Pentru A Preveni Deteriorarea Articulațiilor Cauzate De’Artrita Reumatoida

pe L’artrita reumatoidă provoacă durere și rigiditate în articulații. În aceste cazuri este gandit pentru a evita deteriorarea toate’articulare.

Dacă articulațiile sunt întotdeauna rigid si umflat, aveți mai multe șanse de corupție de’articulare, comparativ cu cei care sufera de aceasta sporadic.

Dacă aveți o umflare este foarte pronunțat, este mai mult la riscul de deteriorare în articulații decât la nivelul articulațiilor mai puțin umflate.

prejudiciul poate fi, de asemenea, face într-un mod nedureros. Cu toate acestea, umflarea este un simptom important.

’ s important să rețineți cât de mult articulatiile sunt rigide atunci când te trezești. E de mirare doar ridic “Cât timp ia să se simtă liber în fiecare dimineață?” Mai mult, el se simte din greu de-a lungul, cu atât mai mare este riscul de deteriorare a articulatiilor.

pe L’de articulare poate fi, de asemenea, “limp”. Atunci când articulația este compromisă, poate avea o consistență păstoasă. Vezi reumatolog pentru mai multe informații.

5 sfaturi

Având în vedere că terapia pentru l’ artrita reumatoida este îmbunătățită, multi medici cred că majoritatea oamenilor pot evita deteriorarea gravă a articulațiilor.
Aici sunt câteva sfaturi pentru a evita deteriorarea articulațiilor:

1. Pentru a interveni imediat. Începe imediat un tratament pentru l’artrita reumatoida imediat ce se confruntă cu oricare dintre simptomele. Înainte de a începe tratamentul, cea mai mică șansă de daune.

2. Consulte cu medicul dumneavoastră. Oamenii care își văd reumatolog în mod regulat (de mai multe ori pentru că-l’an) au mai puține daune decât persoanele care nu.

3. Fac o activitate fizică. L’exercițiu întărește articulațiile. Fizioterapeutul poate sugera l’activitate fizică, mult mai potrivit pentru starea lui de sănătate.

Articol similar:  Tratamente naturiste pentru conjunctivita

4. Restul atunci când aveți nevoie să. Nu exagerati cu l’exercițiu, și restul ca daca simti nevoia.

5. Utilizați un baston în mâna opusă pentru că’de șold sau de genunchi de durere. Acest lucru reduce durerea și l’’articulare.

Bibliografie

^ Harris, E., Kelley’s Manual de Reumatologie, a 7-a ediție, W. B. Saunders, 2005.
^ Klippel, J. Grund pe Boli Reumatice, a 12-a ediție, Artrita Foundation, 2001.
^ van Leeuwen, M., Revista de Reumatologie, 1994.
^ M. Ward, Arhivele de Medicină Internă, 1993.
^ Wolfe F., Jurnalul de Reumatologie, 1991.
^ Leziuni articulare Din Artrita Reumatoida http://www.webmd.com/rheumatoid-arthritis/guide/preventing-joint-damage-rheumatoid-arthritis

© REPRODUCERE REZERVATE