Durere Chinuitoare: 5 Cauze Comune Să Știi

în studii științifice efectuate pe medicamente, pentru a verifica te’eficacitatea în relief de la durere sunt adesea folosite drept cobai pacienții care suferă de durere. Acest lucru este pentru că dinții sunt plin de nervi, folosit de organism pentru a detecta durerea și trimite mesaje de la creier. Durerea neuropată este frecvent menționată ca fiind unul dintre cele mai atroce suferință experimentat’ființă umană – cauze  durere intensă și chinuitoare care-l imobilizează .

Nu putem trăi literalmente fără nervi – avem nevoie de ele pentru a muta, simt, înghiți și respira. Dar nu toți nervii noștri detecta durerea. Unii nervi gestiona doar mișcarea – sunt numite ‘nervii motorii‘. Unele funcționa independent, fără controlul nostru, cum ar fi cele care reglează respirația, digestia, etc. – acestea sunt numite ‘sistemul nervos‘.

Dar – nervii, senzoriale – este în primul rând în cauză cu sentimentele. Atunci când se lovește de cot, dureri de fapt vine de la presiunea pe nervul ulnar al brațului, care poartă senzația de mâini la creier. Aceste nervi senzoriale ajuta pentru a preveni deteriorarea noi înșine (imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă nu vom deveni conștienți de odihnă mâna pe o sobă fierbinte) – dar atunci când aceste nervii devin inflamate sau deteriorate, se poate dezvolta o dureri intense.

 • De medicamente durere La Remedii Naturale Pentru a Calma Durerea;
 • Herpes zoster (fuoco di S. Antonio)

  pe L’herpes zoster (zona zoster) este cauzata de o infectie cauzata de virusul varicelo-zosterian, acelasi virus care cauzeaza varicela. După ce a fost vindecat de varicela, virusul ramane latent in radacinile nervoase lângă coloana vertebrală. Poate rămâne inert, fără a provoca simptome de mai mulți ani, și de a reactiva în sine, fără nici un motiv aparent – rezultând într-un dureros erupții pe piele cu vezicule pe o parte a pielii afectate de rădăcina nervului pe o parte a corpului.

  Articol similar:  Pentru a pierde 1 kg o Day3

  cei mai mulți oameni recupera complet’herpes zoster. Cu toate acestea, uneori, l’inflamație a nervului continuă, provocând ‘nevralgie‘. Această durere persistentă este mai frecventă dacă nu’herpes zoster apare după vârsta de 60 de ani. Cura de l’herpes zoster cu tablete antivirale pot reduce riscul – dar este necesar să se înceapă tratamentul cât mai curând posibil după aceasta se dezvoltă l’erupții cutanate. De multe ori, veți avea durere într-o trupă de două sau trei zile înainte de apariția’erupții cutanate – medicul de familie nu va fi în măsură să stabilească un diagnostic până la aspectul de erupții cutanate, dar ai putea rezerva o programare cu medicul pentru un cuplu de zile pentru a anula în cazul în care durerea dispare fără nici o eruptie a pielii.

 • Herpes;
 • Leziuni la rece Remedii: Ce este și Cum de a Vindeca
 • Varicela;
 • Nevralgie de trigemen

  Această durere neuropatică durerea pe care o simti pe partea din față afectate de nervul trigemen. Se poate dezvolta dintr-o dată, și răul pot fi cauzate de mesteca, atingeți, sau chiar din vânt care suflă pe fata. Acesta este, de obicei cauzate de un vas de sânge a apăsa pe nervul relief care trece de la creier până la baza craniului. Motivul care determină această condiție este necunoscut, dar tratamentul este bazat pe simptomele, nu cauza.

 • Boala „De Sinucidere”: asta e ceea Ce este și Cum să-l Vindece;
 • Proctalgia Fugax – literalmente o durere în fund

  traducerea acestui termen medical este durere (durere) în partea inferioară (proct-) moment (fugax). Poate lovi unul din șase. Aceasta este cauzată de un spasm bruscă a mușchilor din partea inferioară, și provoacă o durere pătrunzătoare în partea de jos a corpului, care poate dura câteva secunde sau chiar minute. durerea este foarte scurt și tinde să apară doar de câteva ori, pentru că’an, prin urmare, majoritatea oamenilor nu simt nevoia de un tratament. Dar este cu siguranță în valoare de a face o verificare amănunțită, deoarece, ocazional, poate fi un simptom de probleme mai grave, cum ar fi cancer (un simplu test de sânge, de obicei, pot exclude această posibilitate). În cazuri mai grave, există medicamente care pot calma durerea.

  Articol similar:  Abdomen plano

  dureri de spate

  dureri de spate este una dintre durerile cele mai frecvente – și poate strica într-adevăr o mulțime! Aproximativ patru din cinci oameni suferă de ea la un moment dat în viața lor, și pot implica persoane de orice vârstă.

  Toate principalele nervii care alimentează corpul rula în măduva spinării toate’în interiorul coloanei vertebrale. Un  durere foarte severă care radiază la picior sau cauzează slăbiciune/amorțeală/furnicături în picioare , pot fi cauzate de o strivire sau inflamație a nervului.

 • Cum de a Vindeca O durere de spate mai mici Și Cum pentru a Calma dureri de Spate;
 • durerea nervoase – tratamente

  În caz de dureri nervoase, analgezice simple, de multe ori nu sunt suficiente. În prezent, există multe medicamente care atenua durerea la nervi, multe dintre care au fost inițial inventat pentru tratamentul altor boli ale sistemului nervos – de exemplu, multe medicamente împotriva l’epilepsie și tablete de antidepresive par a fi eficiente pentru durerea neuropată.

  Aceste comprimate poate provoca efecte, cum ar fi somnolență. Dacă nu au nici un efect, sau dacă vor declanșa efecte secundare grave, puteți alege alte tratamente, cum ar fi injecții cu anestezic local direct pe nervi pentru a obține ameliorarea durerii.

 • Durere Cronică: Cum să-l Gestioneze Cu Suplimente Alimentare.
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE