L’hipotermie: un Ghid

pe L’hipotermia este o scădere severă a temperaturii corpului, de obicei, din cauza asta’expunerea prelungită la temperaturi scăzute.
Riscul de hipotermie crește în timpul iernii, dar există și riscuri, chiar și în timpul o primavara plimbare sau o excursie cu barca în timpul verii.

temperatura normala A corpului este de aproximativ 37°.
În caz de hipotermie, temperatura scade sub 35°, iar în caz de hipotermie, grave, poate fi de până la 27° sau mai puțin.

, ceea ce poate duce l’hipotermie?

Aici sunt principalele cauze de hipotermie:

– Expunerea la frig. Când se dispersează mai multă căldură decât produce, și pentru o lungă perioadă de timp, este posibil să apară hipotermie. De obicei se poate întâmpla în caz de expunere la frig, fără haine suficient de cald sau uscat. Alpiniștii de pe Muntele Everest a vă proteja de riscul de hipotermie prin purtarea de îmbrăcăminte specială tehnologia le izoleze de vânt și temperaturi de gheață.

În orice caz, chiar meteorologice extreme poate cauza hipotermie, în funcție de masa și corpul gras, dell’vârsta și starea de sănătate a unei persoane. Un adult vârstnicului, într-o casă la 15°C cu o pană de curent poate dezvolta hipotermie ușoară în timpul nopții.
De asemenea, bebelușii și copiii care dorm în camere frigorifice sunt la risc.

– Alte cauze. Unele boli cum ar fi diabetul zaharat sau tiroidită, anumite medicamente și de droguri pot pune la risc de hipotermie.

în Timp ce este expus la temperaturi scazute, caldura corpului este dispersată de 90% prin piele, iar restul cu respirația. Pierderile de căldură la nivelul pielii se produce prin radiație, și crește în caz de vânt sau de umiditate.
În caz de expunere la rece si imersie in apa, pierderea de căldură poate fi de 25 de ori mai repede.

Articol similar:  Numele din Game of Thrones pentru copii II | Nume de copii

glanda responsabilă pentru controlul temperaturii corpului este l’hipotalamus. Timpul l’expunerea la frig, răspunsul organismului sunt frisoane, care căldura corpului prin l’activitatea musculară. Pentru retenție a căldurii, de asemenea, se produce o vasoconstrictie, adica vasele de sange se contracta temporar.

În condiții normale, inima și ficatul sunt organe care produc cea mai mare căldură. Dar atunci când temperatura internă scade, aceste organisme de a reduce activitatea lor pentru a conserva căldura și de a proteja creierul. În caz de hipotermie, în fapt, avem o redusă activitate cerebrală, cardiacă, respirație încetinită.
Ea poate să apară în confuzie și oboseală, care pot provoca o persoană să se gândească în mod clar pentru a se salva pe ei înșiși.

care sunt factorii de risc pentru l’hipotermie?

persoane aflate în risc de hipotermie sunt:

– La vârstnici, sugari, copii și fără încălzire adecvată, îmbrăcăminte, hrană,
– cei Care suferă de tulburări psihice
– cei Care trăiesc în medii în toate’deschis pentru perioade lungi de timp
– Persoane expuse la frig în timp ce sub influența alcoolului și a drogurilor

, Ce sunt simptome de hipotermie?

simptome de hipotermie la adulți sunt:

– Frisoane, ceea ce este un semn bun, deoarece ele indică că l’activități de reglare a temperaturii este activă. Acestea scad ca l’hipotermie crește.
– Respirație lentă
– Confuzie mentală
– Oboseală
– Pierderi de memorie
– Pierderea de coordonare
– Puls slab

În caz de hipotermie severă l’individul poate fi inconștient, fără semne evidente de bătaie de inimă sau respirație.

simptome de hipotermie la copii sunt:

– Pielea rece și roșu
– Somnolență și stare de inactivitate

Articol similar:  Aplica aloe vera pentru hemoroizi si sarcina | Hemoroizi

Cum este diagnosticat l’hipotermie?

Pentru a diagnostica l’hipotermie este important să se recunoască simptomele prima. Un termometru poate detecta temperatura corpului și a confirma diagnosticul.

în funcție de temperatură, și l’hipotermie este împărțit în:

– Hipotermia ușoară: 31 &Amp; #8211; 35°C
– Hipotermia moderată: 27 – 31°C
– Hipotermie severă: mai mică de 27°C

Cum să fie tratate l’hipotermie?

pe L’hipotermia este o condiție periculoasă și potențial mortale, și, prin urmare, trebuie tratată ca o urgență medicală.
Dacă l’intervenție medicală nu este posibilă imediat, este important să se pună în aplicare aceste măsuri de prim ajutor:

– Scoateți toate hainele ude
– a Proteja persoana de la vânt și de curent d’aer, folosind pături și haine uscate
– Aduce subiectul într-un mediu protejat și încălzite
– Căldură persoana, folosind haine, pături electrice sau pachete de cald la axile, zona inghinală, gât, chiar dacă aceste proceduri pot provoca arsuri pe piele. În absența d’pentru altul, de a folosi propriul corp căldură.
– se Măsoară temperatura corpului, dacă este posibil.
– Administra băuturi calde, evitand alcoolul si cofeina, care crește dispersia de căldură. Nu se administrează lichide pentru o persoană inconștientă.
– În cazul unui subiect într-o stare de inconștiență, suna imediat la salvare. Dacă pulsul este absent, ar trebui să fie administrat imediat resuscitarea cardio-pulmonară. Monitoriza pulsul pentru un minut înainte de a începe manevrele de resuscitare. Nu începe procedura în cazul în care o emoție este prezentă.

dacă pulsul este absent, resuscitarea ar trebui să fie efectuate în mod continuu, până când toate’sosirea medicilor.
În caz de hipotermie severă, spital, tratamentul presupune administrarea de fluide și de oxigen încălzit încălzit lavaj peritoneal.
Printre complicațiile, nu poate fi pneumonie, aritmie, fibrilație ventriculară, stop cardiac și moarte.

Articol similar:  Polmonite interstiziale

Suna imediat la urgență în caz de suspiciune de hipotermie severă.

© REPRODUCERE REZERVATE