Remediu Împotriva Chelie Descoperit De Cercetatorii De La Universitatea Columbia

cercetatorii au descoperit două medicamente care ar putea vindeca chelie.

Aceste medicamente sunt cunoscute ca inhibitori JAK: tofacitinib este utilizat pentru a trata l’artrita reumatoidă, și ruxolitinib este folosit pentru rară de cancer de sânge.

cercetatorii de la Universitatea Columbia au testat aceste două medicamente pe soareci cu alopecia areata, o boala in care sistemul imunitar ataca foliculii de par, cauzand pierderea acestuia. Corpul de soareci a fost tratat pe jumătate cu crema, iar l’cealaltă jumătate nu a fost tratat.
După trei săptămâni, o parte în cazul în care aceasta a fost aplicată de l’unguent a fost aproape complet acoperit cu par.

Angela Christiano, Profesor Asociat de Dermatologie Moleculară de la Universitatea Columbia, a declarat pentru NBC News a fi foarte impresionat de viteza de păr re-creștere. Medicamentele sub forma de crema a avut efecte mult mai rapid decât în formă orală.

“am fost surprins când am început pentru a trata pacienții care suferă de alopecia areata.
Medicamentul în forma de actualitate a acționat mult mai rapid decât formularea pe cale orală, iar parul creste la loc mai repede și mai robust.”

Acest tratament pentru chelie a fost descoperit în anul 2014, dar inițial a fost dezvoltat în formulările orale, nu crema. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi eficient, de asemenea, pe cale orală, cu rezultate după aproximativ 5 luni.

Potrivit Christiano, soluția în crema se aplica direct pe piele este mult mai sigură în comparație cu un medicament pe cale orala, care ar putea provoca efecte secundare sunt mai mari decât beneficiile în același medicament.

Printre efectele secundare, nu ar fi infecții și cancer, dar aceste riscuri sunt foarte reduse în formularea în cremă. De asemenea, în formă de cremă, droguri pare a fi mult mai eficient, deoarece este în contact direct cu becuri.

Articol similar:  Cum Sa Te Protejezi De Bacterii În Locuri Publice

Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, în SUA, aproximativ 80 de milioane de oameni suferă de chelie sau alopecie. Există opțiuni de tratament, cum ar fi Rogaine, dar eficacitatea lor este limitată.
Probabil l’principalul obstacol pentru l’utilizarea acestor noi medicamente împotriva chelie este prețul lor. Potrivit US News, costul acestora ar putea varia de la 3.000 la 9.000 de dolari pe lună, fără a lua în considerare costul de a converti medicamente într-un produs se încadrează.

© REPRODUCERE REZERVATE