Prințul, Dureri Cronice și a Contrafacerii De Medicamente

Medicamente false: m-am gandit sa le fi auzit de toate, dar mai trece ani și mai mult de odihnă, uluit de miop lăcomia’. M-am gândit că a fost Prinț, celebra cantareata care ne-a părăsit în aprilie 2016, au fost a murit din cauza consumului excesiv de puternice medicamente pentru durere. Și în loc de ceea ce am de gând să citesc o revistă în limba engleză? Am de gând să învețe că moartea lui ar fi imputabile acestuia’s utilizarea de medicamente false …. medicina false vândut prea ușor sub masă.
Și ceea ce este cel mai tulburător este faptul că, dacă o persoană este bogată și plină de posibilități a căzut într-o rețea de medicamente false, ceea ce s-ar putea întâmpla la mulți săraci italieni care suferă, și sunt în imposibilitatea de a vindeca așa cum ar trebui?

Prinț, în fapt, nu a fost și nu va fi l’numai de a suferi de crippling dureri articulare, care se deterioreze grav calitatea vieții. Din păcate, el ne-a lăsat pixuri, probabil ca urmare a unei supradozaj accidental pe după ce l’s, aportul de analgezice contrafăcute.

Printre drogurile găsite în casa lui, erau sticle etichetate “Watson 385“ un brand american de durere de eliberare care conțin paracetamol și codeină, un produs bazat pe codeină. Dar l’autopsia a arătat unele neconcordanțe: cantareata pare a fi mort pentru o’supradoză de fentanil – o durere de eliberare de cel puțin 100 de ori mai puternic decât morfina – și  sticla contrafăcute “Watson 385” conținea ambele fentanil că l’anestezic lidocaină .

Pentru a înțelege mai bine pentru non-experți, de multe ori morfină sau fentanil sunt prescrise pentru a terminala ca de ingrijiri paliative. medicii, de asemenea, utiliza ‘tabele de conversie în opiacee‘ pentru a face astfel încât, atunci când comutați de la o’de altă parte, pacientul primește aceeași doză și același efect ca și durere. L’hydrocodone este cel mai moderat de morfină – fentanilul este de multe ori mai puternic.

Articol similar:  Ca 2 Pahare de Vin Înainte de Culcare Poate Ajuta la pierderea in Greutate

necesită, de obicei, fentanil în formă de patch-uri pentru a fi aplicate pe piele, care eliberează o doză constantă de ingredient activ pentru a ameliorarea durerii. Doza de aceste patch-uri se măsoară în micrograme – milionimi de gram.

morfina este măsurată în miligrame și acolo sunt 1000 micrograme într-un miligram.
Doza de conversie de la un petic de fentanil care eliberează 2,4 miligrame de fentanil în 24 de ore este 315-404 miligrame de morfină.  Pentru fentanil administrat într-o doză continuă printr-un ac sub piele, rata de conversie este de 150 la 1 .

din Pacate, camuflaj-medicamente care conțin opioide puternice, cum ar fi fentanil în formă de tablete, mai moderată, aparent inofensive, este una dintre cele mai rapide căi de a ocoli control vamal. majoritatea farmaciilor, a consumabilelor din surse de încredere – dar’s achiziționarea de medicamente de pe internet este o’e o altă poveste.

pe L’Organizația Mondială a Sănătății estimează că l’1% din medicamente în țările dezvoltate, și până la 10% din medicamentele din întreaga lume sunt false. Cu doar doi ani în urmă, l’agenția care reglementează medicamente în Marea Britanie, Medicamente si produse Medicale Autoritatea de Reglementare (MHRA), a confiscat l’echivalent de milioane de lire sterline de medicamente contrafăcute. Atunci când au fost analizate s-a descoperit că ingredientele au fost incluse substanțe interzise: albastru vopsea și otravă de șobolani. De medicamente contrafăcute au fost depozitate în clădiri sunt murdare, cu geamuri sparte și plin de paraziți și insecte. Cu toate acestea, ele au fost ambalate atât de profesionist și foarte convingător. Lucruri pentru a sta cu gura căscată, dacă vorbim despre o’industria contrafăcute, care este în valoare de mai multe miliarde de euro.

Articol similar:  Calorii de Brânză-Pâine - Tipuri, Piese si Sfaturi

Drop în capcana de medicamente false este mai ușor decât crezi.
În teorie, Prințul ar trebui să ne imaginăm că drogurile pe care le lua erau contrafăcute. Dar, chiar dacă a făcut-o, este foarte puțin probabil că era conștient de riscuri.

Fentanil este foarte puternic, este usor de absorbit și este, de asemenea, complet sintetic, acest lucru îl face ușor pentru realizarea în cantități mari. Din păcate, doze mari de fentanil (ca toate opioide) poate elimina respiratia – și este capabil de a face deci cu o viteză înspăimântătoare. Acolo’este marja de recuperare! De asemenea, folosind-o în combinație cu alte opioide, cum ar fi l’hydrocodone, crește pericol. lidocaină poate provoca ritmuri cardiace anormale sau chiar stop cardiac.

pe L’patrimoniul muzical și a patrimoniului cultural lăsat de către Prințul este imensă.
Și nici măcar moartea nu a reușit să reducă la tăcere muzician, care cu siguranță a contribuit la crearea acestui articol, în speranța că problema va fi mult mai attenzionato (ringrazierei, de asemenea, ziare și posturi de televiziune dacă, măcar o dată, să dovedească prelucrat și de la serviciul de publicul lor).
O’ alte certitudine este că nu vom ști niciodată adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat la Print în acea noapte, la Paisley Park. Știm doar că un om extraordinar este trecut bine de prima dată. Știm, de asemenea, ca medicamente contrafăcute poate au jucat un rol major în nenorocire.  Și dacă s-a întâmplat cu Prințul, se poate întâmpla oricui , pentru că producătorii de medicamente false au la inima numai propriile lor interese.

Articol similar:  De căldură accident vascular cerebral - cauze si simptome

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE