Stilul De Lună, Un Fantastic Taie Pixie Care Ne Adora

reduceri pixie nu este exact o tendință care s-a născut recent, dar popularitatea lor este absolut destinat să dureze, și adevărul este că ne-am găsi fantastic pentru a descoperi noi moduri, original și distractiv pentru a purta. Când prietenii noștri stilist Holly și Jenna, Sam Rosberg Salon , ne-au demonstrat acest voios taie pixie, imediat am luat-o frumos gătite pentru acest film de scurt metraj de cupru.

La timp pentru a descrie această capodoperă, designeri de moda a avut posibilitatea de a explica inspirație: „Acest scurt-cut și voluminos arată cum parul scurt poate fi edgy și feminin în același timp.”

Te-ai convins să încercați acest stil pe tine? Această reducere în special, funcționează bine pe fețele ovale și în formă de inimă și pe păr de toate texturile, spun expertii: „În caz de chipuri, forme mai rotunde, la fel se taie făcut mai ușor asimetric lucra la fel de bine.”

Și, în măsura în nuanțe de pielea mea, te întreb? Ei bine, suntem bucuroși că vă întreb asta, pentru că fetele ne-au dat un sfat în acest caz. „Această bază de culoare blond cupru căldură creează o culoare woodland în toamnă, care este potrivit în special pentru pielea clar și roz. Unele delicate accident vascular cerebral de lumină efect balyage evidenția unele detalii elaborate de tăiat.”

esti gata pentru a recrea acest stil uimitor? De ce suntem cu siguranta! Urmați sfatul lui Holly și Jenna de mai jos, si vei fi super-chic în timp.

Recreează stilul pixie:

Pasul 1: Pornește de la sampon si un balsam bun. Apoi se aplică un spray de volum care oferă părului pe care a trăit-in, toate de invidie.

Articol similar:  Afine - beneficii și proprietăți

Pasul 2: următorul pas este să se usuce parul cu o temperatura nu prea mare, și folosind palmele de La mâini și degetele pentru a vă ajuta să dea o formă de încuietori, și lavorale cu o mișcare circulară pentru a realiza un efect al mișcării naturale.

Pasul 3: odată ce parul este uscat, folosiți un spray fixativ sau gel pentru a crea ciufulit ca jantele și pentru a defini firele de par bucătarul-șef al anului de către un contur de fata. Și acolo suntem! Vezi, e foarte simplu și rapid.

Liberamente tradotto da latest-hairstyles.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE