Data De Naștere Mai Precisă Datorită Unui Nou Test

atunci Când vine vorba de prezicerea data nașterii într-o femeie gravidă, previziunile pot fi greșit, chiar săptămâni.

Acum, datorită unui nou studiu realizat de Universitatea Thomas Jefferson, un nou test ar putea transforma l’eroare săptămâni în doar câteva zile.
Acest test măsoară o lungime de col uterin pentru a determina probabilitatea de naștere. Pentru studiu, publicat în revista BJOG, pe 28 octombrie, au fost studiate în 735 femeile care au avut un singur sarcini în care fetusi au fost corect poziționat cu capul în jos. Rezultatele studiului au demonstrat că gâtul’uter de 100 mm sau mai puțin indică o posibilitate de 85% de o naștere în următoarele 7 zile.

pe L’autorul studiului, dr. Vincenzo Berghella, profesor de Obstetrică și Ginecologie de la Sidney Kimmel Colegiul Medical din Universitatea Thomas Jefferson, a declarat că este posibil de a oferi “o estimare mai precisă” de la mama insarcinate de a da naștere, prin măsurarea lungimii colului uterin în “cu ultrasunete, după aproximativ 37-39 de săptămâni de sarcină,”

“măsurarea gât de’uter cu ultrasunete la 37-39 săptămâni poate da o’mai precis ideea de medic și mama insarcinate. Potrivit dr. Berghella, femei “cere pentru o anumită dată, pe când la naștere, astfel încât ei pot să-și planifice viața lor în jurul unui astfel de eveniment, și de a reduce l’anxietate dell’de așteptare.”

dr. Berghella adaugă că “au o data exacta, de asemenea, oferă mai multe informații pentru a obstetricieni și asistente medicale în acest fel ar putea, de asemenea, a salva viața mamei și a copilului.”

“femei cere o data exacta cand va avea loc nasterea, astfel încât ei pot să-și planifice viața lor în jurul unui astfel de eveniment, și de a reduce l’anxietate dell’de așteptare.
Pentru a avea o data exacta, de asemenea, oferă mai multe informații pentru a obstetricieni și asistente medicale în acest fel ar putea, de asemenea, a salva viața mamei și a copilului.”

Articol similar:  Știm Fumatul Ucide

Potrivit studiului, un col uterin lungime de peste 30 mm este mai mică decât 50% probabilitatea ca livrare în termen de o săptămână.

Într-un alt comunicat de presă, pediatrii au trimis o recomandare pentru mamele care beau alcool in timpul sarcinii: nu face asta.

© REPRODUCERE REZERVATE