit și nu le simt grele.

tipuri de fata si par mai potrivite:

chipurile, de forma, ovale și rotunde sunt perfecte pentru acest look romantic, care încadrează fața. Încuietorile laterale pentru a ajuta la echilibrul proporțiilor și curbă netedă oferă un aer chic si sofisticat.

Sfat:

Daca ai parul foarte subtire, păstrați-le sănătos de la rădăcini la sfaturi. Varfuri despicate dau o uzate și nesănătoase, și să stea afară mai multe despre parul subtire, apoi se dedică grijă și atenție la păr, cu produs de restructurare și substanțe nutritive.

Liberamente tradotto da latest-hairstyles.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE