Potrivit Unui Studiu, Multi Medici Nu Recomanda Vaccinul Împotriva Virusului Papiloma. De aceea

Multi medici ar putea descuraja vaccinul împotriva virusului papiloma (HPV) ?

Acestea sunt concluziile trase de o echipă de la Harvard Medical School, în funcție de care multi medici ar fi incomod în discuția despre bolile cu transmitere sexuala, sau cred că părinții nu găsesc că această vaccinare este important.

cercetării, publicate în jurnalul Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevenirea, a evidențiat faptul că 27% dintre medicii din SUA nu susține și nu aprobă în mod special vaccinul împotriva l’HPV, iar între 26 și 39% oferirea de recomandări specifice privind vaccinarea pentru băieți.

59% dintre medicii recomanda vaccinul, mai ales pentru adolescenți, care sunt percepute ca fiind supuse la risc mai mare.

pe L’autorul studiului dr. ssa Melissa Gilkey, profesor asistent de medicina la Harvard Medical School din Boston, a declarat că a fost uimit de recomandări evidențiate în cercetările efectuate pe 776 medici.

“Aproximativ jumătate dintre medici au raportat cel puțin 2 practici care descurajat de vaccinare în timp util împotriva l’HPV”, a spus ea, adăugând că au fost, de asemenea, numeroase oportunități ratate pentru vaccinuri pentru a proteja copiii de boli.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă vaccinul pentru toate persoanele cu vârste cuprinse între 11 și 12 ani, ca o măsură preventivă în actul sexual. Și medicii au un impact prea mare asupra deciziei părinților de a vaccina copiii lor, a declarat Gilkey.

44% dintre medicii recomandă vaccinarea într-o zi, care, potrivit autorilor studiului este o sugestie de a face într-un al doilea timp.

În calitate de recomandări a fost, de asemenea, considerate a fi mai mici la medici care nu au fost confortabil în a discuta riscurile de boli cu transmitere sexuala, sau care cred că părinții nu dau importanță’argument.

Articol similar:  Potrivit neurolog Gazzaniga: emoția poate trece complet la creier

Jennifer Olander, ssistente profesor de medicina pe baza de la Oregon Health & Science University , a declarat că vaccinul nu trebuie administrat pe baza de sex, dar ca un preventiv al cancerului.

de asemenea, El a avertizat cu privire la capcana de negociere cu l’adolescent sau părinte, și pe faptul că vaccinul nu ar trebui să fie considerată opțională sau inutile.
Infecțiile cu HPV sunt cauza principala a cancerului de col uterin, dar ele pot provoca, de asemenea cancer: vaginală, anală, și penis. Majoritatea infecțiilor cu HPV se vindeca de la soare, dar tulpinile care produc 90% din cazurile de cancer sunt legate de HPV ar trebui să fie prevenite cu l’un anumit vaccin împărțit în 3 doze.

© REPRODUCERE REZERVATE