Sfârșitul De’De Dragoste: Cum Să Plece Pe Cale Amiabilă

Poate avea 50 de moduri de a părăsi partenerul, dar unele sunt mai bune decât altele.
Aici este ceea ce să facă și să nu facă pentru a pune capăt unei relații.

Nu ești tu, sunt eu … sau nu?

Aproape toate le-am auzit – ne-am spus – această propoziție ca la sfârșitul unei relații de dragoste. Ideea este că nu se face victima să creadă de l’s exact opusul.

Există o modalitate de a încheia o relație într-un loc curat și cinstit? Acesta poate fi ok să minți atunci când se încheie o relație? Puteți trimite un mesaj pentru a spune că s-a terminat, sau trebuie să-l facă în persoană? Chiar poti sa ramai prieten cu fostul lor după care se încheie relația?

WebMD rugat pentru cei mai buni experți sfaturi despre cum să se încheie o relație. Citiți aici înainte de a vă că toate’o altă propoziție sau un sms pentru a da vestea în curând să fie un ex.

Nu toate relatiile sunt la fel

“modul în care aveți de a gestiona o pauză depinde cum ai trăi relația”, spune psihanalist și psihoterapeut, New York Janice Lieberman.

în Primul rând, nu toate rapoartele sunt ei trebuie să se încheie într-un mod dramatic. Nu există reguli privind ceea ce constituie o relație. “Unii oameni cred că sunt într-o relație deja după 2 numiri, și alții nu vor crede, chiar și după 20.”, spune el. “După două sau trei întâlniri, nu suna înseamnă a rupe; dar, după o serie de întâlniri romantice și sexuale, o regulă bună este de a apela”, spune Lieberman.

“Uneori este mai ușor să nu pentru a apela, și acolo sunt oameni care fug pur și simplu”, spune el.

Articol similar:  Dietele miraculoase nu face să-și piardă grăsime

pe L’apariția de Internet dating a mai confuze apele cu privire la când și cum este necesar să se încheie raportul.

“oamenii au relații de lungă durată prin Internet, care apoi va ridica la apelurile telefonice. Se poate lua o lungă perioadă de timp înainte de întâlnirea față-în-față. Acest lucru poate fi o problemă, pentru că oamenii se simt foarte implicat, și atunci când veți întâlni în cele din urmă, va veni peste mulți alți factori care indică faptul că nu sunt făcute l’’”, spune el.

vă Mulțumim pentru online dating-au schimbat, de asemenea, semne de iminentă ruptură”, spune Lieberman.

“oamenii care ies cu persoane pe care le stiu pe Jdate.com sau match.com puteți vedea în rețea, dacă acestea sunt în căutarea pentru altcineva”, spune el. Acest lucru este mult mai explicit decât, de exemplu, o astfel de atitudine detașată, sau la un eșec de apel.

Nu taie relație prin e-mail

Potrivit unor reviste de bârfă, Britney Spears s-a despărțit de ea acum fostul soț, Kevin Federline, prin intermediul unui mesaj text. Dar, mesaje text, e-mail, sau alte mijloace tehnologice de comunicare nu sunt cel mai bun mod de a încheia o relație.

rețele sociale precum Facebook permite utilizatorilor să lăsați comentarii pe paginile lor, dar nu ar trebui să fie folosit pentru a încheia o relație.
Există site-uri web ca Despartirea Butler, care oferă mai multe tipuri de mesaje predefinite să fie, de la bun la de-a dreptul crud.
“Dacă a fost o întâlnire întâmplătoare, poate fi pur și simplu trimite un sms. Dar, personal, consider că este mai bine pentru a apela sau du-te la cina” , spune Lieberman.

Articol similar:  În decurs de un an, proiectul privind costul standard

“vestea încheierii unui raport ar trebui să nu ajungă niciodată prin e-mail sau mesaj”, spune Alison Arnold, un terapeut în Phoenix, de asemenea, cunoscut sub numele de ‘Ali Doc,’ life coach serie, VH1 lui Scott Baio este de 45 … și Singur.
“Trimite un mesaj pentru a trunchia o relație este la fel de lași,”, a spus el.

rămânem la fapte

“a Vorbi față-în-față sau la telefon este o necesitate”, spune Arnold. “Si’ s esențială pentru a permite fostul tău să ceară explicații și să fie capabil de a simti emotii dincolo de cuvinte”
Trebuie să încercați să fie la fel de direct și de sincer posibil, sugerează. ”

Fi la fel de direct și de sincer posibil, sfătuiește ea. “pentru a Evita explicațiile de “ochi pentru ochi” și rămânem la fapte: “Nu funcționează, nu este vina nimănui, trebuie să facem o schimbare”

puteți rămâne prieteni cu fostul tău?

Doi oameni pot rămâne prieteni după ce pleacă bazat pe sentimentele lor despre sfârșitul relației lor.

“Dacă unul dintre cei doi este foarte mult în dragoste & #8211; și apoi a plecat – va încerca să mă întorc împreună cu acea persoană, atunci o relație platonică nu va lucra”, spune Lieberman. “Dacă sunteți încă în dragoste și doresc să mă întorc cu acea persoană, cel mai bun lucru de făcut este să taie de net”.

Mulți parteneri respins-au cerut-o’ultima șansă după pauză, dar o astfel de ipoteză este “este o fantezie sau o speranță” admite Lieberman.

“în Cazul în care doriți cu adevărat pentru a obține din nou împreună, în timp ce-l’alte persoane nu este dispus să facă acest lucru, l’singurul lucru de făcut este de a reduce rapoarte,”, spune el.

Articol similar:  Băuturile Energizante: Aici Este Cum Să Le Pregătească La Domiciliu

Arnold a fost de acord. ” a se Evita contactul timp de cel puțin 8 săptămâni. Nici un telefon. Fără întâlniri la o cafea. Nimic.”, spune el. “au Nevoie de timp pentru detoxifiere și ajunge din nou în contact cu propriul sine.”

’ s-a întâmplat să vorbesc cu fiecare alte fiecare zi ca și cum ați fost prieteni. “Acest lucru lasă plaga deschisă și sângerare,”, spune Arnold. “apel pentru direcții cum sunt com’a fost ziua ei, etc. Taie legăturile complet.”

un alt absolută nu? Sexul de adio, spune el.

Reteta pentru vindecarea după o despărțire

“ai Învățat de la fiecare pauză”, spune Arnold. “a Face o lista de 5 lucruri care te-ai bucurat în acea relație și ar dori să aibă, în continuare, și 5 lucruri pe care nu le-ar dori în următoarea relație.”

în Loc de spionaj pe l’ex sau găsi scuze să o sun sau să-i văd/sau, “menține angajate în activități noi, distracții, prieteni noi,”, sugerează Arnold.

“s-a aruncat imediat într-o nouă relație,” a sfătuit. “Nu încercați să vindece tristețea ta cu o persoană nouă. Nu este corect pentru nici unul dintre voi.”

© REPRODUCERE REZERVATE