Leucemie La Copii: Un Ghid

Cel mai frecvent tip de cancer în rândul copiilor este leucemie, o cancer al globulelor albe din sânge. Anormale de celule albe din sange se dezvolta in maduva osoasa, călătoresc prin sânge și ia spațiu pentru celulele sanatoase. Acest lucru crește riscul de infecții și alte probleme.

de Asemenea, dacă pentru un copil este greu să trăiești cu o condiție, cum ar fi cancerul, este bine să știți că majoritatea copiilor și tinerilor cu leucemie la copii poate fi tratate cu succes.

Factori de risc pentru leucemie la copii

acesta Nu este încă cunoscut, cauza care crește riscul de leucemie la copii. Cu toate acestea, există o serie de factori care pot crește riscul de a dezvolta boala. Acești factori nu indică neapărat că copilul va dezvolta leucemie. În fapt, cei mai mulți dintre copiii care suferă de leucemie nu au factori de risc cunoscuți.

riscul de leucemie la copii crește în cazul în care copilul dumneavoastră:

” el Are o boala ereditara, cum ar fi sindromul Li-Fraumeni, sindromul Down, sindromul Klinefelter.
„El are o afecțiune a sistemului imunitar ereditar ca l’ataxia telangiectasia.
„El are un frate sau o sora cu leucemie, mai ales un geamăn.
„Și-au’ a fost expuși la radiații în cantități mari, chimioterapie, sau substanțe chimice, cum ar fi benzen.
„El are un sistem imun compromis, de exemplu din cauza unui transplant,’s corp.

Chiar dacă riscul este minim, medicii recomanda ca copiii cu factori de risc cunoscuți sunt monitorizate în mod regulat pentru a detecta orice probleme.

Tipuri de Leucemie la copii

Aproape toate cazurile de leucemie la copii sunt acute, ceea ce înseamnă că se dezvolte rapid. În unele cazuri, sunt cronice, ceea ce înseamnă că se dezvoltă în timp.

Articol similar:  7 sfaturi de machiaj pentru fetele cu tenul gras

tipuri de leucemie la copii:

Leucemie limfoblastică acută, de asemenea, numit leucemie limfatică acută. Include trei din patru cazuri de leucemie la copii.
Leucemie mieloidă acută (AML). Și-au’ al doilea tip de leucemie la copii mai frecvent.
hibrid Leucemie sau leucemie amestecat neamul. Este o forma rara de leucemie, cu caracteristici de ambele Leucemie mieloidă acută Leucemie mieloidă acută.
Leucemie mieloidă cronică (LMC). Și-au’ o formă rară la copii.
leucemie limfocitara cronica (LLC). Și-au’ o extrem de rare la copii.
Leucemie mielomonocitară Juvenilă (JMML). Și’ un tip de leucemie este rară nici cronice nici acute și apare cel mai adesea la copiii sub vârsta de 4 ani.

Simptome de leucemie la copii

de multe ori simptomele de leucemie la copii poate duce la o vizită medicală. Boala este adesea diagnosticată precoce, poate fi vindecat în cel mai eficient mod.

simptome de leucemie la copii apar atunci când celulele leucemice ocupă spațiul dintre celule normale.

cele mai frecvente simptome:

” Oboseala, sau piele palidă;
Infecții și febră;
„Sângerare sau vânătăi;
„Oboseală extremă;
„Dificultăți de respirație;
„Tuse;

Alte simptome pot include:

” Durerea în oase;
„Umflarea abdomenului, fata, brate, axile, gat, sau abdomenului;
„Umflarea deasupra claviculei;
„Pierderea poftei de mâncare sau pierderea in greutate;
„Dureri de cap, convulsii, probleme de echilibru sau tulburări de vedere;
„Vărsături;
„Erupții cutanate;
„Sângerare gingivală;

Leucemie la copii: diagnostic

pe L’examenul fizic este primul pas pentru a diagnostica leucemie la copii.
Apoi, puteți utiliza teste pentru a determina tipul de leucemie.

Printre examene inițiale includ:

teste de sânge pentru a măsura numărul de celule din sânge și aspectul lor;
Biopsie de măduvă osoasă, de obicei, realizate din oasele bazinului, pentru a confirma un diagnostic de leucemie;
Puncție lombară sau spinal, pentru a verifica prezența de celule leucemice în lichidul din creier și din măduva spinării.

Articol similar:  Puterea de toleranță

celulele sanguine sunt examinate la microscop de către patolog, care va verifica, de asemenea, probe de maduva osoasa pentru a verifica dacă numărul de celule care alcătuiesc sânge.

puteți efectua alte teste pentru a ajuta la a determina tipul de leucemie, și de a ajuta medicul să înțeleagă cele mai bune tratamente pentru a efectua.

Unele dintre testele vor fi repetate în cursul tratamentului pentru a controla răspunsul’organismului la terapie.

Tratamente pentru leucemie la copii

se Consulte medicul dumneavoastră despre cele mai bune opțiuni de tratament pentru a trata copilul. terapia depinde de tipul de leucemie și de alți factori.

pe l’avans de tehnologie și ca urmare a noilor descoperiri medicale, rata de supraviețuire pentru cele mai multe tipuri de leucemie la copii este crescut în decursul timpului. În plus, există centre specializate pentru tratamentul de leucemie la copii.
În plus, copiii cu cancer, au tendinta de a raspunde la tratament mult mai eficient în comparație cu tumori la adulți, și l’organism tânăr de multe ori suporta un tratament mai bun.

Înainte de a începe tratamentul cancerului, uneori, un copil are nevoie de terapie pentru a evita complicatiile. De exemplu, modificări ale celulelor sângelui poate provoca infectii sau sangerari severe și poate afecta cantitatea de oxigen care ajunge la tesuturi ale corpului. Poate fi necesar să se ia antibiotice, efectua transfuzii de sânge, sau să pună în aplicare alte măsuri pentru a lupta l’infecție.

leucemie la copii este tratat în principal cu chimioterapie. Va fi administrat medicamente impotriva cancerului de gura, intravenos, sau prin canalul spinal. Ca terapie de întreținere, pentru a preveni recidivele, trebuie să urmați un tratament pentru încă doi sau trei ani.

Articol similar:  Associations of defense of the health, see positive the speech of Rajoy rn

Pentru leucemie la copii în timp ce utilizați terapie vizate. Această terapie este direcționat către anumite părți din celulele canceroase, și funcționează într-un mod diferit comparativ cu chimioterapia standard. Acest tratament este eficient pentru unele tipuri de leucemie la copii, și are, de obicei, mai puțin grave efecte secundare.

Alte tipuri de tratament pot include radioterapie,sau radiație de mare energie pentru a distruge celulele canceroase. Puteți folosi, de asemenea, în modul de o măsură preventivă pentru a evita răspândirea de leucemie la alte părți ale corpului. În cazuri foarte rare, se aplică operație pentru a trata leucemia la copii.

în Cazul în care terapia standard nu funcționează, poate fi util să avem un transplantul de celule stem, care produc celule sanguine. Înainte de transplant se execută o radiație de’întregul corp, împreună cu chimioterapie pentru a distruge maduva osoasa a copilului.

[Adâncime] Leucemie: un Ghid complet

Bibliografie

^ Societatea Americana de Cancer: “Leucemie la copii.”
^ Nemours Fundație: “Copilărie Cancer: Leucemie.”
^ WebMD. http://www.webmd.com/.

© REPRODUCERE REZERVATE