Ar Fi Bine Cu Parul Scurt? Acest Truc Simplu Te Va Dezvălui

mi-ar fi bine cu parul scurt? Și întrebarea de un milion de dolari pe care fiecare femeie are s-au întrebat cel puțin o dată în viața ta, foarte probabil, după ce a văzut o imagine Emma Watson sau Victoria Beckham, în 2008, aproximativ, care a avut un look cool și extrem de chic. Ei bine, acum puteți opri de a cere și de a afla răspunsul o dată și pentru toate—fără a fi nevoie să tăiate într-adevăr. Cosmopolitan UK scrie că Giles Robinson, un stilist de top saloane, John Frieda din marea Britanie, și director internațional de Culoare Wow, a creat o formulă care poate determina dacă o reducere pixie s-ar potrivi la trăsături și unica forma de fata ta.

Aici este truc: Pune un creion sau un pix într-o poziție orizontală sub mai puțin, apoi puneți-o riglă în ureche într-o poziție verticală. Măsurați distanța dintre creion și rigla. Mai mult de 5,7 cm? Taie-le! Mai mult de 5,7 cm? Parul lung sunt perfect să se armonizeze cu fata ta.

desigur—ca în cazul tuturor normelor de frumusete—acolo va fi și excepții. Și, în cele din urmă, ar trebui să aducă orice stil te face să te simți bine și de încredere, care este scurtă sau mai puțin. Dar pentru cineva care se gândește la o reducere pixie timp, fără a decide, acest lucru ar putea fi o informație interesantă. Cine este gata pentru o taie?

tradus Liber de instyle.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE

Articol similar:  Pastila de 5 zile după, ajunge în farmacie, dar de ce testul?