Câteva probleme: 7 Soluții Pentru a Salva O Relatie

Sunt rare cuplurile care nu întâlnească niciun obstacol în calea lor. Dacă nu reușesc să recunoască problema în timp și adresa-le înainte de a deveni prea gravă, vor fi mult mai multe șanse de a continua o relație fericită.

Toate relatiile au suisuri si coborasuri, dar cuplurile fericite sunt capabili să gestioneze dificultățile și de a avea un afective viață satisfăcătoare, spune consilierul marital Mitch Templu, autor de Căsătorie Răspuns.
Rezista, de a face față problemelor, și să învețe să facă față cu toate micile dificultăți de rutina de zi cu zi.
Multe cupluri ajuta citind cărți pe’subiect, participarea la seminarii, fac terapie de cuplu, sau de a lua ca model alte cupluri fericite, sau pur și simplu de gând să încerce.

Problema cu cuplul: comunicare

problema principală din fiecare relație este de multe ori lipsa de comunicare, spune Elaine Fantle Shimberg, autor de Familii mixte. “Nu este posibil să se comunice în mod corespunzător dacă vă uitați la telefon, la televizor, sau răsfoind ziarul”, spune el.

Strategie:

► Stabilit o întâlnire adevărată împreună, sugerează Shimberg. Opriți telefoanele, a pus copiii la culcare și a activat robotul.
► Dacă într-o conversație ai tendinta de a ridica vocea, du-te într-un loc public, cum ar fi un restaurant, în care s-ar putea simti jenat să țipe.
► Set de reguli. De exemplu, nu se opresc parteneri, sau interdicția de fraze, cum ar fi “mereu…” sau “nu poate…”pentru a Stabili unele reguli. Încercați să nu pentru a întrerupe până când partenerul tău este prin vorbire, sau interdicția de fraze, cum ar fi “mereu …” sau “nu face ….”
► Folosiți limbajul corpului pentru a face oamenii să înțeleagă că îl ascultați. Nu te distras, nu se uita l’de ceas, etc. Dă din cap pentru a arăta partenerului că ați primit mesajul, sau să le cereți să reformulez propoziție, dacă este necesar. De exemplu, puteți spune: “vrei să-Mi spui că simți că ai mai mult de treburile casnice, chiar dacă ambele munca”. Dacă este corect, l’celălalt va confirma. Dacă partenerul vrut să spun: “Hei, ești murdar și rearanja lucrurile tale să-mi creează o mult mai mult de lucru”, o poți spune într-un mod mult mai atenuată.

o Problemă de perechi: sex

cupluri în dragoste pot avea probleme de tuning sexuale.
L’autor al cărții te Rog, Dragă, Nu în Seara asta , Mary Jo Fay, spune că lipsa de conștientizare de sine și de propria lor sexualitate și l’educație primite sunt cauzele acestor probleme. Tu nu ar trebui să renunțe la sex”, explică Fay. “sexual”, spune el, “se aduce la cuplu și eliberează hormoni benefici, pentru l’corpul, și păstrează vie relația”.

Articol similar:  Ne-am născut 11/1/11 la 1:11

Strategie:

► Programate. Fay recomandă să se stabilească un timp, nu neapărat pe timp de noapte, atunci când sunt obosit. Poate că sâmbătă după-amiază în timpul pui de somn a copilului, sau înainte de a merge la muncă. Cere familia și prietenii să țină fiul tău într-o seară, poate pentru o petrecere in pijama cu copiii lor. “Când mark sex pe calendar, crește îngrijorarea,”, spune Fay. De asemenea, puteți face sex mai distractiv. De ce să nu o faci în bucătărie? Sau lângă foc? Sau în picioare în hol?
► Înțelege cu adevărat ce excita partenerul tău face atât de o “Lista de sex” , recomandă psihologul, din california, Allison Cohen. Apoi, puteți schimba liste și să le utilizeze pentru a recrea situații mai interesant pentru ambele de tine.
► Dacă problema nu este rezolvată, puteți consulta un terapeut de sex, care va ajuta pentru a rezolva problemele.

Problema cu cuplul: bani

probleme cu banii, uneori, începe chiar înainte de căsătorie. De exemplu, poate duce la o nunta costisitoare. Fundația Națională pentru Consiliere de Credit (NFCC) sugerează pentru cuplurile cu probleme financiare să ia timp pentru a vorbi despre asta într-un mod adecvat.

Strategie:

► Încercați să fie oneste și obiective privind situația lor financiară reală. Dacă lucrurile se înrăutățesc, nu este realist să crezi că poți să păstrezi același stil de viață.
► Evita introducerea de l’argument în mijlocul unei discuții. Mai bine să păstrați-l deoparte pentru un timp mai liniștit și calm.
► Să fie conștienți de faptul că un partener poate fi un economizor sau un risipitor, și să încerce să învețe tendințele de’.
► Nu ascunde veniturile lor sau datoria lor. Expune la partener în extrasele de cont, chitanțe, datorii și investiții.
► Nu te învinovăți.
► Înființat un fond comun în care pentru a pune economiile de cost.
► Permite partenerului să-și gestioneze banii la discreția lui
► Stabilit obiective pe termen lung. Și-au’ e bine să ai obiective personale, dar ar trebui, de asemenea, au obiective comune, ca o familie.
► Discuta despre cum să se ocupe de vârstă dintre părinți și începe planificarea pentru nevoile lor financiare.

Articol similar:  Îngrijire Copil nou-născut - Sfaturi de bază Părinți chiar mai bine

Problema de cuplu: domiciliu de locuri de muncă

de multe ori, ambii parteneri lucrează în afara casei, uneori chiar mai mult decât un loc de muncă. Și-au’, prin urmare, necesar ca treburile casnice sunt împărțite în mod egal între cei doi parteneri”, spune Paulette Kouffman-Sherman, autor de Datând Din Interior.

Strategie:

► Organizate și prevăzute în mod clar toate sarcinile’în interiorul casei. Fa o lista cu sarcinile atribuite pentru tine și partenerul tău, astfel încât să nu creeze neînțelegeri sau resentimente.
► Ia în considerare alte opțiuni. Dacă nu suporta să facă gospodărie, puteți lua în considerare l’ideea de a se baza pe o firma de curatenie. Dacă unul dintre voi îi place să facă treburile în casă, l’altul ar putea avea grijă de grădină sau la spălătorie. Fii flexibil și să ia în considerare preferințele respective.

Problema de cuplu: relatia ta nu este o prioritate

Pentru a avea o relație sănătoasă și fericită, tu ar trebui să facă relația ta o prioritate și nu pierde interesul după ce i-am spus “am”. “a Face relatia ta un punct de referință”, spune Karen Sherman, autor de Căsătoria Magie! Găsi, Păstrați-L, și să-L Trecut.

Strategie:

► se Comporte ca ai facut la timp de logodna: arată interes în a l’’de altă parte, să păstreze în contact, arăta aprecierea.
► Organizat evenimente de seara. Organizate seri speciale pentru voi doi, ca și pentru orice alt eveniment important
► Te Respect pentru fiecare alte. Vă spun, “multumesc” si “am aprecia foarte mult”, și fă-l cunoscut partenerul care este important pentru tine.

Problema cu cuplul: Conflict

O lupta pe ocazionale parte a vieții de cuplu, spune psihologul Susan Silverman. Dar dacă ar fi să retrăiesc aceeași situație de conflict în fiecare zi, este timpul pentru a da o reducere la acest dăunător de rutină.
Dacă sunteți angajat, vă puteți uita-te la situația din punctul de vedere al unei mai relaxat și obiectiv.

Strategie:

Tu și partenerul tău puteți încerca pentru a conversa într-un mod mai calm, explică Silverman.
Asigurați-vă că aceste strategii devin parte din relația voastră.

► dai Seama că nu sunt victime. Alegeți dacă și cum să reacționeze.
► Fii sincer cu tine însuți. În caz de litigiu, să încerce să rezolve conflictul, sau sunteți în căutarea doar pentru a se răzbuna pe’alte? Dacă ai un ton acuzator sau ofensator, să ia o respirație profundă și a schimbat tactica.
► S-a schimbat. Dacă veți continua să se comporte într-un mod care conduce la disconfort și nefericire, întotdeauna vei obține acel rezultat. Chiar si o mica schimbare poate face o mare diferenta. Dacă aveți tendința de a vă apăra imediat, chiar înainte ca partenerul a terminat de vorbit, vă rugăm să se abțină de la a face așa pentru câteva minute. O mică modificare poate schimba complet tonul conversației.
► Datele un pic’, veți obține mai mult. Cer scuze dacă ați făcut o greșeală. Ea poate fi dificil, dar de multe ori duce la rezultate surprinzătoare.

Articol similar:  Viața Este Prea Sedentar? Vă Sunt La Risc De Handicap

“nu se Poate controla comportamentul altora” concluzionează Silverman. “trebuie să-și asume responsabilitatea pentru atitudinea ta”.

Problema de cuplu: încrederea

Într-o relație, încrederea este fundamentală. Sunt lucruri pe care zdruncina încrederea față de partener? Sau ai probleme nerezolvate care te împiedică să ai încredere?

Strategie:

“Si’ poate consolida încrederea cu partenerul tau, urmând aceste sfaturi”, spune Fay.

► Fie în concordanță
► Fii punctual
► Dacă acesta este cuvântul
► Evita minciunile, chiar și cele mici,
► Să fie sensibil la sentimentele partenerului. Poate nu sunt de acord, dar păstrează în minte sentimentele partenerului tau.
► Apel atunci când spune că va face.
► Să ne informați în avans dacă ajungi acasă târziu,
► Finaliza sarcinile tale
► Nu reacționează în mod exagerat de moda, dacă lucrurile merg prost
► Nu re-deschide răni vechi
► Nu fi gelos
► Respecte intimitatea partenerului
► A asculta partenerul tau

bineînțeles că este normal într-o relație de conflict, spune Sherman, dar ele pot fi reduse la un nivel minim, și chiar pentru a evita toate împreună.

în Primul rând, trebuie să fii realist. Și-au’ nepotrivit să cred că partenerul va satisface orice nevoie și să înțeleagă întotdeauna ai fost, chiar și fără să cer nimic. “Dacă ai nevoie de ceva de a face cu o întrebare directă.”

de Asemenea, să ia lucrurile cu umor, să învețe să lăsați-l să meargă și să ia lucrurile mai ușor.

’ în cele din urmă, este important să aibă disponibilitatea de a se angaja într-o relație. Nu cred că lucrurile ar fi mai bine cu altcineva. Dacă nu se confruntă cu probleme direct, va avea aceleași probleme, în orice relație.

© REPRODUCERE REZERVATE