Antibiotice Poate Afecta’Creșterea În Greutate În Copilărie

antibiotice sunt adesea folosite pentru combaterea și eradicarea infecțiilor. O nouă cercetare publicată în Journal of Obezitatea indică faptul că aceste medicamente ar putea fi cauza dell’cresterea in greutate in timpul l’copilărie.

“L’indicele de masa corporala poate suferi modificări datorită antibioticelor administrate în copilărie”, a spus dr. Brian S. Schwartz, lprofessore de științe ale sănătății mediului la Bloomberg Scoala de Sanatate Publica Johns Hopkins. “Conform cercetărilor noastre, antibiotice face sa castigi in greutate copii mai repede.”

Schwartz și echipa sa a verificat înregistrările de aproximativ 163.000 de copii de la 3 la 18 ani, a fost în îngrijire în Geisinger Health System din Danville, Pennsylvania, între ianuarie 2001 și februarie 2012.

Toate’la vârsta de 15 ani, copiii au fost administrate antibiotice de cel puțin 7 ori în timpul l’copilărie, cu o greutate de aproximativ 1.3 Kg mai mult decât copiii care nu au luat antibiotice. Acesta a fost, de asemenea, a constatat că 21% dintre copii observate au fost administrate antibiotice pentru mai mult de 7 ori.

“L’greutate din cauza la antibiotice poate fi modeste în’copilăria, cu toate acestea, efectele se acumulează în timp și poate deveni mai severă atunci când l’individul devine un adult.”, a spus Schwartz.

pe L’cresterea in greutate este mult mai substanțiale au avut loc cu l’dacă luați antibiotice pentru infectii bacteriene, ale cărui ingrediente active sunt eritromicina, azitromicina și claritromicina.

“antibiotice ar trebui să fie prescris numai în cazuri strict necesare”, a concluzionat el Schwartz. “De la rezultatele cercetării noastre putem înțelege că medicii trebuie să își protejeze pacienții din’copilărie, evitând să prescrie medicamente care le-ar putea provoca daune la varsta adulta.”

Articol similar:  Moare Jacques Servier, din cauza&bai;sau antidiabético Mediator —

© REPRODUCERE REZERVATE