Din Cauza Intreruperi De Somn Afectează În Mod Negativ L’Starea De Spirit

Potrivit un studiu realizat de Johns Hopkins Medicine, există o asociere între somn perturbat și starea de spirit. Se pare că, cei care au odihnit pentru o perioadă scurtă de timp, dar continuu, s-au trezit mai fericiți decât cei care au stat mai mult, dar s-au trezit de mai multe ori în timpul somnului.

Pentru cercetare au fost implicați 62 de persoane între bărbați și femei, cu probleme de sănătate sau tulburări de somn, și au fost supuși la trei teste diferite.

oamenii de știință au supus voluntari pentru trezirea forțată, timp pentru a dormi târziu, și de somn netulburat într-o cercetare clinică.
Potrivit jurnal de Astăzi, pacienții supuși somn intrerupt-au forțat să rămână treaz timp de 20 de minute la fiecare oră; tipul de somn pe care fiecare părinte ar trebui să le îndure.

oamenii de știință au invitat pacienții să își împărtășească sentimentele, pozitive și negative, și de a evalua nivelul lor de bucurie, dragoste, fericire, furie și alte emoții.

EurekAlert! arată că persoanele supuse treziri că sunt nevoiți și ei au emoții similare cu cele care au fost permise la culcare foarte târziu.

În cea de-a doua noapte, au început să facă act de diferențe, având în vedere că grupul care a fost trezit și-au redus emoții pozitive, 30% față de prima zi.
Cei care au fost forțați să se întindă târziu, a arătat o scădere de sentimente pozitive și 12%.

oamenii de stiinta nu au fost în măsură să evidențieze oscilațiile în emoții negative. Dar având în vedere că participanții au menționat o scădere de emoții pozitive, cum ar fi simpatie și prietenie, echipa de cercetare a fost în măsură să concluzioneze că perturbarea de somn provoacă efecte adverse pe membru d’starea de spirit pozitivă.

Articol similar:  Călătoresc de la interior spre exterior - mă Fără Frontiere

Potrivit l’principalul autor al studiului Patrick Finan, care are întreruperi în somnul lor nu reușește să se simtă destul de odihnit în dimineața următoare. Ca somnul este perturbat, nu se poate ajunge la etapele de somn profund, care produce l’efect de destindere și repaus.
Cei care s-au trezit în timpul somnului nu a reușit să intre în sleep “profunde, lente”, și m-am trezit nefericit și obosit în dimineața de după.

Financiar a fost observat că această condiție este mai vizibil la persoanele care suferă de insomnie. Peter Franzén, un expert în somn la l’Universitatea din Pittsburgh, a declarat că au găsit acest studio este unic în felul său.

ultimele studii asupra somnului concentrat mai mult pe privarea de somn, mai degrabă decât pe treziri că sunt obligați.
De treziri care sunt obligați în timpul nopții sunt, probabil, cel mai bun mod de a viziona l’ insomnie, cum se răspunde la unele întrebări cu privire la efectele de somn fragmentat. De acord, de asemenea, sugerează că efectele de somn fragmentat pot fi cumulative,
în fapt, sentimentele negative se acumulează și se agravează în următoarele zile.

© REPRODUCERE REZERVATE