Scurtături-Trendy-2015

scurtături de la o femeie sunt extrem de populare acum și, în ciuda le-am uitat de câțiva ani, acum este timpul să se bucure de toate beneficiile uimitoare!

în primul rând, taie scurt, nu au zile bune și zile rele și niciodată nu trebuie să lupte pentru a rearanja parul care și-au pierdut forma. Am observat că mă simt mult mai liniștită acum că am optat pentru o tunsoare scurtă și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul parului meu sau umiditate constant!

scurtături moderne

Bob

Unul dintre cele mai recente tendințe în bucăți scurte, care vă va oferi o notă modernă este bob asimetric. Bob geometrice și pătrate sunt perfecte pentru a echilibra o fata rotunda, deoarece liniile sunt asimetrice pentru a compensa linie în jurul feței.

se confruntă și De formă ovală sau alungită, cu toate acestea, sunt mai bine cu un bob de urcat pentru a ajunge la bărbie și de a crea o mișcare, înmuiere părți ale feței pentru a da volum la secțiunea a maxilarului.

Bob corto e glam

scurtături cu franjuri

Pentru femeile cu trasaturi delicate, o taie scurt, cu un breton spectacol de moda va fi o modalitate foarte bună de a spori-le, fără a o tăia prea mult nu deveni prea grea și ascunde ochii si trasaturile fetei.

pentru orice femeie, o taie scurt însoțită de un breton de lumină sau pe o parte este unul dintre cele mai bune moduri pentru a da fata ta un cadru care accentueaza ochii într-un mod incredibil. Femei Mature pot opta pentru un breton tăiat pentru a acoperi liniile fine de pe frunte.

Articol similar:  Diete "detox" munca la fel? Vezi ce spun experții!

scurtături cu franjuri pe laterale: scurtături la fata, inima, sau rotunde

Economisi bani și timp

reduceri coafuri foarte scurte sunt, de asemenea, mai ieftin pentru a rula, deoarece nu veți avea nevoie de atât de multe produse pentru a le menține curate, luminoase, sufla-uscat și protejat!

nu știu despre tine, dar am găsit că era prea scump pentru a rămâne în pas cu cele mai recente seruri, uleiuri de par, masti, sampoane specifice pentru a-mi păstra părul lung, sănătos și protejat.

scurtături și rece femei: stil de vara casual

să ia o privire la Galeria de acum si alege look-ul preferat dintr-o selecție fantastică de scurtături ca o femeie.

short-Cut pentru femei 2015

Bob scurt și elegant pentru parul neted

Tăiat scurt, cu breton lung

short-Cut urbane

scurtătură chic, ideal pentru birou

short-Cut casual

Liberamente tradotto da pophaircuts.com

Autor | Rosalinda Fiore

© REPRODUCERE REZERVATE