A Descoperit Un Tratament Anti Caderea Parului La Medicamente Pentru Cancer

Unele medicamente aprobate de FDA pentru a lupta împotriva cancerului și a l’artrita reumatoida pot avea, de asemenea, efecte benefice împotriva căderii părului.
Potrivit unei cercetări de la Universitatea Columbia – același cu cel care s-a dezvoltat un dispozitiv pentru smartphone-uri de la 34$ care pune diagnosticul HIV și sifilis în 15 minute – unele medicamente speciale, numite inhibitori JAK si daxter, ar putea vindeca pierderea parului din cauza’alopecia areata.

de cercetare, condus de Brett King, profesor de dermatologie la universitatea Yale Scoala de Medicina, a descoperit că medicamentul împotriva’artrita reumatoida a fost capabil de a restabili pigment pe piele de o femeie care suferă de vitiligo – aceeași boală care a afectat Michael Jackson.

Înapoi la problema de păr, inhibitori JAK poate ajuta la lupta chelie datorită modului lor de suprimarea răspunsurilor la conceptii gresite a sistemului imunitar.
L’alopecia areata este cauzat de un defect al sistemului imunitar, care ataca foliculii de par. Medicamente pot suprima această condiție, restabilirea părul în câteva săptămâni.

Angela Christiano, unul dintre cercetatori responsabil pentru descoperirea, a declarat pentru NBC News că, prin aplicarea de medicamente pe piele de șoarece chel pentru cinci zile într-un rând, firele de păr de pe sicriu în 10 zile și după câteva săptămâni, au fost “gros” si “frumos”.

“parul a crescut foarte frumos în câteva săptămâni și foarte dens.”

Christiano a declarat că foarte puține produse sunt capabili de a restabili ciclul de viață a becurilor atât de repede. Unii compuși replantăm unele par aici și acolo, după mai multe săptămâni, dar doar câteva sunt în măsură să aibă astfel de efecte rapide și puternice.

Articol similar:  Cheltuielilor de sănătate la 7% din Pib în 2005

Dar chiar dacă toate acestea pot incanta urechile celor care suferă de chelie, este important să subliniem că suprimarea sistemului imunitar, le face mai vulnerabile la infecție, și, prin urmare, este periculos să le utilizeze pentru a rezolva problemele estetice ca l’alopecie.

Christiano adaugă că l’aplicarea în formă de cremă, face ca aceste medicamente mult mai sigure. Studiul a fost publicat în revista Science Advances.

pe L’universitatea a emis o declarație în care a declarat că au depus o cerere de brevet cu privire la recentele descoperiri făcute de către echipa de oameni de știință.

© REPRODUCERE REZERVATE