Studiu: Cauzele&Amp;#8217; Obezitate Din Copilarie

În lume, rata de obezitatea infantilă este în creștere.

În America, 31% dintre copii sunt supraponderali sau obezi. În Europa, aceasta este de aproape 40%.

Aceste niveluri de obezitate sunt, desigur, legate de’puterea tinerilor.

Ce cauzeaza aceasta creșterea în ratele de obezitate? Băuturi îndulcită cu zahăr? Poate că acest lucru este vina alimente prea procesate? Probabil există și alimente care părinții ar trebui să oprească de a oferi copiilor lor?

experții de Duke Universitatea Națională din Singapore au observat alimente care sunt găsit vinovat de a provoca obezitate la copii.

Prin Avon Studiu Longitudinal de Părinți și Copii , care a înregistrat l’indicele de masa corporala de 4.500 de copii în Marea Britanie în 1990 și au monitorizat l’hrănirea copiilor și rezultatele pe corpul lor în curs de 3 ani. Ca urmare, au găsit dovezi destul de convingătoare că unele alimente ar putea provoca daune grave.

mai exact, copiii care au mâncat cartofi mod regulat, acestea au tendința de a câștiga în greutate mai mult.

“chips-uri sunt unul dintre alimentele care cauzeaza l’obezitatea la copii” , a spus cercetatorii,. “chips-uri au o mulțime de calorii și un conținut scăzut indicele de sațietate, dar sunt consumate ca o gustare.”

Alte alimente incriminate sunt pui și pește prăjit, carne prelucrate. Precum și toate alimentele cu zahăr adăugat – dulciuri, biscuiți și băuturi dulci – și cereale rafinate, cum ar fi faina alba.

de Asemenea, alimentele fierte in’ulei, prajit, friptură,, au fost legate de o creștere în greutate.

“Doar pentru că un aliment are o mulțime de calorii nu înseamnă că nu provoacă creșterea în greutate”, a declarat Eric Finkelstein, autorul principal al studiului.

Articol similar:  Piardă În Greutate: Trei Mere Pe Zi Ia-Ti Greutatea

“Unele alimente, cum ar fi cartofii, în sine, nu e rău, pentru că se umple repede. Dar dacă te întorci în chips-uri, nu au tendința de a se sătura, și duce la cresterea in greutate.”

oamenii de stiinta au studiat motiv pentru care unele alimente satisface mai mult decât altele. Potrivit unui studiu din 1996carbohidrati si alimente bogate in proteine, în schimb, oferă sațietate mai rapid.

Potrivit cărții lui Adam Drewnowski și Eva Almiron-Roig, 2010, grăsimi oferi mai multă energie și calorii, dar nu sunt de umplere pentru stomac. Deci, copiii au tendința de a mânca o cantitate mai mare.

Potrivit Finkelstein caloriile din băuturi sunt chiar mai nocive, de ce ești încă satiating de cei care vin de la alimente solide.

Aceste rezultate sunt similare cu cele de cercetare în anul 2011, efectuat pe adulți.

copiii care iau o mulțime de grăsime, alimentele bogate în zahăr și prăjit în ulei, acestea au tendința de a deveni excesul de greutate. Cel care mănâncă prea multe alimente procesate este la risc de obezitate.
Multe dintre aceste alimente fac parte din patrimoniul cultural al unei țări.

clasic pește și chips-uri de exemplu, o masă mult iubit britanic, dar s-ar putea să nu fie masa ideală pentru un copil.

la fel de Bine cum ar trebui să fie evitate în gustare de popular ca comune chips-uri într-o pungă.

băuturi răcoritoare îndulcită cu zahăr, foarte uzate, ar trebui să fie limitată.

cu Siguranță, lucrurile ar fi mai bine dacă anumite tipuri de alimente pentru a merge, descurajat, mai ales dacă acestea sunt destinate copiilor.

Articol similar:  Anxietate: Oxitocina Poate Fi Un Factor În Creșterea

Potrivit Finkelstein, guvernul ar trebui să ia măsuri pentru a limita l’accesul la anumite produse alimentare în cantinele școlare.

cei Care nu sunt d’de acord cu acest lucru nu înțelege că copii sunt supraponderali end pentru a deveni adulți obezi”, a concluzionat el. “Tot ce se întâmplă într-un organism de la o vârstă fragedă este aproape întotdeauna fatală.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE