Orientări În Ajutorul Celor Care Suferă De Dureri De Cap

Dureri de cap: practic, toate suferă de ea, ocazional, și aceste iritatii sunt adesea însoțite de durere în gât și la temple. Dar cum stii care tip de durere de cap ai, când să vă faceți griji și ce tip de controale pentru a efectua?

Aproape toate sufera de tip tensiune dureri de cap – cea mai comuna forma de durere de cap, care lovește în fiecare zi o persoană din 20. Se pare ca un bandă îngustă de durere în jurul capului, exact în cazul în care poartă o bandană, și poate dura de la o jumătate de’acum, de mai multe zile. Cei care sufera de multe ori, de asemenea, devine mai  sensibil la lumina sau sunete . În prezent, medicii cred că această tulburare este conectat la tensiunea musculara, prin urmare, proprietati anti-inflamatorii fi l’ibuprofen pot fi deosebit de eficiente în aceste cazuri.

de multe ori sufera de dureri de cap, este o idee bună să verificați stilul tau de viata – stres, zgomote puternice, mese neregulate, consumul de lichide insuficient, sunt factori care pot provoca dureri de cap. Un alt vinovat este postura noastră de secolul 21, curbat pe birou (sau pe calculator) pentru perioade lungi de timp.

pe L’migrena afectează despre un bărbat de aproximativ 18 ani, și aproape una din cinci femei. Această tulburare este mult mai severă decât de tip tensiune dureri de cap, mass-media, și implică aproximativ 25 de milioane de absențe de la locul de muncă sau de la școală în fiecare an. Medicul va stabili o diagnosticul de migrene în caz de dureri de cap care dureaza de 4-72 ore, însoțită de disconfort și o sensibilitate la lumină și/sau de zgomot.
Două din 3 sufera de migrene doar pe o parte a capului, cu un pulsează durere destul de severe pentru a face dificilă pentru a efectua activitățile zilnice normale. Aproximativ una din 10 persoane resimte un ‘aura‘ sau cercul de cap despre o’acum, înainte de a declanșa  dureri de cap, cu lumini orbitoare, vedere încețoșată sau sentimente de slăbiciune pe o parte a corpului .

Articol similar:  Perder peso vientre

alimente cum ar fi ciocolata, branza si vinul rosu par a fi declanseaza dureri de cap, dar specialiștii cred că este mult mai probabil ca unele persoane care sufera de migrene care doresc să consume astfel de alimente în perioada înainte de debutul simptomelor. Cu toate acestea, cofeina (prezent în cafea, ceai, cola și ciocolată), precum și stres, mese neregulate, lumini și vii oboseala poate declanșa simptome ale migrenelor. Unii oameni sunt ‘care sufera de migrene de la sfârșitul săptămânii‘ – care este, ele sunt bune atunci când sunt sub stres, dar se dezvolta dureri de cap atunci când se relaxeze la sfârșit de săptămână și de sărbători.

antialgice aspirina, anti-inflamatorii (ibuprofen, naproxen, etc.) sau tablete de ‘triptani‘ cât mai curând posibil, după ce l’apariția de’migrena, puteți scurta durata simptomelor, și ameliorarea durerii. Dar unii oameni suferă de migrenă cronică – care este, o durere de cap pentru cel puțin o jumătate de zile.
În caz de migrenă cronică medicul dumneavoastră vă poate prescrie o pastila de a lua în mod regulat, în scopul de a evita l’debut simptome frecvente. Dacă orice alt remediu este ineficient, injectii cu Botox poate oferi ajutor pentru unii suferinzi de migrenă cronică.

Ciudat, dar veroStranamente la unele persoane l’consumul de medicamente pentru durere poate declanșa o durere de cap. Luând analgezice de prea multe ori (acetaminofen, aspirina sau ibuprofen la fiecare două zile, sau analgezice combinate două ori pe săptămână, sau tablete de triptani pentru cel puțin trei luni), este posibil pentru a dezvolta o durere de cap induse de medicamente.

Articol similar:  A new drug, with a dose per month, reducing to 63% the possibility of a vertebral fracture

în cele din Urmă, medicii vorbesc de ‘alerte rosii‘ pentru dureri de cap – marea majoritate a durerilor de cap nu implică un motiv serios, dar unele simptome ar trebui să fie verificate cu atenție. Consultați medicul în caz de dureri de capfulger‘ (care provoaca sentimentul de a fi lovit în cap); o durere de cap care se trezește din somn, care se agravează dacă minte sau este cauzata de tuse sau tulpina în timpul unei mișcări intestinale; dacă sunt atacurile de dureri de cap, pentru prima dată după 50 de ani; sau dacă o durere de cap în prezența febrei și/sau iritație a pielii.

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE