Hemoroizi: Care Sunt Cele Mai Frecvente Cauze?

hemoroizii sunt vase de sange care sunt l’în canalul anal. uneori se umfle, din cauza o acumulare mai mare de sânge, sau se poate întinde, subtire sau irita trecerea de scaun.

canalul anal corespunde’ultima întindere de’intestinul gros și este de aproximativ 4 cm. În partea inferioară a acestui canal este l’anus, prin care trece prin fecale, în timp ce în partea superioară a canalului anal este legat de rect, care este parte a’intestinul gros.

Potrivit dr Abdulazeez Qumas, plante medical, există hemoroizi sângerare tip:

Intern: situat toate’dell interno’anus, ele sunt de multe ori nedureroasa, data de l’lipsa de terminatii nervoase din canalul anal.

În unele cazuri, hemoroizii interni ies in afara de’anusului, cauzand un prolaps. În acest caz, poate provoca o mulțime de durere, din cauza asta’iritare, de tipul de îmbrăcăminte și așezat. Cu toate acestea, dacă situația nu este gravă, puteți încerca pentru a împinge-le pe toate’în; în cazurile severe, cu toate acestea, prolaps permanent.

Exterior: poate sângera și să fie foarte dureroasă, deoarece partea inferioară a canalului anal este căptușit de o multitudine de fibre nervoase.

experții spun că nu știu motivul pentru care venele linia canalului anal suferi modificări, ceea ce duce la formarea de hemoroizi. de Câteva ori, în fapt, acest disconfort pare să se dezvolte pentru nici un motiv aparent. Un factor important este, însă, format de’creșterea presiunii în zona anala.

Situații care crește probabilitatea de apariție a hemoroizilor sunt:

constipație: efortul de a crește tensiunea arterială;

sarcină: în această perioadă, multe femei sufera de hemoroizi. Acest lucru poate fi din cauza efectelor de presiune cauzate de către copil sau de’pentru efectul pe care schimbarea hormonal poate avea asupra venelor;

Articol similar:  A crea un corp sănătos - să învețe cum să facă un colon curețe

varsta: țesutul care căptușește l’anusul se poate sprijini și mai puțin cu l’avansarea de ani;

moștenire: unii oameni moștenesc vene, absent în zona anala.

Potrivit dr. Qumas, semne și simptome de hemoroizi variază de la persoană la persoană. De multe ori, bolnavii nu va observa nici un simptom și așa nu-mi dau seama că ai hemoroizi.

Unele simptome pot fi:

noduli sau umflături în jurul’ano;

durere (mai ales în timpul l’de evacuare) și mâncărime;

scurgeri de fecale;

anemie, cauzată de pierderea de sânge;

sângerare, care este cel mai frecvent simptom, care apare după ce l’de evacuare. sânge este, de obicei, luminoase de culoare roșie.

O posibilă complicație este foarte dureros, este determinată de posibilitatea ca hemoroizii externi sunt „strangolarsi”, datorită faptului că nu sunt atinse de fluxul de sânge. O’ celălalt este reprezentat de riscul de formare a unui cheag de sânge (tromboză) toate’hemoroizi interni. Este o complicație rară, dar, dacă apare, de asemenea,’provoacă dureri intense timp de 48 – 72 de ore, care este de a fi diminuează treptat în’interval de 7-10 zile.

Oricine poate suferi de hemoroizi. studii Recente au arătat că există o’incidență ridicată în rândul tinerilor și suferă de ea mai mult decât bărbații și femeile. În medicina de vest, exact cauza acestui disconfort, nu a fost stabilită, dar este cunoscut în loc de în’o parte din medicament natural. Este important să se specifice care pot fi moștenit vene slabe în zona anala.

hemoroizi pot fi, de asemenea, cauzata de o dieta bogata in alimente procesate. Este întotdeauna recomandabil să se urmeze o dieta cu multe fibre, mananca fructe, legume, nuci și cereale integrale, și pentru a evita alimente și băuturi prea dulce.

Articol similar:  Pranayama, la respiración de yoga

Bea un pic de apă provoacă constipație, și, indirect, hemoroizi, umflarea și iritare în zona anala.

fie Sigur de a bea 8 pahare de apă pe zi și să țină sub control consumul de sare.

mai multe sfaturi pentru prevenirea hemoroizilor:

• Învață să-ți cunoști corpul: unii oameni, de fapt, hemoroizii sunt cauzate de consumul de fructe, prea mult zahăr, cum ar fi banane;

• pentru a Evita cele mai multe posibil’de alcool, băuturi carbogazoase și sucuri de fructe pe care le găsiți în supermarket.

Potrivit dr. Qumas, strămoșii noștri nu au avut de suferit de hemoroizi, pentru că au fost obișnuiți să facă uz de puternic siropuri pe baza de plante pentru a reduce l’zahăr acumulare și detoxifierea organismului. În Africa, cu toate acestea, tratate cu succes cu această tulburare cu mult înainte de dell’sosire de medicina de vest. Ei au folosit remedii naturale, cum ar fi ierburi, frunze, arbusti și rădăcini, fără vreodată de gând să întâlni efecte secundare.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE