Cercetare: Naștere Prematură Ar Provoca Conexiunile Sunt Mai Slabe În Creier

Potrivit unui nou studiu nasteri premature poate provoca daune majore pentru dezvoltarea creierului.

studiul a arătat că oamenii nascuti prematur sunt mai expuse riscului de autism, deficit de’atenție, și alte tulburări psihice în copilărie.

oamenii de stiinta de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St. Louis au descoperit ca copiii nascuti prematur au conexiuni neuronale sunt mai slabe în puncte critice ale creierului, comparativ cu copiii născuți în vremuri normale.

Cynthia Rogers, o’ profesor asistent de psihiatrie, a spus că pentru studiu au fost comparate 58 sugarii născuți cu respectarea termenului, cu 78 de copii născuți prematur sunt de cel puțin 10 săptămâni.

Au fost folosite diferite tipuri de imagistică prin rezonanță magnetică pentru a observa țesuturi nervoase care transmit semnale de la creier și conexiunile responsabil pentru comunicarea între neuroni.

s-A descoperit că copiii născuți la sfârșitul sarcinii a avut conexiuni neuronale sunt mai dezvoltate, comparativ cu cei născuți prematur. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care copiii prematuri sufera mai des de anumite probleme.

Potrivit cercetătorilor, conexiunile din creier asociate cu naștere prematură va trebui să fie reparate înainte de naștere, și circuite neuronale ar trebui să fie stimulată atunci când fătul este încă în’s uter.

© REPRODUCERE REZERVATE

Articol similar:  Anaao assomed, doctorii l-au obligat să plângere