Consumul De Alcool În Rândul Minorilor: Un Cadru General

Un studiu recent pe consumul de alcool de către minori, a cauzat special scandal.
L’sondaj efectuat în marea Britanie a implicat tineri cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.
Din studiu s-a constatat că:

– jumătate dintre părinții cu copii sub vârsta de 14 ani, le permite să bea alcool în casă;

– Pentru un copil sub vârsta de 14 ani, la fiecare 12, acest lucru se întâmplă cel puțin o dată pe lună;

– O mamă a nouă permite copiilor între cinci și șapte de ani bea alcool cel puțin ocazional;

– 34% dintre părinții cu copii sub vârsta de 14 permite consumul de alcool pentru a încerca să prevină orice comportamente de revoltă;

– Un sfert dintre părinți de copii sub vârsta de 14 ani și frunze pentru a bea pentru copiii lor, nu consideră greșit un astfel de comportament;

– O mamă a șapte-a văzut copilul implicat într-un accident casnic în timp ce el a fost în l’influența alcoolului;

– Un părinte pe o perioada de cinci-permite minorilor care nu sunt membri ai familiei de a bea alcool în propria casă.

Mulți părinți cred că introducerea tinerilor de a’de alcool (cum ar fi, de exemplu, permițându-vinul diluat cu apă) în timpul meselor într-un mediu familial – gates l’singur de taina despre l’alcool. Dacă copiii să bea atunci când acestea sunt sub controlul părinților, asta este teoria, ei va fi mai puțin probabil să bea cu prietenii lor și pentru a evita probleme.

Acest raționament poate lucra în unele țări, dar în țări precum Marea Britanie și Statele Unite ale americii, există modele de consum foarte diferit de’Europa continentală. În marea Britanie, consumul de alcool este considerat ca un eveniment, în sine, mai degrabă decât o masă. Într-un important sondaj realizat în Marea Britanie în 2010, jumătate din toți elevii adolescenți a fost beat în ultimele patru săptămâni, iar aproape două treimi dintre ei au planificat în mod deliberat, pentru a imbat.

Articol similar:  Aplicații pentru mame noi | Cele mai bune aplicații pentru mame

Acest lucru poate cauza accidente, leziuni, atacuri și sex neprotejat. Se estimează că în Statele Unite există aproximativ 188.000 de apeluri la urgență în fiecare an din cauza accident cu l’alcool în rândul copiilor sub vârsta de 21 de ani. În Regatul Unit, este dificil de a găsi date referitoare la copii cu vârsta sub 16 ani, dar spitalul de admitere, care sunt legate de’alcool în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani au crescut în mod dramatic din 2002.

Italia?
În Italia trendul ascendent al studiului de cel anglo-saxon, cu aproximativ 63% din 11enni să fi consumat alcool cel puțin o dată l’an.
Din păcate, să vă faceți griji este l’crește la 27% dintre cei care consumă de alcool în afara de mese, care trăiesc l’ experiență ca un ritual de socializare. Vinul este o băutură alcoolică preferată de italieni, și, deși fata este cu siguranță mai puțin rău decât spiritele, este o slabă consolare pentru că în Italia’alcoolul este prima cauza de deces printre sub-24: există aproximativ 800 de mii de minori o “consumatorii de alcool”.

relația dintre probleme cu alcoolul și sănătatea mintală este dovedit, și de a fi un adolescent este adesea dificil – cum este indicat de către recente titluri de ziare despre niveluri îngrijorătoare de depresie în rândul tinerilor.
În plus, adolescentul creierul este încă în faza de dezvoltare, ceea ce înseamnă că l’de alcool poate avea un impact mult mai mare asupra concentrare, performanțele academice și cu privire la perspectivele de muncă pe termen lung decât la un adult.

Articol similar:  De stat-Regiuni acord privind Pactul de sănătate

un alt mare studiu privind obiceiurile de viață al familiilor din Marea Britanie arată că procentul de copii sub varsta de 16 ani care nu au băut alcool a fost în declin de 13 ani, iar astăzi această cifră este de 38% – similară cu cea din Statele Unite ale americii de 35%.

pe L’de alcool, după cum a sugerat de studiu, cauzează accidente de severitate diferite, și cu supravegherea părinților, problemele pot fi reduse, dar nu evitate în totalitate. Doi adolescenți în cinci ani, care a băut fără supraveghere, au avut incidente de toate’alcool, comparativ cu 1 la 12 pentru un grup care a avut întotdeauna supravegherea unui adult.

Un raport către Minister în anul 2004, a constatat că subiecții între 10 și 17 ani, care a băut cel puțin săptămânal reprezintă 14% din populația investigată, și au efectuat 37% din crime.

medicii recomanda ca tinerii au o’copii fără alcool, cel puțin până când toate’la vârsta de 16 ani. De multe ori părinții nu știu cum să se ocupe cu l’subiectul – dar este vital pentru a face acest lucru înainte de a face copii. Când băieții ajung în mediu, după cum doriți copiii dvs. pentru a sărbători?

  • utilizarea și abuzul de alcool în Italia
  • Autor | Viola Dante

    © REPRODUCERE REZERVATE