Probleme comune de’Ochiul și Boli: Cum să Recunoască Simptomele

În fața’ochiul nu este elev, care permite trecerea luminii prin partea de jos a’ochi. Elevul este înconjurat de’iris, format din muschi, care închide elevul și pentru a evita permițându-vă să treacă prea multă lumină. Lumina este proiectată pe retina – un strat în partea din spate a’ochi. Aceasta conține milioane de tije si conuri sensibile la lumină care transmit mesaje spre creier despre ceea ce vedeți.

avem Tendința să ia acordat pentru că vederea se va deteriora treptat după vârsta a iii-a. După patruzeci de ani’de ani, obiectivul în fața’ochiul are mai multe dificultăți de a schimba forma pentru a se concentra pe obiectele apropiate. Acest lucru înseamnă că cele mai multe persoane cu o vedere normală, cu trecerea anilor, va trebui să ochelari de soare pentru lectură – este interesant de remarcat, totuși, că, dacă ai miop aceste pahare pot să nu fie necesare. Pentru a evita un exces de oboseala ochilor, va trebui să controale regulate în vedere și schimbe ochelarii când este necesar.

[Asemenea, citește] Ochii Obositi: un Ghid.

simptome care afectează ochii sunt „alerte roșii”, sau urgențe medicale care ar putea provocând daune grave dacă nu sunt tratate prompt. Printre acestea sunt:

 • Ochi înroșiți, cu durere, de reducere a vederii sau sensibilitate la lumină;
 • este Ochiul roșu și inflamat după o intervenție chirurgicală, ultimii ochi chirurgie, interventii chirurgicale pentru a trata glaucom sau utilizarea de lentile de contact;
 • Viziune gri sau întunecare a vederii la un ochi;
 • dublu Viziune care dispare dacă închideți un ochi;
 • ca Lumini intermitente, sau ‘plutitoare’ (închis forme care plutesc de-a lungul vizuale).
 • Articol similar:  Vientre plano en un par de días

  În caz de cataractă, lentila în fața’ochiul devine neclară. culori poate părea decolorat sau galben/maro; puteți vedea luminoase halouri în jurul luminilor, sau de a le găsi orbitor; de multe ori există o vedere încețoșată. Dacă ajungi la un punct unde priveliștea începe să aibă un impact semnificativ în viața lui, cataracta poate fi ușor îndepărtat sub anestezie locală și înlocuit cu un lentila de plastic.

  legate de varsta, degenerescenta maculara sau AMD este cea mai frecventa cauza de pierdere a vederii la persoanele de peste 50 de ani. Celulele din macula – partea a retinei unde tije si conuri, care oferă vederii centrale (pentru citire, scriere, și pentru a vedea detaliile mici) – se deteriorează. Acest condiție nu provoca orbire – ‘vederii periferice’ nu este afectat de problema. Dar vederii centrale este neclară, culorile apar mai puțin strălucitoare și linii drepte pot par ondulat. Majoritatea oamenilor au un DMS, ‘uscat’, care nu este curabile, dar apare treptat și este de obicei mai puțin severă. Aproximativ una din 10 persoane dezvoltă o DMS ‘ud’, ceea ce duce în scurt timp la o pierdere semnificativă a vederii, dar aceasta poate fi tratata cu injectii in’s.

  Există, de asemenea, unele important ochi probleme, care pot trece neobservate, fără o regulat, vezi control. Unul este glaucom – o afecțiune în care presiunea de a’interiorul globului ocular crește. Glaucomul este adesea ereditare, și în multe țări occidentale, puteți obține o testare gratuită de vedere peste 40 de ani, dacă aveți o rudă apropiată care suferă de această afecțiune. Sincer, nu știu dacă în Italia există examene (cred că imediat de la tonometria și tonografia) este free sau doar la cost – sunt, de asemenea, referindu-se la bilet – dar, cu siguranță, de asemenea, un quest’an va avea loc în lumea săptămână de glaucom (12-18 martie): o săptămână în care va fi măsurat presiunea în ochi la marginea diverse unități mobile oftalmologice de IAPB Italia onlus. Am puternic sugerăm să vă pentru a participa la acționari’inițiativă, pentru că este practic imposibil să se evalueze singuri de presiune în ochi: pot exista anomalii și nu pot să știu asta. Situația în care ar crește riscul de presiune mai mult pentru că-l’dell interno’s & #8211; o stare care poate duce la orbire dacă nu este tratată. L’ingrijirea ochilor va determina frecvența de monitorizare de specialitate pentru a ține sub control presiunea în ochi.

  Articol similar:  Remedii naturale pentru transpirație în timpul Menopauzei

  În caz de diabet zaharat, este esențial să se supună controale de ochi în mod regulat. Deci, întrebați-vă medicul de familie dacă acest lucru nu este cazul să se supună anual de ochi, pentru a verifica prezența de o afecțiune numită retinopatia diabetică (aici sunt vreo derogare de la bilet). Dacă sunt diagnosticate la timp, puteți pune în aplicare terapii pentru a minimiza pierderea de vedere. Dar prevenirea este mai eficientă decât vindecarea, și menținerea glicemiei, tensiunii arteriale și a colesterolului sub control poate preveni probleme mai grave.

  problema oculari:

 • Boala Graves: Ghidul Complet;
 • Conjunctivita: Ghid Complet;
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE