Tulburări De Alimentație Legate De Somn

tulburări de alimentație legate de somn sunt caracterizate prin obiceiuri alimentare anormale în timpul nopții.

deși nu este la fel de comun ca bloc, o tulburare de alimentatie pe timp de noapte legate de somn pot apărea în timpul somnambulism. Persoanele cu această tulburare mânca în timp ce acestea sunt adormit. De multe ori du-te în bucătărie și să pregătească mâncarea, fără a aminti în dimineața, după ce ai făcut.

Dacă această tulburare apare destul de des, o persoană poate crește în greutate, creșterea riscului de a dezvolta diabet de tip 2.

O tulburare strâns legate, cunoscut sub numele de sindrom, mananca pe timp de noapte, este diagnosticat atunci când o persoană mănâncă în timpul nopții cu conștientizarea deplină și pot merge înapoi la culcare numai după ce mănâncă.

simptomele sindromului de a mânca pe timp de noapte de multe ori persista timp de două luni și sunt:

 • Mic sau lipsa poftei de mâncare pentru micul dejun;
 • Mananca mai multe alimente, după cină decât timpul.
 • Mananca mai mult de jumătate din cantitatea de alimente pe zi, după l’cina de timp;
 • Frecvent arousals din somn, el doarme din nou, la doar după ce mănâncă.
 • tulburare de alimentatie si noaptea sindromul manca noaptea diferă, ca oameni cu sindromul de a mânca pe timp de noapte sunt conștienți atunci când mănâncă. Cu toate acestea, tulburări sunt similare în aceea că ambele sunt atât de tulburări de somn și tulburări de alimentație. Ambele condiții pot interfera cu l’puterea unui individ, provoca un sentiment de rușine, și duce la depresie si cresterea in greutate.

  Articol similar:  Jugo de limón para las espinillas

  cei Care suferă de tulburări de alimentație legate de somn?

  Atât bărbații, cât și femeile sunt supuse acestor tulburări, femei în procent ușor mai mare. Crezi că o minoritate din populația generală pot suferi de sindromul de a mânca pe timp de noapte. Aproape 5% suferă de tulburare de alimentatie pe timp de noapte legate de somn. Numărul de persoane afectate de aceste tulburări crește până la 17% la cei cu alte tulburari de alimentatie. Multe dintre aceste persoane urmați o dietă în timpul zilei, care îi lasă flămânzi și vulnerabile de a manca chef la noapte, atunci când lor auto-control este slăbit de somn. În unele cazuri, persoanele cu tulburari de alimentatie legate de somn, au un trecut de alcoolism, abuzul de droguri, și alte tulburări de somn.

 • Dieta Dopamina Împotriva Chef de Mâncare;
 • Este Adevărat Că a Mânca pe timp de Noapte te Face grasă?;
 • Cum sunt tratati oamenii de alimentatie tulburari legate de somn?

  tratamentul tulburărilor de alimentație legate de somn începe cu un interviu, și poate include o noapte de cazare intr-o laborator de somn, care este monitorizat l’activitatea creierului în timpul nopții. Uneori medicamente pot fi utile pentru a gestiona aceste tulburări; cu toate acestea, de dormit ar trebui să fie evitate, deoarece acestea pot crește confuzie mentală. Poate fi, de asemenea, eficiente metode pentru a scuti de stres și anxietate. Exemple de astfel de metode includ prelegeri, managementul stresului consiliere, terapeutic, și limitarea consumul de alcool și cofeină.

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE