Pediatrii Cere Să Ia Măsuri Pentru Combaterea Foametei Copilărie

pe L’Academia Americană de Pediatrie a trimis o circulară la toți medicii, cerându-le să investigheze pe pacienții care suferă de insecuritate alimentară. În acest comunicat de presa este invitată la medici pentru a cere pacienților dacă în’anul precedent au fost îngrijorat de faptul că produsele alimentare ar alerga afară înainte de timp, sau faptul de a fi capabil de a cumpăra atunci când stocurile s-au terminat.

Erin R. Hager, epidemiolog nutritie de la l’Universitatea din Maryland Scoala de Medicina, spune că, în acest fel, putem identifica 97 la sută din familiile care experiența l’insecuritatea alimentară.

Potrivit New York Times, l’insecuritatea alimentară este legată de probleme emoționale și comportamentale ale copiilor.

Departamentul’Agricultură, declară că șaisprezece milioane de copii trăiesc în situații de lipsa alimentelor. Acești copii se îmbolnăvesc mai des și sunt supuse spitalizare mai des decât copiii hrăniți în mod corespunzător.

gastroenterolog, pediatru și gastroenterolog la Universitatea din Minnesota Masonice Spitalul de Copii Sarah Jane Schwarzenberg a declarat că este important să se investigheze toți pacienții, de ce nu poți înțelege dacă o persoană suferă de insecuritate alimentară uită la ea.

“Si’ s important să știți cum să facă un screening în scopul de a înțelege această nesiguranță. Vă pot spune dacă o persoană suferă de insecuritate alimentară uitam la ei, ei arata la fel pentru mine și tine.”

Dr. Schwarzenberg, de asemenea, a spus că nu numai foamea dauneaza copiilor, dar, de asemenea, stresul de a nu ști dacă vor avea suficientă mâncare în acea zi sau în următoarea.

“foamea este un lucru rău, dar stresul de a nu ști dacă într-o zi veți mânca sau veți rămâne pe stomacul gol, creează un stres suplimentar și copilul se simte ea.”

Articol similar:  Pachulí

În 2013, în jurul unui astfel de copii în statele UNITE ale americii a fost parte din familii cu insecuritatea alimentară.
Potrivit Los Angeles Timp total se ridică la aproximativ 16 milioane de copii.

© REPRODUCERE REZERVATE