Benefice și Nocive Alimente: Dar Ce Putem Mânca Azi?

titlurile din ziare sunt de multe ori pline de informații care se referă la  alimente periculoase, „nesănătoase” și dăunătoare pentru sănătate .
Și dacă ar fi să credem fiecare dintre ei, probabil, ar aruncați nimic!

dieta în plin stil mediteranean – cu o cantitate mare de fructe și legume, leguminoase, pește și aport redus de grăsimi și produse lactate – este perfect pentru cei care doresc să urmeze un stil de viață sănătos.

din Păcate, astăzi, cei care ar trebui să facă informațiile incasinano idei și preferă să realizeze mare de titluri prinde faceți clic și ia-ți cititorii. Nu contează dacă vestea datele sunt pline de sfaturi contradictorii despre grăsimi și zaharuri sau proteine, sau alimente diete minune de nume mai mult și mai imaginativ – uneori vorbim despre reducerea grasimi saturate, și alte ori este sugerat să ștergeți-l complet’putere, și alte ori este zahar adevărat „personaj negativ” a situației, dar asta nu dura mult timp înainte de vina este dat pentru proteine sau cafea sau cine știe ce altceva.

Dar în cazul în care este adevărul?

Și doar joacă pe muchie de cuțit, de ziare și posturi de televiziune (nu toate pentru caritate!!, ed.) sunt încercarea de a crește vânzările, sau de a face mai mult de ascultare. Sunt aceste jumătăți de adevăruri, care, în cele din urmă, nu ajuta la toate l’utilizatorul final, care devine, de asemenea, un frumos temă de publicitate.

’ pornind de la această premisă, că astăzi voi încerca să  vă ajuta să decideți ce alimente ai nevoie pentru a limita  (ȘI NU ȘTERGE), și cei pe care te poți exagera ocazional, fără a fi atacat de prea multe sentimente de vinovăție.

Cafeina – nu crede tot ce citești

cofeina – și cafea, în special – a fost victima o mulțime de publicitate negativă de-a lungul anilor. A fost acuzat de a provoca multe probleme: de la cancer pentru atacuri de cord. În realitate, pentru marea majoritate a oamenilor, cofeina in cantitati moderate (până la 400 mg pe zi – patru cesti de cafea preparată, patru cesti de cafea instant sau opt cesti de ceai) este perfect securizat.

Aceste doze nu provoacă nici un cancer, sau grave probleme de inima sau hipertensiune arterială, dimpotrivă, c’este o șansă că cofeina poate ajuta la reducerea riscului de diabet de tip 2, boala Parkinson și demență.

Articol similar:  Cercetare: aici criteriile pentru alocarea de fonduri

[Unic măsuri de precauție] In caz de sarcină, noi ar trebui să limiteze l’s, de a lua o 200 mg pe zi. De asemenea, cofeina poate agrava durerile de cap, colon iritabil și irascibil vezicii urinare. În toate celelalte cazuri, distreaza-te!

 • Cafea Verde: Toate Proprietățile Între Farse și Știință Reală;
 • de Zahăr – este că într-adevăr așa de rău?

  de zahăr ne oferă calorii complet “gol” – ajuta’greutate (și cu dezvoltarea diabetului de tip 2, boli de inima si chiar cancer) fără a furniza substante nutritive foarte necesare. Cele mai multe dintre Țări peste tot în lume are zahăr în cantități excesive. Și din nou, problema cea mare constă în “excesiv”.

  consumul de zahăr în exces implică în principal copii – cei cu vârste cuprinse între 11-18 ani au procentul cel mai mare de zahăr în dieta lor, urmată de cei cu vârste între 4-10 ani.
  Aici sunt câteva sfaturi pentru a îmbunătăți dieta ta:

 • Reduce consumul de băuturi carbogazoase îndulcite (care reprezintă până la 30% dell’contribuția de zaharuri);
 • Bea un pahar de suc de fructe pe zi, împreună cu alimente (și pentru a evita sucuri și dulci);
 • Înlocui cereale bogate în zahăr cu alte low-conținutul de zahăr, optează pentru versiunile bogat in fibre (pentru a îndulci tot puteți adăuga fructe proaspete);
 • în Timpul gustare de după-amiază pentru a înlocui prăjituri, produse de patiserie și biscuiți cu făină integrală pâine sau prăjituri de fructe.
 • Înlocuiți budinci si deserturi cu fructe, iaurt sau deserturi cu conținut scăzut de zahăr.
 • Articol similar:  Beneficiile pentru sanatate ale Superioara Biomat

 • Fructoză: Secretele De Zahăr Alimentar Care te ingrasa si Nu Numai….
 • Un Plan de podea În 5 Mișcări Per Instituție De Zahăr;
 • Fat – untul este bun pentru tine?

  Un fapt trist ceea ce privește fat… unge! Marea majoritate a experților în sănătate este de acord că grăsimi saturate, în special, ar trebui să fie limitată în orice dieta.

  controversa peste gras-zaharuri atins un vârf în 2014, atunci când o cercetare a declarat că persoanele care au urmat o dieta saraca in grasimi, au un risc redus de atac de cord, comparativ cu cei care au ales o dieta bogata in grasimi saturate. Problema acestui studiu este că nu există informații cu privire la ceea ce au mancat oamenii care au urmat dieta saraca in grasimi.

  Acum, un nou studiu arată că înlocuirea 5% din aportul de energie derivate din grăsimi saturate cu echivalentul calorii din acizi grasi, grasimi mononesaturate, sau carbohidrati din cereale integrale, au un risc mai mic de boli de inima – riscurile sunt a scăzut, respectiv, 25 %, 15% și 9%. D’de altă parte, schimbul de 5% din aportul de calorii din grasimi saturate, cu aceeași cantitate de carbohidrați și zaharuri rafinate, riscul de boli coronariene nu se schimbă.

   În esență, acest lucru nu înseamnă că unt și grăsimi saturate să fie bun pentru sanatatea ta – acestea sunt dăunătoare, dar nu cel mai rău de zahar si carbohidrati rafinati . cel mai bun regim alimentar este cel mediteraneean, care include grasimi mononesaturate, și cereale integrale, o multime de fructe și legume și un nivel scăzut de grăsimi saturate și zaharuri. Este de remarcat faptul că ulei de d’ulei de masline sau ulei de canola sunt scăzute în grăsimi saturate, dar au un conținut ridicat de calorii, de aceea este bine să nu depășească în’de utilizare.

  Articol similar:  Implant contraceptiv riscuri și contraindicații | Contraceptiv

 • Unt Clarificat: Chimie, Beneficii și contraindicații;
 • Indulcitori artificiali (aspartam și nu numai) – c’e fac griji?

  Daca nu se consuma prea multe băuturi dietetice, acolo’nu este nimic să vă faceți griji despre. L’Agenția și autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară a analizat l’aspartam și a ajuns la concluzia că acesta nu va deteriora creierul sau sistemul nervos și este sigur pentru femeile gravide. Utilizate pe scară largă în dieta de băuturi, l’aspartam este o’mult mai dietetice decat zahar – dar, evident, cea mai bună băutură este l’de apa.

 • Apă Îmbuteliată: verificați Eticheta;
 • Apa Alcalina Ionizata: Aspecte Negative și Pozitive;
 • L’acrilamidă și alimente arse

  Fiecare aliment se pare mai tentant atunci când este nevoie de o culoare aurie, nu? Ei bine, din păcate, există pericole ascunse ascuns în felii de pâine prăjită prea ars. L’acrilamidă, o substanță chimică generată atunci când alimentele sunt prăjite sau arse, a fost legat de riscul de cancer. Apoi arunca pâine prăjită și ars, și scoateți cartofii din cuptor câteva minute înainte, în scopul de a evita riscurile.

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE