Pierde in Greutate Rapid: de Ce nu merge?

În societatea noastră se întâmplă foarte des ca o persoană cu câteva kg în plus, nu fericit cu aspectul lor fizic, cade în mâinile persoanei care propune de programe de pierdere în greutate, care promite pentru a obține rezultate excepționale într-un timp scurt și fără prea multe sacrificii. Rezultatele de multe ori nu sunt atinse.

motiv pentru pierderea in greutate rapid nu dă rezultatele pe care le poate menține pentru o perioadă lungă de timp, este că corpul nostru nu este făcut să piardă în greutate într-un mod atât de direct, iar dacă cineva încearcă de a merge la diferite riscuri pentru sănătatea lui.

Unele dintre motivele pentru care nu se poate obține o pierdere în greutate pe termen lung sunt următoarele:

• Aproape toate dintre hormonii care circulă în corpul nostru, esențiale pentru buna funcționare a organelor noastre interne, care influențează prezența de grăsime corporală;

• Nu toate grăsime corporală este rău pentru sănătate, dar are întotdeauna un scop.

• grăsime stocate este proporțională cu un hormon numit „leptina„, care controlează l’reducerea poftei de mâncare, influențează metabolismul și stimulează arderea grăsimilor. Atunci când nivelurile de grăsime sunt reduse rapid, leptina este redusă. Ca urmare, organismul devine activ, încearcă să salveze puterea de a crede că persoana este de natură să „moară de foame”, ostacolandola deci, în dorința lui de a dispune de câteva kilograme.

• corpul nostru atunci când este sub stres, la fel ca în stările de malnutriție, induce secreția de cortizol in sange reduce l’utilizarea de grăsime, și punerea în circulație a celor prezenți, duce la crearea de noi adipocite, care immagazzineranno fiecare de grăsime care vor fi asumate și nu a ars în timpul perioadelor de stres.

Articol similar:  Cele 7 Chakre, a explicat pentru incepatori

Deficiențe nutriționale, care poate induce pentru a opri dieta.

• scăzut de calorii Diete sunt foarte restrictive și sunt adesea deficit de vitamine și minerale necesare pentru o stare optimă de sănătate.

• lipsa de vitamine provoacă un rău aspectul pielii, parului, unghiilor… nu mai vorbim de daunele pe care le provoacă pentru sistemul imunitar.

• lipsa de minerale poate provoca batai neregulate ale inimii, crampe musculare și pierderea de masa osoasa.

• Complicații psihologice raportate, cauzate de prezența de o’cantitate excesivă de cortizol in sange, ceea ce duce la un dezechilibru de toate neuro-hormoni care controleaza starea de spirit noastre.

• organismul nu poate rezista la o dieta care este foarte restrictive pe termen lung, atunci subiectul poate intra într-un ciclu de chef/dieta. Rezultă că, organismul începe să lupte cu mintea să caute pentru a menține stabil nivelul de nutrienti de care are nevoie pentru a supraviețui.

• Un ciclu de chef/dieta este adesea cauza de tulburari de alimentatie, cum ar fi bulimia și l’anorexie.

• Urmați diete restrictive cauzele oamenii tind să fie excluse din afecțiunile cele mai dragi. Deranjez disproporționate pentru produsele alimentare nu permite de a trăi cu plăcere de momentele petrecute în familie sau cu prietenii.

Acest lucru nu înseamnă că este imposibil de a pierde în greutate și să mențină un stil de viață sănătos. Aceasta înseamnă că, în scopul de a evita deteriorarea corpul și mintea și nu ridica cele mai multe kilograme de pierdut, trebuie să urmați un plan de dieta, a făcut din obiceiuri sănătoase și, mai presus de toate, o pierdere in greutate lenta si durabila pentru corpul dumneavoastră, care vă permite să mențină dreptul de greutate de-a lungul vieții.

Articol similar:  Menstruație neregulată după naștere

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE