Postul Intermitent, Și-L’ S Cel Mai Rapid Mod De A Pierde In Greutate?

postul intermitent este o tehnică din ce în ce mai populare privire la o restrângere semnificativă a’aportul de alimente în anumite zile, mănâncă, atunci în mod normal în celălalt.
Aceasta tehnica a fost mult mediatizat ca miraculoase pentru a pierde in greutate și pentru alte beneficii, cum ar fi îmbunătățiri în mentala, reducerea riscului de boli și, de asemenea, o prelungire a vieții.

Deci, cum funcționează?

Există mai multe moduri de a abordare a tehnicii de post-intermitent, în funcție de cât de multe ori vă decideți să postească în fiecare săptămână și cât de mult vă decideți să mănânce la fast zile.

Una dintre cele mai populare sisteme de post intermitent este 5:2, unde în fiecare săptămână mâncați în mod normal, timp de cinci zile (de preferință într-un mod sănătos) și apoi două zile de post. Acestea din urmă nu sunt punct de vedere tehnic zile de post, la fel de mult ca tine poate mânca 600 de calorii pe zi dacă sunteți bărbat și la 500 de calorii, dacă sunt de sex feminin. Ultima regula este că cele două zile de post nu trebuie să fie consecutive.

Există dovezi ale eficacității sale?

teste pentru l’eficacitatea postul intermitent rămân neclare, pentru că câteva studii clinice despre asta. În fapt, cele mai multe de cercetare se bazează pe animale și datele disponibile asupra ființelor umane sunt acum învechite.

care a Spus, rezultatele cercetării sunt disponibile, ele sunt bazate pe animale sau oameni, să sprijine revendicările populare despre sănătate & #8211; inclusiv ratele de a pierde în greutate mai repede. Dacă adăugăm că numeroase rapoarte anecdotice pozitive de la cei care au încercat postul intermitent, această nouă abordare la pierderea in greutate pare a fi demne de luat în considerare.

Articol similar:  Lupta cu diverse tipuri de probleme legate de stomac

Există riscuri?

Nu este cunoscut cu privire la posibilele efecte secundare de post, intermitent, deoarece acestea nu au fost efectuate studii oficiale în acest sector specific. Câteva rapoarte de efecte, cu toate acestea, includ:

 • respiratia urat mirositoare
 • tulburări de somn
 • anxietate și iritabilitate.
 • deshidratare.
 • este nevoie de cercetări suplimentare pentru a înțelege frecvența și severitatea acestor efecte secundare. Este clar, totuși, că acest tehnica nu este potrivit pentru femeile gravide, diabet zaharat insulino-dependent, iar oamenii cu orice formă de tulburare de alimentatie.

  sfaturi practice și considerații

  în mod Clar, vor avea tendința de a simti un anumit grad de foame și, de asemenea, o anumită lipsă de energie în zilele de post, prin urmare, ar trebui să ia în considerare cu atenție l’impactul aceasta dieta pe propria ta viață.

  rapid în zilele când ești ocupat, poate fi o idee bună pentru a nu avea prea mult timp să se gândească la a manca. L’activitate fizică într-o zi de post, cu toate acestea, nu este recomandabil, deoarece nivelul de energie va fi mai mic și va simți, probabil, chiar mai mult de foame pentru tot restul zilei.

  Este esențial să te hidratezi în zilele de post, de a lua o mulțime de apă și de fructe sau ceai de plante – acest lucru va preveni deshidratarea si ajuta sa te simti mai mulțumiți, în plus față de a avea un ușor efect detoxifiant.

  Și, în cele din urmă, dacă sunteți care suferă de orice afecțiune care ar putea fi afectate de modificări la dieta, este necesar să se consulte medicul înainte de a începe.

  Articol similar:  Apa, sursă de viață

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE