Din Păcate, Nici Vitamina D, Nici Calciul Ajuta La Prevenirea Cancerului De Colon

Conform unui nou studiu, noțiunea că vitamina D si calciu sunt utile pentru a preveni cancerul de colon este incorect.
Deși aceste substanțe sunt foarte utile pentru sănătate, din păcate, nu are efecte cu privire la prevenirea cancerului de colon.

În ultimii ani au fost publicate unele studii spun că de calciu și vitamina D a scăzut riscul de polipi în colon-rect.
Cu toate acestea, această veste a fost dovedit a fi false, în funcție de ceea ce a fost publicat în New England Journal of Medicine de către cercetătorii de la Universitatea din Carolina de Nord.

șeful de cercetare John Baron a rămas de două ori surprins de rezultate cum ar fi fost l’autor al unuia dintre studii, care a sprijinit-l’eficacitatea vitaminei D si a calciului in prevenirea cancerului de colon.

“faptul că fotbalul a surprins”, a spus Baronul. “Si’ intenția noastră de a revizui acest studiu, în comparație cu anul precedent pentru a înțelege diferența în rezultatele.”

Pentru noi cercetări au fost examinate 2.259 de voluntari cu vârste cuprinse între 45 și 75 de ani, care au suferit indepartarea chirurgicala a unui adenom colorectal în ultimele 120 de zile, și nici o dovadă de recurență în următoarele controale.

pacienții au fost împărțiți în 4 grupe, în funcție de regimul alimentar. Primul grup a fost de a lua o 1000 UI de vitamina D3; al doilea grup a luat 1200 mg de carbonat de calciu; și cel de-al treilea grup a avut ambele doze; toate’ultimul grup a fost administrat un placebo.

După 3 – 5 ani toți pacienții au fost supuși la o colonoscopie de control. Aproximativ 43% dintre pacienți, s-a constatat unul sau mai multe adenoame. În orice caz, regimul alimentar prescris pare să fi crescut probabilitatea de a dezvolta o nouă tumoare.

Articol similar:  O privire de ansamblu asupra obezității infantile în Statele Unite ale americii

“Pe această bază, putem spune că doza de 1000 UI de vitamina D, care este frecvent utilizat în prezent, nu are nici o influență asupra formării cancerului colorectal”, a spus Baronul. “cu Privire la fotbal, situația este mult mai complexă, având în vedere rezultatele anterioare.”

echipa de oameni de stiinta nu pot spune cu încredere că nu vor fi rezultate diferite dacă au crescut dozele de vitamina D sau calciu, sau în cazul în care studiul a fost prelungit pentru o mai mare de timp.

“Am început să planifice acest studiu de 15 de ani în urmă, și la acel moment a fost preocupat de dozajul stabilit”, a spus el. “Astăzi, 1000 UI de vitamina D este considerat a fi o doză moderată.”

cercetarea A fost foarte bine organizată și a avut o aderență ridicată rată în rândul participanților.

“Acest studiu a fost realizat pentru cel mai bun, de la cercetători cu experiență , și a fost proiectat pentru a înțelege dacă vitamina D sau calciu ar putea fi de ajutor în prevenirea cancerului de colon.”

© REPRODUCERE REZERVATE