Vizionare Prelungită De La Televizor Crește Riscul De Deces De La Boli Grave

Potrivit unui studiu publicat de Jurnalul American de Medicină Preventivă, uitam prea mult la televizor crește riscul de a muri de 8 din cele 14 cauze majore de deces în statele UNITE ale americii. Printre acestea, boli de inima, cancer,diabet, gripa, pneumonie, boala Parkinson, boli de ficat, și sinucidere.
Cercetătorii, conduși de dr. ssa Sarah K. Keadle, de Institutul National de Cancer, a examinat factorii care ar putea fi responsabil pentru aceste rezultate, ca l’indicele de masa corporala, l’aportul caloric și de a l’consumul de alcool, fumatul, starea generală de sănătate, și așa mai departe.
Cu toate acestea, corelația între vizionare prelungită de TELEVIZIUNE și l’creșterea mortalității a rămas. Potrivit Forbes, această corelație este, de asemenea, vizibile între persoanele fizice care desfășoară activitate fizică regulată.

“Si’ s bine cunoscut faptul că vizionarea TV este comportamentul sedentar mai frecvente, și ipoteza noastră este că atât indicele de un generic de inactivitate fizică.”

Chiar dacă l’ activitatea fizică nu elimina riscurile conectat la o vizionare prelungită de televiziune, care are o viață sedentară ar trebui să-i ocupe timpul liber face exercitii fizice.”, a spus Keadle.

Pentru cercetare au fost studiate 221.000 adulți sănătoși între 50 și 70 de ani, începând din 1995.
Riscul de deces pentru cele 8 boli menționate mai sus este a început să crească cu 3-4 ore de TV pe zi.
Cei care au petrecut mai mult de 7 ore în fața tv a avut o creștere de 47% în riscul de deces pentru cele 8 boli.

“Si’ s bine cunoscut faptul că vizionarea TV este comportamentul sedentar mai frecvente, și ipoteza noastră este că atât indicele de un generic de inactivitate fizică.”
Cercetarea noastră indică faptul că un stil de viață sedentar poate avea consecinte grave de sanatate.

Articol similar:  M - Am Fără Frontiere

Din momentul în care, potrivit Medical News today anterior, studiile nu au arătat nici un efect negativ în vizionare prelungită de tv, ai nevoie de alte studii pe acest subiect.

cu toate acestea, majoritatea studiilor indică corelații puternice între stilul de viață sedentar și creșterea mortalității.

în Conformitate cu studiile anterioare, petrece prea mult timp în fața televizorului crește riscul de cancer și boli cardiovasculare.

studiul, condus de Keadle și echipa sa confirme aceste rezultate, și se adaugă mai mult.

prelungită de vizionare a televizorului poate afecta negativ starea de sănătate, provocând schimbări în nivelurile de insulină, un risc crescut de inflamație, o slăbire a’cardiovasculare și pulmonare, precum și o reducere a tonusului muscular.
Toate aceste condiții pot face l’individ mai vulnerabil la boli și probleme asociate cu toate’de imbatranire, dar sunt necesare studii suplimentare pentru a înțelege cauzele specifice.
Echipa de cercetare a conchide: “În Statele Unite, în vârstă sunt cei care se uita mai des la televizor. Dat fiind l’pentru a crește dell’vârsta medie a populației, vizionarea tv în timpul liber și riscurile pe care aceasta pare a fi cauza, poate fi important acum mai mult ca niciodată, să intervină public cu privire la aceste obiceiuri.”

© REPRODUCERE REZERVATE