Când Facebook Și-L’ S O Problemă Pentru Cuplu

În acest articol vom vorbi despre relatii si cum Facebook poate deveni un problemă pentru cuplu.

sunt puține, într-adevăr, iubitorii de care se ceartă pentru că de cele mai renumite rețele sociale. Și nu doar câteva dintre cuplurile care literalmente izbucni din cauza Facebook. Probabil ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca ai simt foarte furios, rănit, respins sau dezamăgit. Statele d’sufletul, care pot fi justificate printr-o criză de cuplu și prăbușirea unul dintre pilonii fundamentali ai vieții: parteneri.

permiteți-mi Să încep prin a spune că problemele dintr-un cuplu, sau cu partenerul tau pe Facebook, de obicei, nu sunt pur și simplu o reflectare a ceea ce se întâmplă în viața reală. Dificil pentru ei să repara cu un clic. Dar du-te în l’argument și să vedem cât de Facebook ne poate face rău:

Conținut postat, cu naivitate, sau în scopul de rău?

atunci Când utilizați Facebook și ai pus de multe detalii din viața lui, puteți merge cu ușurință peste margine, riscând să rănească sentimentele partenerului. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă într-un mod care este complet nevinovat și lipsit de răutate, dar alte ori, Facebook este, de asemenea, folosit pentru a manipula, a înșela, și slăbi-o relație.

Cum de a distinge cele două cazuri?

Cea mai simplă metodă de a evita paranoia este de a vizualiza istoricul și verificați dacă partenerul nostru a publicat întotdeauna mesaj de un anumit tip.

Dependenta de Facebook

Una dintre problemele de cuplu, cel mai grav este dependenta de Facebook, sta lipit de telefon și l’să fie interesați în cele mai recente actualizări de status social, nu viața reală, cu atât mai mult că relația de cuplu. Cheltuiala este, desigur, o relație, pentru că este mai multă satisfacție în a primi un mesaj, sau citiți post, mai degrabă decât în obtinerea pe cu alte jumătatea lor.

Articol similar:  Multiversidade: pentru mai multă autenticitate în educație - mă Fără Frontiere

Simt nesigur

din Pacate, mesajele și fotografiile de pe Facebook pot fi citite și interpretate de către diferite persoane la fel de diferite. Ce poate jigni orgoliul, nu poate fi complet indiferenți față de prietenii tăi.
Interpretarea unui mesaj depinde foarte mult de punctul dumneavoastră de vedere a lumii.
Prin urmare, dacă sunteți un tip de fragil, care are probleme de bază, d’stima de sine și încrederea în sine, atunci s-ar putea găsi în Facebook o bine de suspiciune și nesiguranță.

ce-ai găsit?

Facebook are mai multe moduri de a ne anunța detaliile partenerilor noștri că nu am știut înainte. Revelații care ar putea stare de șoc și se lasă necredincioși.

Ai găsit o fotografie care te-a supărat?

publicarea și foto marcarea pe Facebook creează mai multe probleme în relație decât vă puteți imagina. Și pot să înțeleg că te simți trist, în jos și șocat dacă partenerul tău pare să fi făcut unul dintre următoarele lucruri:

1. el a postat o fotografie intimă cu cineva pe care nu știu nimic;
2. el a postat o fotografie cu cineva care refuză să știu;
3. ea a postat o imagine cu l’ex;
4. nu și-a ținut promisiunea de a șterge una sau mai multe fotografii (imagini care descriu de multe ori l’, ex);
5. el a postat ceva înapoi șterse anterior, și că ai găsit ofensator sau supărător.

Tag-ul

Alte ori partenerul este etichetat în special fotografii care ridica suspiciuni de trădare. De multe ori acest tip de fotografii apar după excursii de lucru, conferinte, petreceri, etc, Problema din partea de jos a etichetei este faptul că etichetat persoană poate fi complet toate’în întuneric fotografie, și în aceste cazuri cel mai bine este de a da partenerului prezumția de nevinovăție și să rămână calm.

Articol similar:  3 piureuri benefic pentru reducerea tensiunii arteriale

Ai găsit comentarii jignitoare

Descopera comentarii jignitoare la stânga pe Facebook de la oameni în care avem încredere profund, este cu adevărat devastatoare. Se prăbușește un mit. Se prăbușește l’imagine de acea persoană care a avut atât de meticulos creat în mintea noastră, bucată după bucată.
Din păcate, în aceste cazuri, problema nu este de Facebook.

– a schimbat Statutul de singur?

Facebook permite o persoană pentru a-și exprima dragostea lor de afaceri cu o serie de opțiuni implicite. Dacă ești căsătorită sau logodită de multe ori le specificați. Dar ce se întâmplă atunci când partenerul tău se schimbă brusc starea de relație într-o singură? la ’ la sfârșitul unei relații?
Probabil că da, și cu siguranță este un mod oribil de a ajunge la cunoașterea de orice probleme de relatie. Nu este surprinzator, gestul ar fi fost făcut cu răutate și cu scopul de a răni.

Nu uitați că Facebook este experimentat de mulți ca un site d’numiri, și specifica de a fi singur poate fi mai mult de un joc, ar putea fi o invitatie de nunta pentru orice relații extraconjugale.

În cele mai bune cazuri

În orice caz, în cel mai bun caz, profesioniști în emoții, de multe ori ocolind logica. Un partener poate fi postat, pentru că în strânsoarea de furie și, fără să mă gândesc prea mult la consecințe. Din păcate, suntem oameni și acest tip de comportament este destul de comună. Calm și sânge rece. Asculta aceste sfaturi:

1. nu sari la concluzii
2. nu pentru a începe o luptă
3. nu complot răzbunare
4. nu pentru a începe o discuție un pic mai decent în public
5. spune-jur că povestea ta este acum la sfârșitul capitolului, pentru că atunci când apele sunt calme, ar putea fi dificil de a restabili relațiile vechi.

Articol similar:  Beneficiile de înot prenatal |

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE