Combaterea Oboselii: 8 Moduri De A Avea Mai Multă Energie

Ai văzut copii jucându-se și a dorit ai putea găsi o modalitate de a flacon lor de energie?

ei Bine, chiar dacă, chiar Ponce de Leon nu a descoperit fantana de tineret, există unele lucruri simple care le puteți face pentru a combate oboseala. Și în acest articol voi lista opt modalități eficiente de a obține mai multă energie în timpul zilei și rupe lanțurile de oboseala.

Cum de a lupta cu oboseala, – și recâștige puterea și în cele din urmă au mai multa energie!

în Urma sunt 8 sfaturi pentru a aplica în viața de zi cu zi care ne ajuta sa combate oboseala, pentru a recupera forțele și având în cele din urmă mai multă energie.
Iată-le:

1. Ține sub control nivelul de zahăr în sânge

Mananca trei mese mici și două sau trei gustări pe parcursul zilei. În acest fel, te mananca ceva la fiecare două sau trei ore, luând de glucoza din sange sub control.

vorbind de alimente, este important să fie deosebit de atenți la gustări în timpul zilei. Atunci când vă simțiți obosit, primul instinct ar fi să ia o punga de chipsuri sau un baton de ciocolată, dar aceste alimente vă va lăsa obosit.

de Ce nu alege în loc de gustări sănătoase, cum ar fi felii de mere sau morcovi?

2. Exercițiu

ființele umane nu sunt născut pentru a fi creaturi sedentar, de aceea este important să rămână în mișcare! În conformitate cu experți de fitness, ar trebui să ruleze acum exerciții de aerobic la niveluri moderate cu cel puțin trei sau patru ori pe săptămână, timp de minim 30-45 de minute fiecare sesiune. Deși prea mult exercițiu poate anvelope, un exercițiu moderat și constant este o modalitate foarte bună de a crește nivelul de energie.

Articol similar:  Bula face remediu Meropeném

3. Respira profund

Când ești stresat, respirația schimbă imediat și devine scurt, scăzând astfel l’de oxigen care circulă în’s corp.

Prin meditație, este posibil să se efectueze exerciții de respirație și relaxare. În cazuri extreme, încercați pentru a opri și de a face unele respirație profundă atunci când vă simțiți obosit.

4. Face un somn bun nopți

Poate părea evident, dar ia-o’cantitate adecvată de somn în fiecare noapte este esențială pentru a menține în formă și energic. Dacă aveți de multe ori la ore mici, este evident că puteți începe să senzație de oboseală. L’ar fi perfect pentru a dormi în opt ore pe noapte, sau cel puțin să încerce să se apropie de acest obiectiv, în funcție de nevoile tale.

5. Stai hidratat

Orice tip de deshidratare ușoară poate face sa te simti foarte obosit, atunci ar trebui să bea cel puțin opt (1600 ml, 1,5 litri) pahare de apa în fiecare zi.

6. Micul dejun

din Nou, acest lucru poate părea evident, dar este adevărat că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.

Când te trezești dimineața, de zahăr din sânge este scăzut, și dacă nu sunteți un mic dejun adecvat, riscați o picătură de energie.

Si nu, o ceașcă de cafea nu contează cât de mic dejun. Chiar dacă cantitati moderate de cafea sunt bine, dar ei nu ar trebui să fie luate în loc de hrană.

7. Fac antrenament de rezistenta

în Plus față de’exercitii aerobice, este important de a efectua, de asemenea, o formă de rezistență de formare musculare în mod regulat. Va crește astfel încât nivelul de energie, creșterea masei musculare și reducerea de grăsime. Mușchiul este mult mai mic în volum decât de grăsime, apoi crește ușor mușchii vor face o mare diferență.

Articol similar:  Las espinillas antes y después del ciclo de

8. Gestire lo stres

nu’este, fără îndoială, trăim într agitat ori. Stresul este una dintre cauzele principale ale oboselii și extenuării. Chiar dacă o anumită cantitate de stres este inevitabilă, este posibil pentru a șterge o po’ cu o mai bună organizare și planificare. De asemenea, este important să-și petreacă cel puțin 15 – 20 de minute în fiecare zi face ceva care place si relaxeaza, cum ar fi meditatia sau de a sta pentru a asculta muzica ta preferata la o ceașcă de ceai.

Un cuplu de link-uri utile despre oboseală

  • Sindromul Oboselii Cronice
  • Alimente care lupta impotriva oboselii
  • Autor | Viola Dante

    © REPRODUCERE REZERVATE