La Femeie Uimitoare, Care “Miros” Boala – Înainte Ca Simptomele Să Se Manifeste

Bucurie Milne a avut întotdeauna un bun simț al mirosului, și a început să vă faceți griji atunci când soțul ei, Les a început să aibă un ușor miros de mosc.

soțul Ei a fost un anestezist care a lucrat mai multe ore într-o zi, și Milne crezut că l’mirosul a fost doar din cauza sudoare. Dar schimbarea de miros este asociat cu o oboseală în creștere, care culminează cu un diagnostic extraordinar șase ani mai târziu, Les suferea de boala Parkinson.

“întotdeauna am Putut să simt mirosuri pe care alții nu-l vedea”, a spus Milne într-un BBC programului. După ce a participat la o întâlnire de suport pentru pacientii cu Parkinson, cu ceilalți pacienți care au același parfum de mosc de soțul ei, femeia a crezut că acest miros ar putea avea o legătură cu boala.

După 65 de ani comună această observație cu unii oameni de știință, a început să l’investigație.

oamenii de știință de’ la Universitatea din Edinburgh au dat tricouri la 6 pacienți cu boala Parkinson și 6 persoane sanatoase. După purtarea de tricouri, le-au fost încredințate pentru a Milne, care a stabilit cu l’simțul mirosului, care suferea de boala Parkinson.

diagnosticul lui a fost extrem de precise, și ar putea fi revoluționară pentru toți cei care suferă de această afecțiune.

Milne a corect evaluate în 11 cazuri din 12. În cazul declarat “nepotrivit”, a insistat ca tricoul purtat’individ sănătos avut, în realitate, l’miros care indică boala Parkinson.

Opt luni mai târziu, rata de precizie a fost de 100%. Persoana aparent sănătoasă, în fapt, a fost bolnav cu boala Parkinson.

“Am fost cu adevărat uimit,”, a spus Tilo Kunath BBC, cercetător la dell’Universitatea din Edinburgh. “a Fost necesar să se facă mai multe cercetări despre asta.”

Articol similar:  Sarcina, magia uniunii cu ființa pe care o iubim, dar nu știm încă

Intrigat de super simt al mirosului, Milne, cercetatorii de la universitatile din Manchester, Edinburgh și Londra sunt crearea unui proiect pentru a înțelege chimice eliberate din piele la persoanele care suferă de boala Parkinson.

Potrivit oamenilor de stiinta, care suferă de boala Parkinson modificări la nivelul pielii care determina un anumit miros. Găsirea molecule care produc un anume miros, ar putea fi, ipotetic, posibil pentru a diagnostica boala Parkinson, cu doar un pad pe frunte a unui individ.
Zi d’astăzi, nu este ușor pentru a diagnostica boala Parkinson; medicii se bazează pe o tehnică identificate la începutul anilor 1800.

Parkinson este o boală de care noi încă nu știu leacul, și provoacă o degenerare a sistemului nervos, provoacă tremor, lentoarea și dificultatea de mișcare, și tulburări cum ar fi depresia si dementa.

Arthur Roach, director de cercetare , a spus că, în plus față de a avea o “impact imens” cu privire la procesul de diagnostic, “cercetarea va ajuta să identifice mai ușor boala și apoi pentru a testa medicamente care ar putea încetini sau chiar opri boala, care, în prezent, nici un tratament nu poate face.

© REPRODUCERE REZERVATE