Jock Fantino – Tinea cruris

tinea cruris este o infecție fungică care afectează pielea de pe organele genitale, coapse si fese.
Se manifestă cu senzație de mâncărime și roșeață.

mâncărime a jocheu este numit așa pentru că este foarte frecventa la persoanele care transpira, cum ar fi sportivi. De multe ori apare la persoanele a fi excesul de greutate.

tinea cruris este incomod, dar, de obicei, nu este gravă. Pot fi tratate cu ușurință detergendo pe o bază de zi cu zi zona de’vintre și aplicarea de medicamente specifice.

Sintomi

simptomele de tinea cruris sunt o înroșire a pielii de’vintre până la coapsă. Pe marginile pot exista mici pustule. Zona creează senzația de mâncărime și piele este un fulg.

atunci Când pentru a vedea un medic

Consultați medicul dumneavoastră dacă nu’roșeața nu dispare după două săptămâni sau dacă este recurentă. Posibil să aveți nevoie să ia medicamente specifice.

tinea cruris este cauzata de o ciuperca se transmite de la individ la individ, prin obiecte contaminate, cum ar fi haine sau prosoape. L’de multe ori infectia se raspandeste de la picior toate’vintre, având în vedere că puteți transmite prin mâini sau pe haine.

Factori de risc

ciupercile care produc tinea cruris trăi într-un mediu umed și închis. Fierbinte și transpirație abundentă încurajând proliferarea acestor organisme.

principalii factori De risc sunt:

” Fi un om, chiar dacă se poate întâmpla, de asemenea, pentru femei
„Pentru a purta lenjerie de corp un pic, respirabil, bretele spălat rar (sportivi)
„Fiind obezi
„Transpira abundent
„Au sistemul imunitar compromis
„Aveți dermatită atopică, o boala cronica de piele, cauzând inflamație și mâncărimi

Articol similar:  Bula face remediu Zolanix

Teste și diagnostic

În general, tinea cruris poate fi diagnosticat cu un simplu examen medical. Medicul poate, de asemenea, să ia probe din zona pentru a analiza la microscop.

Tratament

În caz de tinea cruris, puteți aplica unguent antifungic. Se aplică pentru cel puțin 10 zile pe partea infectată, chiar dacă l’infecția pare să fi dispărut.

Dacă aveți piciorul d’atlet, trata, de asemenea, tinea cruris, în același timp, pentru a reduce riscul de recurență.
Daca tinea cruris nu răspunde la tratament, poate fi necesar să prescrise un medicament mai puternic sau pastile specifice.

de Prevenire

Iată cum, pentru a evita contractarea tinea cruris:

” Rămână uscat. Păstrați-l’vintre curat și uscat. Întotdeauna uscat genitale și coapse cu un prosop curat după activitate fizică sau după un duș,
„Poarte haine curate. Schimba lenjeria de corp cel puțin o dată pe zi sau mai des, dacă transpiri foarte mult
„A se păstra la rece. Nu purta haine grele în mediul cald și umed
„Purta haine mărimea potrivită. Evita îmbrăcăminte care este prea strans sau nu respirabil. Purta pantaloni scurți, mai degrabă decât de boxeri.
„Nu împărtășesc obiecte personale. Nu lasa pe altii sa folositi haine, prosoape sau alte obiecte personale. Nu imprumuta haine sau lenjerie de alții.
„Aveți grijă de picior’atlet. Trata infecții ale piciorului pentru a preveni răspândirea tot’s abdomenului.

Bibliografie

^ Dermatofiți. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. http://www.cdc.gov/fungal/dermatophytes. Accesat La 24 Mai, 2013.
^ Goldsmith LA, et al., eds. Fitzpatrick’s Dermatologie în Medicină Generală. 8 ed. New York, new york: McGraw-Hill Companii; 2012. http://www.accessmedicine.com/resourceTOC.aspx?resourceID=740. Accesat La 24 Mai, 2013.
^ Goldstein AO, et al. Dermatofite (tinea) infecții. http://www.uptodate.com/home. Accesat La 24 Mai, 2013.
^ Habif TP. Clinic Dermatologie: O Culoare Ghid pentru Diagnostic și Terapie. 5th ed. Edinburgh, marea BRITANIE; New York, NY: Mosby Elsevier; 2010. http://www.mdconsult.com/books/about.do?about=true&eid=4-u1.0-B978-0-7234-3541-9..X0001-6–TOP&isbn=978-0-7234-3541-9&uniqId=230100505-57. Accesat La 24 Mai, 2013.
^ Ferri FF. Ferri’s Consilier Clinic 2013:5 Cărți în 1. Philadelphia, Pa.: Mosby Elsevier; 2012. http://www.mdconsult.com/books/about.do?eid=4-u1.0-B978-0-323-08373-7..00002-9&isbn=978-0-323-08373-7&about=true&uniqId=343863096-23. Accesat La 24 Mai, 2013.
^ Gibson LE (opinia experților). Clinica Mayo, Rochester, Minn. May 24, 2013.
^ Jock mâncărime http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/jock-itch/basics/definition/con-20021468

Articol similar:  10 semne că nu sunt luați suficientă apă - nu Fără Frontiere

© REPRODUCERE REZERVATE