Dieta Mediteraneană Poate Întineri Creierul

dieta mediteraneană a fost în mod repetat a sărbătorit pentru sale imense beneficii pentru sănătate. Beneficii care nu încetează să crească. În fapt, un nou studiu, condus de Yian Gu de la Universitatea Columbia, a găsit ceva nou: dieta mediteraneană poate avea un impact imens asupra creierului și a sănătății sale.

în Fapt, o dieta bogata in legume, cereale integrale, pește, fructe și legume s-a dovedit a fi capabil de a face creierul mai tânăr decât câțiva ani.

aceasta Nu este prima dată când oamenii de știință, îmbunătățirea dieta mediteraneană și efectele sale benefice asupra sănătății’întreaga individuale. Nu este prima dată că dieta din italia este sugerat pentru a preveni dezvoltarea unor boli ale creierului, cum ar fi demența senilă și înfricoșătoare boala Alzheimer. De data asta, cu toate acestea, studiul a fost efectuat pe persoane în vârstă cu normal abilitățile cognitive, doar pentru a vedea cât de dieta ar putea afecta statutul lor.

„Printre toți adulții din punct de vedere cognitiv sănătos, noi am fost capabil de a localiza o’asocierea dintre mai mare aderenta la dieta mediteraneană și mai bine măsurile de creier,” ca să spunem așa Yu.

În total au fost examinate 674 în vârstă.
Ei au fost rugați să explice obiceiurile lor alimentare și apoi creierele lor au fost supuse la o scanare prin rezonanță magnetică nucleară (RMN).
Rezultatele au fost interesante: cei care au urmat o dieta mediteraneana au un creier de volum mai mare, cu prezența crescută de alb și gri contează în comparație cu cei care au urmat aceeasi dieta.

pentru cei care au mancat mai mult pește și mai puțină carne roșie, volumul de materie cenușie a fost semnificativ mai mare.

Articol similar:  O femeie în vârstă de Bazin frunze de patrimoniul său pentru copiii din satul lui sunt în măsură să studieze

În orice caz, mai mult de cercetare trebuie să fie efectuate pentru a aproba toate rezultatele obținute astăzi. În special, ar trebui să răsfoiesc rezultatele într-o modalitate de a distinge între cei care genetic au tendința de a păstra în stare bună de sănătate și cei care beneficiază doar de propria lor putere.

Dacă știi l’pentru limba engleză, puteți citi mai multe despre l’argument la această adresă: www.aan.com